یه چی بگم خلاص
حوصله ندارم
حالا از فردا
امشب که اصلا حسش نیست از فردا
یه امروز تفریح کنم از فردا
مگه چی میشه حالا امروز درس نخونم تا کنکور کلی مونده که
ای بابا از برنامم عقب افتادم دیگه نمیرسم بهش یکم استراحت کنم بعد یه برنامه توپ می ریزم شروع می کنم
اووف دیروز کلی درس خوندم پس امروز بیشتر استراحت کنم نمیشه یهو این همه به خودم فشار بیارم که
وای این مبحث چقدر سخته ولش کن ممکنه ازش سوال نیاد
اه اه حوصله ی تست زدن این یه مبحث دیگه ندارم
و ..........
نتیجه اش میشه من که بعد انصراف از دانشگاه 2 سال الان پشت سر هم کنکور دادم و نتیجه ام خوب نشده
حالا قضاوت با تو دیگه...
یکی از دوستان گفتن که فقط %10 از فارغ اتحصیلا دانشگاه قبول میشن . کیا این حرفو قبول دارن ؟
و به نظرتون دلیلش چیه ؟
ببین اولا الان دیگه همه دانشگاه قبولن با این همه پیام نور و آزاد و...
اما در مورد رشته های تاپ هرکس بخونه خوب فقط قبول میشه
چون معمولا تعداد پذیرش این رشته ها محدوده مثلا پزشکی کل آزاد و بین الملل و سراسری 5000 نفر میشه حدودا حالا بالا یا پایین(چون دقیق نمی دونم) خب 500 هزار نفر شرکت می کنن 1درصد کل شرکت کننده ها قبول میشن دیگه...
منم یه مشکل تو همین مایه ها دارم، ساعتای خوندنم خیلی کوتاه و پراکندس. یعنی بین نیم ساعت تا 1 ساعتن اکثرا و استراحت بینشون هم خیلی زیاده چون وقتی پا میشم از پای درس برگشتن بهش خیلی سخته!
میگم فعلا تابستونه تو جو رقابت و درس خوندن با بقیه بچه ها نرفتم هنوز، ولی اگه دیدم از مهر هم همین مشکل رو دارم حتما از تفریحاتم میزنم، که اصلی ترینش هم اینترنته
شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی یه اصل ِ مهمه باور کن
باید ببینی خودت چی میخوای..اخه اگه واقعا رتبه خوب میخوای بخدا این حرفو دیگه نمیزنی
ینی خسته میشی ها بضی وقتا از خوندن که طبیعیه ولیییییی زودی به خودت میای که آره من باید خوب بخونم -نباید وقتمو تلف کنم -نباید از برنامم عقب بیوفتم- من امتحان مهمی دارم باید رتبه بیارم -
جدی میگم باید تکلیفت با شخص خودت معلوم باشه:yahoo (3):
علاوه بر تایید سخنان دوستان
استفاده از دفتر برنامه ریزی قلم چی رو هم توصیه میکنم
خلاف قوانین
ویرایش شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)