خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14

موضوع: انتخاب رشته

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

انتخاب رشته

سلام، چند تا سوال برام پیش اومده که خاستم از راهنمایی هاتون استفاده کنم!!!
      .
      .
      .
      اگه کسی اولویت انتخاب رشته (مثلا شبانه در شهر خودش و روزانه در شهر دیگه) بیاره، کدومو انتخاب کنه بهتره؟!؟
      تفاوت شبانه با روزانه چیه؟!؟
      مثلا من تهران زندگی میکنم <<<<<>>>>>>> شبانه خواجه نصیر رو انتخاب کنم بهتره یا روزانه دانشگاه تبریز یا اصفهان؟!؟!

.
      .
      .
      .
      .
      اگه فقط یه اولویت و اون هم شبانه دانشگاه خارج از شهر محل زندگیم بیارم(با توجه به معتبر بودن دانشگاه مورد نظر) اون دانشگاهو انتخاب کنم بهتره یا اینکه برم دانشگاه آزاد تو شهر خودم!؟!؟
      .
      .
      .
      .
      دوستان ممنون میشم اگه جوابای روشن بدید و اگه تجربه ی این نوع درس خوندنو دارید، به من و تمام مخاطبا منتقل کنید...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      فقط میدونم فرق شبانه با روزانه اینه که شبانه فقط کمی پول میدی ولی روزانه پول نمیدی فرقشون فقط همینه

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lesseducated نمایش پست ها
      سلام، چند تا سوال برام پیش اومده که خاستم از راهنمایی هاتون استفاده کنم!!!
      .
      .
      .
      اگه کسی اولویت انتخاب رشته (مثلا شبانه در شهر خودش و روزانه در شهر دیگه) بیاره، کدومو انتخاب کنه بهتره؟!؟
      تفاوت شبانه با روزانه چیه؟!؟
      مثلا من تهران زندگی میکنم <<<<<>>>>>>> شبانه خواجه نصیر رو انتخاب کنم بهتره یا روزانه دانشگاه تبریز یا اصفهان؟!؟!

.
      .
      .
      .
      .
      اگه فقط یه اولویت و اون هم شبانه دانشگاه خارج از شهر محل زندگیم بیارم(با توجه به معتبر بودن دانشگاه مورد نظر) اون دانشگاهو انتخاب کنم بهتره یا اینکه برم دانشگاه آزاد تو شهر خودم!؟!؟
      .
      .
      .
      .
      دوستان ممنون میشم اگه جوابای روشن بدید و اگه تجربه ی این نوع درس خوندنو دارید، به من و تمام مخاطبا منتقل کنید...
      سلام

رفتن به دانشگاه در شهر خود امتیاز بزرگیه ..... با توجه به مشکلاتی که رفتن به شهر دیگه وجود داره من ترجیح میدم شبانه شهر خودم رو بخونم

ولی در مورد سوال دومتون با توجه به اینکه انتخاب بین آزاد و سراسریه من که سراسری رو میرفتم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pooya1392 نمایش پست ها
      سلام

رفتن به دانشگاه در شهر خود امتیاز بزرگیه ..... با توجه به مشکلاتی که رفتن به شهر دیگه وجود داره من ترجیح میدم شبانه شهر خودم رو بخونم

ولی در مورد سوال دومتون با توجه به اینکه انتخاب بین آزاد و سراسریه من که سراسری رو میرفتم
      ممنونم از پاسختون....
      یعنی ارزششو داره ک شبانه ی شهر دیگه بریم و سختیاشو ب جون بخریم؟؟؟
      مدرک شبانه سراسری دانشگاه x با مدک روزانه ش ارزش یکسانی داره؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lesseducated نمایش پست ها
      ممنونم از پاسختون....
      یعنی ارزششو داره ک شبانه ی شهر دیگه بریم و سختیاشو ب جون بخریم؟؟؟
      مدرک شبانه سراسری دانشگاه x با مدک روزانه ش ارزش یکسانی داره؟؟؟
      به نظرم رفتن به دوره شبانه ( البته ترجیحا در شهری نزدیک ) با توجه به اینکه مدرکتون رو از دانشگاه سراسری میگیرین و مسلما کیفیتش بالاتره به نظرم اولویت داره البته این وقتیه که فقط بخواین لیسانس بگیرین

در صورتی دانشگاه آزاد برین که هدفتون از اولش این باشه که خوب درس بخونین تا بتونین فوق لیسانس رو در دانشگاه سطح بالا و دولتی قبول شین چون تو دانشگاه آزاد کمتر سخت گیری میکنن

