سلام بچه ها یه سری به سایت سازمان سنجش بزنید یه نمونه از کارنامه امسال رو گذاشته یه نگاه بندازید به نظرتون الان خوب شده سوابق تاثیر دادن یا بد شده![]()
سلام بچه ها یه سری به سایت سازمان سنجش بزنید یه نمونه از کارنامه امسال رو گذاشته یه نگاه بندازید به نظرتون الان خوب شده سوابق تاثیر دادن یا بد شده![]()
کارنامه نفر 95 کشور رو گذاشته شیمی 48 درصد زده
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
این توضیحات رو هفته قبل تو پیک سنجش گذاشته بود
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
شماره 3 رو دانلود کنین..خیلی حرف برای گفتن داره
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
راجع به تراز و تاثیر معدل ( البته اون تراز هایی که داده و نمره 16 دین و زندگی تراز 4000 آورده غیر واقعیه..چون اینجا نسبت به 10 نفر حساب کرده )
در کل مثل اینکه معدل خیلی بد می کشه پایین تراز رو
با اون نمره های های نهایی رتبه 140 شده 209؟؟؟؟ الکی هستن نه؟ فقط برای اون 10 نفره یا واقعا اینجوری ّشده؟
آغا من دوباره *** شدم .. آخه این معدلی که این داشته خوب مسلمه تاثیرش مثبته ... چیز دیگه ای فهمیدین از این نمونه کارنامه ؟![]()
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
تنها چیزی که فهمیدم این بود در هر صورت تراز با اینکار میاد پایین یه کم :yahoo (2):![]()
♥ خدایا شکرت ♥
چند روز دیگه فقط مونده...دندون رو جیگر بذارین و امیدوار باشید به لطف خدا....
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
تو فایل شماره سه 80 درصدِ آدما! درسی مثلِ دینیُ بالای 19 شدن، تو فایلِ واقعی که 500 هزار نفر برای تجربی مثلن وجود داره، 80 درصدِ آدما احتمالن اینجوری نیستن! (80 درصد خیلی خوشبینانه!)
این مثال کاملن به درد نخورِ، چون تراز با 10 نفر که هیچ، با 10 هزار نفر هم درست در نمیاد!
امیدوار باشیم همچنـــــــــــــــان
♥ خدایا شکرت ♥
اوناییم که 20 شده نمره هاشون ضرر می کنن
این روش فقط واسه اونایی خوبه که نمره هاشون خیلی بالاست و در صدای کنکورشون خیلی پایین، فقط اونارو میکشه بالا
اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد
آهنگ زندگی را آنچنان بنواز که هیچ کس نداند برتو چه گذشت......
ای وای ... خدایا خودت کمک کن
من فکر میکردم معدل 19.52 خوبه ! اما واقعیت اینه که از 10 تا درس 3 تا 20 شدم بقیه 19 به بالا! این یعنی 1000 تا فاصله تراز با اونایی که 20 شدن...
یا علی
این کامنتا چیه شماها دادین
بابا نمیشه این 10 روز رو زهر مار نکنین؟
نه واقعا نمیشه؟نمیتونین؟
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)