رتبه 1 كشوری کنکور تجربي 93 :سيد شايان پورميربابايي
لطفاً خودتان را معرفی کنید ؟ از چه زمانی به کانون آمدید و میانگین تراز امسال شما در آزمون های کانون چقدر بود ؟
سید شایان پور میر بابایی هستم از سال دوم دبیرستان به کانون آمدم و میانگین ترازم در آزمون های امسال کانون و در چهارم تجربی 8400 بود.
سال گذشته این روزها خودت را برای برنامه تابستان آماده می کردی . در تابستان چگونه مطالعه کردی و روی کدام درس ها تمرکز کردی ؟
هماهنگ با آزمون های کانون ، پیش رفتم البته بیشتر تمرکزم را روی پیش خوانی درس های سال چهارم و مرور درس های عمومی گذاشتم.
کدام یک از درس های نگاه به آینده را انتخاب کردی و علت تصمیمت برای تمرکز روی درس های نگاه به آینده چه بود ؟
من درس های ریاضی و فیزیک و شیمی و زیست را انتخاب کرده بودم . هم مدرسه شروع شده بود و هم فرصت خوبی برای مطالعه درس های جدید داشتم و هم یک تجربه خیلی خوب در انتخاب درس های نگاه به آینده در تابستان سال قبل داشتم.
می توانید بیشتر توضیح دهید؟
من از مهر سال دوم دبیرستان به کانون آمدم . اولین تابستان همراهی من با کانون ، تابستانی بود که می خواستم به سال سوم بروم. در آن تابستان ، همگام با برنامه نگاه به آینده ، روی شیمی سال سوم تمرکز کردم . با شروع سال تحصیلی با وجود سختی فصل استکیومتری ، من روی این فصل ، کاملا مسلط بودم زیرا در در وقت بیشتر تابستان ، برای این مبحث ، تست زیادی کار کرده بودم و مهارت خیلی خوبی در این فصل کسب کرده بودم. خوب از این تجربه خوبم برای تابستان سال چهارم هم استفاده کردم.
بدون معلم هم می توان درس ها را پیش خوانی کرد ؟
خوب بله من خودم این کار را بارها انجام دادم. ابتدا کتاب درسی را می خواندم و سپس از کتاب های آموزشی و تست برای باز شدن بیشتر مطلب استفاده می کردم.
گفتی تست و کتاب های آموزشی . آیا کتاب خاصی هست که از آن استفاده کرده باشی و بخواهی به دیگران هم توصیه کنی ؟
من از کتاب های آبی 30 سال کنکور ریاضی و فیزیک استفاده کردم .این کتاب ها سوالات کنکور را به خوبی پوشش می دهند و نکته مهم آن است که در این کتاب ها سوالات قدیمی کنکور حتی سوالات دهه 60 و 70 دانشگاه آزاد که اتفاقا سوالات با کیفیتی هستند ، هم دیده می شود.
کمی از تمرکزت بر روی درس های عمومی هم برایمان توضیح بده ؟
درس های عمومی جزء دروسی هستند که ما معمولا به آن کم توجهی می کنیم . به جز زمان تابستان ، با وجود برنامه های مدرسه فرصت کمتری برای توجه به درس های عمومی است . با توجه به گنجاندن دروس عمومی در برنامه تابستان و توجه ویژه به کتاب زرد عمومی در این برنامه من هم به عمومی ها توجه کردم . با مرور تست های کتاب زرد عمومی در تابستان ، هم با تیپ های مختلف سوالات کنکور آشنا شدم و هم با یک بار دوره این تست ها در تابستان ، خیالم راحت بود که برای بعد از تابستان که فرصت کمتری برای مرور این تست ها دارم ، یک بار این تست ها را دوره کرده ام.
آیا درسی بود که جزو نقاط قوت همیشگی ات در آزمون ها باشد؟ روش مطالعه ات برای آن درس چه بود ؟
ریاضی – برای درس ریاضی اولویت من کتاب درسی بود. ابتدا تمرین های کتاب درسی را به طور کامل حل می کردم و سپس سراغ جزوه و کتاب های کمک آموزشی می رفتم. البته تمرکز اصلی ام در این قسمت روی تست های کنکور سراسری و کتاب آبی 30 سال بود.
در تابستان سال گذشته تلاش خوبی داشتی . با توجه به اینکه کنکورت را هم داده ای ، آیا نکته دیگری است که بخواهی به آن اشاره کنی ؟
از تجربیات مثبت خودم گفتم اما دلم می خواهد به موضوعی اشاره کنم که اگر به تابستان سال گذشته برگردم به آن توجه می کردم. در تابستان سال گذشته بعد از امتحانات نهایی که معدلم بیست شد ، احساس کردم روی مطالب سال سوم مسلط هستم و خیلی مطالب را جدی مرور نکردم و در نتیجه در نیم سال دوم سال چهارم کارم سخت شد. به دانش آموزان توصیه می کنم که هر چقدر هم روی سال سوم مسلط هستند ، از مرور جدی مطالب غافل نشوند تا در نیم سال دوم کارشان راحت تر باشد.
این تاپیک به تدریج تکمیل میشود.
نظرات پیرامون نتایج اولیه :
http://forum.konkur.in/thread13955.html