و شما فرصت مطالعه بیشتری برای درس خوندن برای ارشد دارین و چون هدفتون اینه که با فوق لیسانس سر کار برین اکثر شرکت ها همون مدرک فوق لیسانس رو در نظر میگیرن

به هر حال جمع بندی حرفم اینه که اگه صرفا میخواین به لیسانس اکتفا کنین به ی دانشگاه دولتی برین که مدرکش برا استخدام معتبرتر باشه ولی اگه هدفتون فوق لیسانسه میتونین از دانشگاه آزاد

به عنوان پلی برای دستیابی به دانشگاه های تراز اول در مقاطع بالاتر استفاده کنین

بازم اگه سوالی داشتین در خدمتتون هستم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از تمام دوستانی ک این تاپیکو مشاهده میکنن، خواهش میکنم بیان و نظراتشونو بگن.......شاید این سوالا، سوالای خیلیا باشه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

از تمام دوستانی ک این تاپیکو مشاهده میکنن، خواهش میکنم بیان و نظراتشونو بگن.......شاید این سوالا، سوالای خیلیا باشه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      شبانه شهر دیگه بخوای بری خوابگاه نمیدن!
      خانم نعمتی تو سایت کانون گفتن که بعضی از واحدای درسی شبانه ها با روزانه ها فرق داره!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مگه تهران شبانه دارن اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شبانه خواجه نصیر کجای دفترچه اس!!!!!!!!

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله ارزش داره ، تو مدرکتون که قید نمیشه شبانه اید ،با روزانه ها فرقی ندارید فقط پول میدین
      اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد
      آهنگ زندگی را آنچنان بنواز که هیچ کس نداند برتو چه گذشت......

10. Top | #10

نمایش مشخصات
      تحصیل تو شهر خود آدم ی امتیاز بزرگ محسوب میشه حتی اگه شبانه باشه
      بیشتر دانشگاه ها به بچه های شبانه موظف نیستن سرویس بدن اما اگه امکانش باشه کمک میکنن
      مثلا دانشگاه خودم زنجان:
      روزانه ها از شهریه معاف هستن اما شبانه ها تقریبا 300تومن ترمی واریز میکنن
      به روزانه ها هم 4 ترم آخر خوابگاه دولتی میدن قبل از 4ترم آخر باید خوابگاه خودگردان بگیرین که قیمتش دونوعه270 برای داخل شهر-380برای داخل دانشگاه
      به بچه های شبانه خوابگاه نمیدن-غذا های شبانه های جدید گرونتر هستش (روزانه ها620 و شبانه ها1050 تومن فک کنم)
      تو اعطای وام بین روزانه ها و شبانه ها تفاوت قائل میشن
      در مورد سوال دوم هم بنده ترجیح میدم دانشگاه سراسری برم اما اگه قصد ادامه تحصیل دارین (ارشد)آزاد هم برین عیب نداره
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.
      ویرایش توسط J A V A D : 11 مرداد 1393 در ساعت 14:33

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارمان 2 نمایش پست ها
      مگه تهران شبانه دارن اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شبانه خواجه نصیر کجای دفترچه اس!!!!!!!!
      دوست عزیز ممنون از توجهت......من همون اول گفتم ک، مثلا........فقط ی مثال بود.
      دقیق اطلاع ندارم ک شبانه داره یا ن

12. Top | #12

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام یه سوال مدرک پیام نور دولتی؟؟؟اصلا مدرکش به دردبخور هست؟؟؟
      باران خیال تو آخر می کشد مرا …
      ای کاش بر تن خـیسم چتر میشدی

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط مراقب محرومیت از کنکور باشین...ریسک نکنین, مخصوصا پسرا, چون 1سال محرومیت یعنی سربازی...

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ترو خدا كمك كنين
      رتبه منطقه ٣ ( خارج از كشور ) من ٦٠٠ ، كشوري ٧٠٠٠ و بوم تهران است .
      ايا مي تونم مهندس عمران / عمران تربيت شهيد رجايي قبول بشم ؟
      پدر من معلم نيست
      ايا مدرك اين دانشگاه فقط براي كساني است كه مي خواهند معلم شوند ؟
      چه تفاوت هاي ديگه اي نسبت به ديگر دانشگاه ها مهندسي دارد؟
      خيلي ممنون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن