اره عمو حقايق جامعس ولي اينجور بحثا هيچوقت به نتيجه نميرسه و خوندنشون فقط وقت وتلف ميكنه
من نميفهمم انجمن كنكور چ ربطي به حجاب داره
اره عمو حقايق جامعس ولي اينجور بحثا هيچوقت به نتيجه نميرسه و خوندنشون فقط وقت وتلف ميكنه
من نميفهمم انجمن كنكور چ ربطي به حجاب داره
اما قابل توجه این دوستان صحبت ما از حجاب کامل و واقعی است
صحبت از حجاب است نه آنچه به عنوان تزیین بر سر برخی از زنان ما رنگ مو ها و گل سرها را زیباتر جلوه می دهد . نه آن روسری های کوتاهی که با گره های کوچک زیر سپیدی گلو ، رها می شوند و نه آن شال هایی که بر بلندای موها عجیب و غریب !! زیر گیره های به بزرگی بی غیرتی و وسعت جلب توجه به دور گردن می پیچند... و نه ...و نه ... و نه آن چیزی که برخی از آن به عنوان حجاب آن هم زورکی یاد می کنند.
منظور حجاب اسلامی من درآوردی برخی از ما زنان هم نیست! حجابی که با چادرهای ملی! قجری! چادرهای براق عربی! چادرهای تن نما و تنگ آستین دار و... بر سر ماست و متناسب با آن صورت را رنگ کرده و کیف ها را بر دوش انداخته و در بازار به خرید می پردازیم و در اتوبوس ها تا کرده و در کیف می گذاریم .
بحث ما بر سر حجاب کامل و فاطمی است، حجابی که با ذکر آیات صریح قرآن برای رعایت عفت عمومی جامعه و پاسداشت حرمت زن و نگاه انسانی به زن و دوری از نگاه ابزاری و کالایی وضع گردیده است؛ «یا ایهاالنبی قل لازواجک و بناتک و نساءالمومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین و کان الله غفورا رحیما» «ای پیامبر، به زنان و دخترانت و نیز به زنان مومنین بگو خود را بپوشانند تا شناخته نشوند و مورد اذیت قرار نگیرند. و خداوند بخشنده مهربان است». (آیه 59 سوره احزاب
حجابی که استعمار در تمامی قرنها بهترین وسیله برای از بین بردن حریم ها و خط قرمزهای جامعه ی اسلامی قرار داده چرا که گفته های همین متفکران برنامه ریزی برای هویت کشورهای اسلامی نشان از خط و نشان کشیدن های اصلی برای همین حجاب فاطمی است؛
مارتین ایندیک محقق آمریکایی اسلام و آمریکا:اسلامی ایران را نابود کرد.")
"دیگر وقت آن نیست که دانشجویان رابه خیابان ها بکشانیم ، بلکه
باید چادر را از سر زنان برداشت و از این طریق می توان نظام
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فایل پیوست 11580
من مسئول چیزی هستم که میگم،
نه چیزی که تــــــو ازش برداشت میکنی ....!!!
...
گفتنی ها بس بود...نوبت خاموشیست...(ح)
...
سکوت میکنم ... سه نقطه و علامت تفکر...(ح)
بچه ها نگید حجاب تو روح و ذهنمون باشه
ظاهر انسان وابسته به ذهنش هرچی در ظاهر هست نشانگر طرز فکر(اغلب اوقات)
در ثانی پسرای گل گلاب که در مورد پوشش ما دخترا نظر میدید اول ازتون واقعا تشکر میکنم دوم اینکه تو رو خدا خودتون هم حجاب چشم مراعات کنید البته فکرمیکنم پسرای اینجا همونطوری که به حجاب ما ها اهمیت میدن به حجاب خودشونم اهمیت میدن![]()
قرار بود ازین بحث ها توی انجمن کنکور نشه.
مرسی از همه
تاپیک بسته/.
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)