سلام
یه کتاب عالی برای قرابت معنایی و ارایه و لغت و زبان فارسی معرفی میکنید
لطفا بگید چرا کتاب مورد نظر خوبه
سلام
یه کتاب عالی برای قرابت معنایی و ارایه و لغت و زبان فارسی معرفی میکنید
لطفا بگید چرا کتاب مورد نظر خوبه
جامع مهر و ماه
به نظر من تمام کتاب های موضوعی خوبن.گاج هم از امسال یه موضوعی چاپ کرده ولی باید به درس مسلط باشی بعد بری اونو بخونی.من خوشم نیومد
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
بهترین کتاب قرابته بازار ماله نشر دریافنه
این کتاب اومده اول نحوه خوندن بیتا و معنی کردناشونو یاد داده
بعد اومده تو 3 تا مبحث کلی قرابتا رو تقسیم کرده و کلی بیت تو هر زمینه اورده با کلی تستای عالی
من خودم هر 9 تا تست کنکورو با این کتاب درست زدم
سلام مطمئنا برای قرابت معنایی کتاب نشر دریافت از هامون سبطی بی رقیبه. و آموزش پرورش هم قبلا بعنوان کتاب کمک آموزشی تاییدش کرده.برای آرایه کتاب الگو عالیه. برای املا و لغت و همینطور زبانفارسی هم کتابهای نشر دریافت از دکتر هامون سبطی عالی و کاملند.زبانفارسی نشر دریافت حدود 400 صفحه است ولی عالیه.اگه کم حجم تر بخواهید از زبانفارسی 188 صفحه ای تخته سیاه نوشته مهران شرفی یا از زبانفارسی موجود در گاج جامع خیلی سبز یا هفت خوان خیلی سبز هم میتونید استفاده کنید.اما من تمام کتابهای هامون سبطی نشر دریافت رو ترجیح میدم.
هم املا و هم لغت در یک کتاب لقمه مهروماه هست فکر کنم 6500
اما جامع مهروماه هم خوب کار کرده.
اما کتاب های تک موضوعی دیگه قیمتشون نمی ارزه برای یک مبحث بالای 10-15 تومان بدید
جامع مهروماه با میکرو گاج بهتره
چون موضوعی گاج درسنامه داره درحالی که جامع مهروماه از نظر درسنامه غنی هست. در مقابل شما با میکروگاج تست های بیشتری میزنید.
البته دقت کنید که در نهایت داشتن کتاب درسی برای هر درسی توصیه مشه شاید یک نکته بسیار ساده باشه که برای شما آشنا نباشه و توی کتابا نیومده باشه.
البته اگر واقعا 100% بخواهید مسلط بشید چون همین دو تا کتابی که گفتمو به ندرت کسی میتونه 100% مسلط بشه
خیلیییی ممنون از جوابتون
چون ما سالها پیش کنکور دادم کتاب درسی ندارم
پس به نظرتون جامع بگیرم بهتره؟یا مبحثی بگیرم؟
در مورد عربی هم اگه اطلاع دارین میشه یه کتاب که اموزش داشته معرفی کنید![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
بهترین کتاب موجود برای قرابت معنایی کتاب دکتر سبطی در نشر دریافته ...فقط از همین الان اون رو شروع کنید و به اینده موکول نکنید
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)