سلام بر و بچ . اقا من آیات و نکات گاج دارم . حالا یه کتاب میخوام با تست های قوی . الگو یا گاج ؟
سلام بر و بچ . اقا من آیات و نکات گاج دارم . حالا یه کتاب میخوام با تست های قوی . الگو یا گاج ؟
به نظرم الگو بگیری بهتره کلی تست تالیفی داره + تست های کنکور سراسری و آزاد از سال 86
من خودم الگو گرفتم هر درس که میخونم تستاشو میزنم نکات آیه های مهم هم که تو کنکور اومده جلو هر آیه مینویسم که 1 ماه مونده به کنکور فقط مرور کنم همین
آره با این توضیحاتی که گفتی الگو برات مناسب تره چون تست های تالیفی فراوان وسخت داره به همراه تست های کنکور وسنجش وگزینه2 ومنتخب قلم چی ازسال های تقریبا84به بعد.
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
هر2کتاب خوبن و تستای تالیفی خوبی دارن ولی الگو به نظر من ارجحیت داره
تستای کنکور رو ببینین!! معمولن چند قسمتی هستن!!
تراکم اینجور تستا توی الگو بیشتر هست و از تستای تک نکته ای توی الگو خیلی کمتر استفاده شده
ولی گاج تستای تک نکته ایش زیاده که وقت آدم تلف میشه البته اینجا سطح دانش آموز هم ملاک میشه که اگر توی دینی ضعف داشته باشه باید قدم به قدم پیش بره!یعنی اول بره سراغ همون تک نکته ای ها
که چون تستای تک نکته ای آسونتر هستن و گاج اونارو اوایل چیده توی قسمت تالیفی هاش اینجوری میشه گفت گاج بهتره!
ولی از1جایی به بعد گاج هم دیگه تستای عالیش شروع میشه
با اجازه
تو برنامه فرصت برابر یه دبیر دینی بود فک کنم سرکشیک زاده یه همچین اسمی داشت میگفت بهترین راه مطالعه دینی خوندن آیات همراه با متن کتاب درسی و ارتباطاتش با اونه و حتی با درسای دیگه،که این موضوعات قششششششنننگ تو دینی الگو جامع رعایت شده و یه نکته باحال تر اینکه همه متن کتاب درسیو کاامل گفته و خیلی خوب تقسیم بندی کرده.
ببین همه ی کتابا تستای سنجش و قلم چی و سراسری رو دارن و تنها تفاوتشون توی تستای تالیفیه
الگو خیلی تست تالیفی داره اما اصلا تو سبک کنکور نیست
کسی که امسال تو مدرسمون دینی 85 زد،گفت با گاج خوندم .
خوده منم گاج میخونم و نتیجه گرفتم
خیلی سبز هم خوبه چون درسنامه جامعی داره و هم تستای کنکور سراسری و سنجش و هم تست تالیفی داره فقط اشکالش اینکه حجیمه
سلام
من هم الگــو رو دارم و هم گــاج
از نظر درسنامــــه الگـــــو بهتره
از نظر تست هم هردو خوبن
نتیجه اخلاقــــی:
مطـــــالــــعـــه دقیق
کتـــابــ ـــ درســـــی + الگـــــــو یا گـــــــــاج= بالای 80 زدن دیــــن و زندگی
ب امید موفقیت دوستان و خودم
یـــــــا حـــــــق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)