سلام
ببخشید کسی میتونه از بخش سقوط ازاد پرتاب در راستای قائم از پایین به بالا رو توضیح بده معلممون چیزی از این موضوع نگفته بود
ببخشید کسی میتونه از بخش سقوط ازاد پرتاب در راستای قائم از پایین به بالا رو توضیح بده معلممون چیزی از این موضوع نگفته بود
تو این جزوات که جدیدا در سایت گذاشتم درباره سقوط آزاد و پرتاب جسم مطالب خوبی گفته شده
جزوه فیزیک ، مبحث حرکت شناسی - کنکور
جزوه فیزیک مبحث حرکت شناسی - کنکور
کجاشو مشکل داری صبوادلا توضیح بدم؟
به نظرم جزوت رو بخون مشکلی موند در خدمتم
مشاور انتخاب رشته می باشم
سلام
چرا مسافت طی شده توسط یک متحرک در حرکت یکنواخت برروی خط راست،با جابه جایی برابره؟؟؟جابه جایی یعنی تفریق دو مقدار (مکان) اما مسافت یعنی جمع اندازه دو مقدار!!! پس چطوری هم اندازه میشند؟؟؟کجا رو اشتباه میکنم؟؟؟![]()
ویرایش توسط MehD : 03 مرداد 1392 در ساعت 01:40
محدثه جان من تو جزوه ام مطلبی در مورد این مطلب ندارم یعنی معلممون چیزی نگفته(خیلی سعی کردیم تغییر بدن معلممونو ولی....)کلا هیجی از این مطلب نمیدونم
خدانگهدار
کلا سقوط (چه رو با بالا چه رو به پایین) رو میشه اکثرا حتی بدون استفاده از یدونه فرمول حل کرد؛ یکی 2تا فرمول هستش که سرعتت رو میبره بالا یا اگه اعداد اعشاری باشن محاسبشو واست راحت تر میکنه ولی فرمول هایی که لازم باشه که هی بخوای تشخیص بدی سرعتو منفی بگیری یا مثبت یا شتابو منفی بگیری یا مثبت رو کلا میذاریم کنار!
تا اونجایی که من فهمیدم شما هنوز نرفتی پیش، وقتی رفتی اگه معلم خوب تونست واست جا بندازه که هیچی،خداروشکر، ولی اگه خوب نفهمیدی خودم مشکلتو حل میکنم؛ اگرم میخوای زودتر یاد بخونی، جزوه ای چیزی دانلود کن یا از روی کتاب های موجود بخون و بازم اگه مشکلی بود بیا بپرس
@صبوادلا
واسه کسانی که میپرسند مفهومی ینی چی
ینی همین
نه این که چیو کم میکنیم چیو جمع
ینی بدونی موضوع چیه
من اصلا تو این موضوع فرمول بلد نیستم![]()
مشاور انتخاب رشته می باشم
درسته!تو اين بحث فرمولاي كلي رو بلد باشي باقي اصل كار!يعني بدوني فرمول كجا به كار مياد!خلاصه بگم
اگر انتظار داشته باشيم با نوشتن فرمول و جايگذاري هست اون آزمون هر چه هست كنكور نيست!
خودتون كه وارد بحث بشين و تست بزنين ميبينين.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)