سلام من امسال میرم دوم ومیخوام تو آزمون های قلم چی شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید که آیا به دردم میخوره یا نه؟اگر کسی هزینه اش رو میدونه بگه لطفا
سلام من امسال میرم دوم ومیخوام تو آزمون های قلم چی شرکت کنم لطفا راهنمایی کنید که آیا به دردم میخوره یا نه؟اگر کسی هزینه اش رو میدونه بگه لطفا
خیلی هم خوبه اگه همه ی برنامه ها وکاراشوموبه موانجام بدی ناخواسته جلوبرده میشی...هزینه ش هم برای ازموناش فک کنم 500 واینا باشه...من راضیم ازش وبه خصوص برنامه هاش واقعا کارشناسی شده ست...its very good
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بعدهم عزیزم شمابروتوی سایت کانون یه گشتی بزن کلی اطلاعات میگیری توی صفحه مقاطع ش برومثلا توی صفحه مقطع دوم ریاضی...بچه ها اگه بخوان واقعارقابت واقعی سالمی دارن...پشتیبان هم که نگو ...مثلا من پارسال پشتیبانم 27کنکورتجربی پارسال بود...عالیه...
خودت باش.....
کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
اینجاکه مجسمه سازی نیست.....
به نظرم امسال گزینه دو شرکت کن
قلم چی واسه ساله چهارم خوبه چون جامعه آماریش بالاست
اما گزینه دو سطح سوالاتش بالاتره
اگه ازهمین الان به سوالات سطح بالاتر عادت کنی و بتونی توشون موفق باشی واست خیلی بهتره
موفق باشی
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
خودت باش.....
کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
اینجاکه مجسمه سازی نیست.....
شما چون تجربی هستی کانون خیلی بهتره از گزینه دو..اگه واقعا تلاش کنین چرا خوب نباشه؟
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
یاد یه اهنگ رپ افتادم :
قلمچی ؟ - اگه ندم چی ؟
-----------------------------
قلمچیم به لطف کاظم کنده از جیبم هرچی داشته لازم...
من که شرکت نکردم ! ونمیکنم ! فقط جامع سنجش و گزینه دو![]()
درست میگن دوستان آزمون واسه سال دوم واسه اهلش خوبه!کسی که واقعا بخاد تلاش کنه و بخونه!
که نظر من واسه دوم گاج!سوم و پیش قلم چی هست---البته واسه تجربی!
ویرایش توسط M o h a m m a d : 07 مرداد 1393 در ساعت 14:13
من خودم سال دوم رفتم قلم چی
بنظرم خوب بود اماااا اگه طبق برنامه پیش بری و درساشو بخونی
و تستشو بزنی تا اماده شی وگرنه بدون اینا
الکی پولت ب باد رفته
جونی نیست
انگار نوری نیست
من خودم از سوم رفتم
ولی اگه واقعا میخوای درس بخونی بکوب واسه کنکورت خوبه که یه برنامه در اختیارت بزاره
وگرنه فقط پولت هدر میره
قلمچی از کل کمپانیش فقط برنامه ریزیش بدرد بخوره
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)