یکی از اشناهای دیگمون شیمی کاربردی بود تا دکترا ادامه داد تربیت مدرس بود با استادش دعواش شد دکترارو انصراف داد ،کانادا اپلای گرفت الان وضعش توپه ، هم اونجا تدریس میکنه هم درس میخونه ،کلی بهش پول میدن، دخترم بود
یکی از اشناهای دیگمون شیمی کاربردی بود تا دکترا ادامه داد تربیت مدرس بود با استادش دعواش شد دکترارو انصراف داد ،کانادا اپلای گرفت الان وضعش توپه ، هم اونجا تدریس میکنه هم درس میخونه ،کلی بهش پول میدن، دخترم بود
اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد
آهنگ زندگی را آنچنان بنواز که هیچ کس نداند برتو چه گذشت......
برق که همش فیزیکه مخصوصا گراشای الکترونیک و قدرتش ، مخابراتش بیشتر ریاضیه
اخه فرق میکنه ، شما به چه مبحث هایی از فیزیک علاقه دارین که من بگم بهتون
حتی اگه فیزیک محض باشه .
شاید نظر بنده رو خیلی ایده آل تعبیر کنید ... من عقیده دارم در همه ی انسانها نوعی از نبوغ وجود داره و کسایی که اون رو کشف میکنن و دنبالش میرن میشن جزء نوابغ .
شاید نبوغ هم ارتباطی با علاقه و کشش ما به یه درس یا رشته ی خاص داشته باشه .
تو هر زمینه ای اگه جزء بهترین ها باشید بیکار نمیمونید .
هر وقت چنین بحث هایی رو تو این انجمن میبینم فکر میکنم کاش درس رو فقط برای شغل و درآمد نمیخوندیم .
عنصر کوریم (Cm)
با عدد اتمی 96
در سال 1934 با استفاده از روش بمباران پلوتونیم 239 با پرتوی آلفا به دست آمد .
این عنصر به افتخار
"ماری و پیر کوری"
و به پاس خدمات آنها به دانش بشری کوریم نام گرفته است .
راستش من سال دوم سوم که وقت آزاد تر بود از روی علاقه فیزیک هالیدی میخوندم.بخش سینماتیک و دینامیک ، فیزیک مدرن (نسبیت) ، و الکتریسیته . بر عکس با سیالات خیلی حال نمیکنم !
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نظرتون کاملا درست و محترمه.
الآن واقعا به عظمته تلاشه دکتر حسابی پی میبرم.
ولی فکر کنم قبول داشته باشید وضعیته کشوره ما خیلی منحصر به فرده!
جمله ی آخرتون واقعا آرزوی قلبیه منم هست.
راستش من تموم کردم خیلی وقتم هست بیکارم دوست داشتم تو یکی از نیروگاه ها یا پتروشیمیا کار کنم ، مسئول بخش ابزار دقیقشم بشم ،من گرایشم کنترله و کارام به این جاها خیلی ربط داره ولی با این همه پارتی بازی نشد بیشتر جاهام پسر می خوان
خوب پس باید بهتون بگم که مکانیکو انتخاب نکنید چون بیشترش همین قسمت ترمودینامیکو سیالاته....
ترمودینامیک 1 و2 دارن ، سیالات 1و 2 اینا 12 واحد مهمشونه ، حتما تحقیق کنید درموردشون خواهشا
کلا استاتیکو دینامیکم جزو درسای مکانیکه، البته من خودم دینامیکو پاس کردم بیشتر به درد رشته های رباتیک میخوره،
در ضمن الان واسه مکانیک گرایش سیالات کار زیاده
جامداتو ساخت و تولید زیاد تو بورس نیست
راستش من تموم کردم خیلی وقتم هست بیکارم دوست داشتم تو یکی از نیروگاه ها یا پتروشیمیا کار کنم ، مسئول بخش ابزار دقیقشم بشم ،من گرایشم کنترله و کارام به این جاها خیلی ربط داره ولی با این همه پارتی بازی نشد بیشتر جاهام پسر می خوان
خوب پس باید بهتون بگم که مکانیکو انتخاب نکنید چون بیشترش همین قسمت ترمودینامیکو سیالاته....
ترمودینامیک 1 و2 دارن ، سیالات 1و 2 اینا 12 واحد مهمشونه ، حتما تحقیق کنید درموردشون خواهشا
کلا استاتیکو دینامیکم جزو درسای مکانیکه، البته من خودم دینامیکو پاس کردم بیشتر به درد رشته های رباتیک میخوره،
در ضمن الان واسه مکانیک گرایش سیالات کار زیاده
جامداتو ساخت و تولید زیاد تو بورس نیست
آره دیده بودم مکانیک اکثرش اینه.
بیشتر بحث فیزیک مدرن تو چه رشته ای هست ؟
راستی فیزیک مهندسی چیه ؟
"When the going gets tough, the tough get going."
راستش اکثر مهندسیا فیزیک 1 و 2 دارن که همون کتابای هالیدی رو می خونن ،دینامیک بعضی از رشته ها داره ، استاتیک اکثرا دارن ،بعد اینکه بقیه ش در ارتباط با فیزیکه نه مستقیما خود فیزیک
مثلا تو برق مدار 1 و 2 هست الکترونیک 1 و2 که پایه ش همون فیزیک 3 دبیرستانه یعنی اگه به فیزیک 3 علاقه دارین یعنی میتونید تو اون درسام پیشرفت کنین
ولی اون فیزیکی که شما میگین باید رشته خود فیزیک باشین
راستش اکثر مهندسیا فیزیک 1 و 2 دارن که همون کتابای هالیدی رو می خونن ،دینامیک بعضی از رشته ها داره ، استاتیک اکثرا دارن ،بعد اینکه بقیه ش در ارتباط با فیزیکه نه مستقیما خود فیزیک
مثلا تو برق مدار 1 و 2 هست الکترونیک 1 و2 که پایه ش همون فیزیک 3 دبیرستانه یعنی اگه به فیزیک 3 علاقه دارین یعنی میتونید تو اون درسام پیشرفت کنین
ولی اون فیزیکی که شما میگین باید رشته خود فیزیک باشین
حتما از چند نفر که فیزیک می خونن کمک بگیرید ، چون واقعا دارین بزرگترین انتخاب زندگیتونو انجام میدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)