خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

انتخاب رشته رایگان گزینه دو

سلام بچه ها.تازگیا گزینه 2 بالاخره (!) یه خدمته رایگان برا همه گذاشته ولی به نظرم خیلی عجیب بود !
      این انتخاب رشتشون همه اطلاعاته آدمو میخواد ! موندم میخوان چیکار.
      راستش هنوز امتحان نکردم فعلا از کانون کمک میگیریم ولی میخواستم ببینم به کسی کمکی کرده تا حالا ؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من امتحان کردم من نمی تونم نظر بدم خوب بود یا نه
      ولی نکته جالبش اینه با اطلاعاتی که از آدم می گیره قشنگ می تونه بره انتخاب رشته کنه با فرم اول وارد کارنامت میشه
      من خوشبینانه پیش خودم گفتم شاید میخوان مثل کانون اطلاعات هماهنگ جمع آوری کنن با درصد و غیره برای تخمین رتبه سال دیگشون

یکی اگه میشه لینک اون قسمت کانون که رشته و دانشگاه رو انتخاب می کردی کسایی که قبول شده بودن به تفکیک منطقه رو نشون میداد بگه لطفا

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      گزینه 2 هر سال این کار رو میکنه و به نظر من اصلا عجیب نیست.
      در قبال خدمات رایگانی که داره مشخصات کارنامه رو میگیره تا آرشیو کارنامه های خودش رو تکمیل کنه.
      Math & Physics are fun

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkoor93 نمایش پست ها
      من امتحان کردم من نمی تونم نظر بدم خوب بود یا نه
      ولی نکته جالبش اینه با اطلاعاتی که از آدم می گیره قشنگ می تونه بره انتخاب رشته کنه با فرم اول وارد کارنامت میشه
      من خوشبینانه پیش خودم گفتم شاید میخوان مثل کانون اطلاعات هماهنگ جمع آوری کنن با درصد و غیره برای تخمین رتبه سال دیگشون

یکی اگه میشه لینک اون قسمت کانون که رشته و دانشگاه رو انتخاب می کردی کسایی که قبول شده بودن به تفکیک منطقه رو نشون میداد بگه لطفا
      بفرما :

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      گزینه 2 هر سال این کار رو میکنه و به نظر من اصلا عجیب نیست.
      در قبال خدمات رایگانی که داره مشخصات کارنامه رو میگیره تا آرشیو کارنامه های خودش رو تکمیل کنه.
      والا من با اینکه مشخصات کارناممو بدم مشکلی ندارم که فلان درسو چند درصد زدم ولی شماره داوطلبی کد ملی نام و نام خانوادگی و سال تولدتو می گیره که با این اطلاعات می تونه از طریق سایت سنجش وارد کارنامت بشه و بعد انتخاب رشته کنه قصد گزینه2 احتمالا این نیست ولی خب این میزان دریافت اطلاعات کاملا غیرضروریه

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkoor93 نمایش پست ها
      والا من با اینکه مشخصات کارناممو بدم مشکلی ندارم که فلان درسو چند درصد زدم ولی شماره داوطلبی کد ملی نام و نام خانوادگی و سال تولدتو می گیره که با این اطلاعات می تونه از طریق سایت سنجش وارد کارنامت بشه و بعد انتخاب رشته کنه قصد گزینه2 احتمالا این نیست ولی خب این میزان دریافت اطلاعات کاملا غیرضروریه
      من از این جهت بهش فکر نکردم، این که بره انتخاب رشته کنه وحشتناکه :d
      البته من سال 89 هم ازش استفاده کردم و مشکلی پیش نیومد.
      Math & Physics are fun

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن