خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=MohammaD_Technology;212925][QUOTE=moho;212897]

آلمان فاشیست رو هم که اخیرا از اسراییل حمایت کرده به لیست اضافه کن.فکر میکردم آلمان عوض شده و اون آلمان قدیم نیست,ولی بدتر هم شده

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها

آلمان فاشیست رو هم که اخیرا از اسراییل حمایت کرده به لیست اضافه کن.فکر میکردم آلمان عوض شده و اون آلمان قدیم نیست,ولی بدتر هم شده
      اتزیو عزیز مثل این که اطلاعات تاریخی شما ضعیفه .آلمان نازی که برای توهین به اون فاشیست میکن با هر 5 گروه بالا دشمن بوده.ایران با آلمان نازی اتحاد غیر علنی داشته حتی بعضیا می کن به ایران قول مساعدت در بازپس گیری سرزمین های از دست رفته طی دوران قاجارو داده+ کلی کارخونه و... که تو ایرون احداث کرد(نگید پولشو گرفتن آخه کدوم کشوری اون زمان حاضر بود این کارو برا ایرون بکنه).با این حال من حکومت هیتلر و آلمان نازی رو مستحق دوست داشتن و یا تنفر داشتن نمی دونم و به اون رای ممتنه میدم.اما در مورد آلمان امروزی حق با شماست.

مطلب دیگه این که مثل من از روی شنیده هاتون و بلکه دیده هاتون حرف نزنید:هیلتر خودش میگه:تاریخ را فاتحان می نویسن.

من دوست دار تنها یک حکومتم:حکومت مهدی (عج)

نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      من یه نیگا به فروم انداختم .... تا بحث به یه جایی میرسه تاپیک بسته میشه ! .... به نظرم تاپیک زدن رو آزاد نزارید ....
      من از همه شما عذر می خوام واز مدیر می خوام این تایپیکو ببنده.
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      من یه نیگا به فروم انداختم .... تا بحث به یه جایی میرسه تاپیک بسته میشه ! .... به نظرم تاپیک زدن رو آزاد نزارید ....
      سینا...باز پارازیت انداختی؟!!!
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=moho;212944][QUOTE=MohammaD_Technology;212925]

می خوام این تایپیکو ببنده.
      سو تفاهم نشه دوست عزیز ....

من اتفاقا خیلی هم با مطلبت حال کردم ... سپاس گذارم ...

نقل قول نوشته اصلی توسط pourya_blue نمایش پست ها
      سینا...باز پارازیت انداختی؟!!!
      فقط نظرمو دادم البته با کمال احترام

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=sinabeskut;212948][QUOTE=moho;212944]
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها

سو تفاهم نشه دوست عزیز ....

من اتفاقا خیلی هم با مطلبت حال کردم ... سپاس گذارم ...

فقط نظرمو دادم البته با کمال احترام
      نه این نظر خودمه ممکنه تهمت زده باشم .خواهشا تایپیکو ببندید.یه ذره هم توهین بازی شد.

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

5. Top | #20
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      +خدایا به بعضی ها جنبه بده که به بقیه توهین نکنن.
      معذرت میخوام من دقیقا به کی توهین کردم؟؟؟
      مثل این که این کاربر pimimessi
      بود که توهین کرد
      من که چیزی نگفتم
      من حتی توی پست اول هم به مسی توهین نکردم چون میدونستم که احتمال داره این خبر کذب باشه!!
      باشه بحث رو ادامه ندیم بهتره چون ...
      هیچی بابا ولش کن همون که بگیم مرگ بر اسرائیل بهتره
      زنده باد غزه

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من حاضرم یه پامو بدم اگه هورمون یا کریس بدونن فرق فرق اسرائیل یا فلسطینو ... :yahoo (4):
      اینا اصن تو خط و بند این چیا نیستن . مثلا اون عکسی که کریس نوشته " اینجا اسراییل من و دوستان یه روز خوب" ، اون در حقیقت اینطوری بوده که اینا مثلا مونتگرویی بلغارستانی کوموری جزایر بنگالی ازینا بودن، صب پا شدن رفتن عکس بگیرن . از یارو عکاسه پرسیده داداش اینجا کجاس میخوام زیر عکسم تو فیس بوک بنویسم ، عکاسه هم مثلا پسر خالش تو حین واقعه هولوکاست زمانی که هیتلر یهودیارو انداخته تو کوره ، از کناره کوره ها رد شده ، بستنیش آب شده ، خانوادگی کینه به دل گرفتن ، عکاسه میگه اینجا اسرائیله

ینی میخوام بگم به این چیا التفات نکنین زیاد گرچه اسرائیلی بودن دوست هورمونیمون بارها و بارها ثابت شده و اصن امیدوارم با دوست _ معمولی _ عزیزمون دوشیزه مدونا و هم تیمی سابقش الکسیس سانچز ! محشور بشه
      یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
      ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه
      ویرایش توسط Jean.Reno : 03 مرداد 1393 در ساعت 05:27

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Jean.Reno نمایش پست ها
      من حاضرم یه پامو بدم اگه هورمون یا کریس بدونن فرق فرق اسرائیل یا فلسطینو ... :yahoo (4):
      اینا اصن تو خط و بند این چیا نیستن . مثلا اون عکسی که کریس نوشته " اینجا اسراییل من و دوستان یه روز خوب" ، اون در حقیقت اینطوری بوده که اینا مثلا مونتگرویی بلغارستانی کوموری جزایر بنگالی ازینا بودن، صب پا شدن رفتن عکس بگیرن . از یارو عکاسه پرسیده داداش اینجا کجاس میخوام زیر عکسم تو فیس بوک بنویسم ، عکاسه هم مثلا پسر خالش تو حین واقعه هولوکاست زمانی که هیتلر یهودیارو انداخته تو کوره ، از کناره کوره ها رد شده ، بستنیش آب شده ، خانوادگی کینه به دل گرفتن ، عکاسه میگه اینجا اسرائیله

ینی میخوام بگم به این چیا التفات نکنین زیاد گرچه اسرائیلی بودن دوست هورمونیمون بارها و بارها ثابت شده و اصن امیدوارم با دوست _ معمولی _ عزیزمون دوشیزه مدونا و هم تیمی سابقش الکسیس سانچز ! محشور بشه
      دوست عزیز توهین حتی به کسانی که ازشون متنفرید نهی شده(خدا در قرآن توهین را فقط برای فرد تحت ستم واقع شده اون هم برای احقاق حقش جایز میدونه ولا غیر) درسته که من مسی رو دوست ندارم ولی حق توهین بهشو ندارم شما چرا بهش میگید هورمون.

مدیر گرامی بنده استارتر این تایپیک،رسما غلط کردم تایپیکو ببند .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن