سلام خدمت دوستان.دو تا اشکال داشتم با اجازتون!
اولیش:
با افزایش فشار دمای جوش میره بالا.پس گرمای بیشتری میخاد تا به جوش بیاد و مدت زمان بیشتر!چطوری میشه که در زود پز که فشار افزایش پیدا میکنه غذا سریع تر پخته میشه؟!!
اینم یه اشکال دیگه!
طول دو میله ی فلزی یکی از جنس پلاتین و دیگری از جنس روی باهم برابر است.میله ی پلاتین را 100cگرم و میله ی روی را100cسرد میکنیم.اختلاف طول ثانویه ی آنها 8 میلی متر میشود.طول اولیه ی آنها را بیابید.
(ضریب انبساط طولی پلاتین=0.00001و ضریب انبساط طولی روی=0.00003)
وقتی میگه سرد میکنم مگه نباید طول کم بشه و حاصل منفی بشه؟!!
ممنون.