بچه ها کسی از اخرین رتبه قبولی کنکور92 رشته پزشکی ودندانپزشکی از مراکز بین الملل خبر داره؟
بچه ها کسی از اخرین رتبه قبولی کنکور92 رشته پزشکی ودندانپزشکی از مراکز بین الملل خبر داره؟
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
ممنون از جوابتون. اما مگه انتخاب کشوری نیست؟ منظورتون از متمرکز در انتخاب رشته هست؟ ممکنه صریح تر بگین؟ دانشگاههای بین الملل که نیمه مترمکر برمیدارن .یعنی مصاحبه حذف خواهد شد؟
بله از امسال شیوه ی پذیرش تغییر پیدا کرده و دیگه نیمه متمرکز نیس و مصاحبه نداره.
به این تاپیک برید کامل توضیح داده شده => http://forum.konkur.in/thread13185.html
♥ خدایا شکرت ♥
ممنون. من از رشته تجربی کنکور دادم امسال و دیپلمه سال 84 بودم.ممکنه بگین کارنامه ها که بیاد من از کجا میتوننم یه انتخاب رشته صحیحی داشته باشم؟شما نرم افزار یا سایتی سراغ دارین که از انجا بتونم کمک بگیرم؟ (البته فقط برا مراکز بیم الملل میتونم انتخاب رشته کنم).
♥ خدایا شکرت ♥
ممنون..این طرز پذیرش شرایط رو بدتر کرده
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ممنون..این طرز پذیرش شرایط رو بدتر کرده
♥ خدایا شکرت ♥
بله. اما اینطوری که از هدف اصلی ایجاد این واحد ها که میگن جلوگیری از رفتن وادامه تحصیل در خارج از کشور هست که میمونن.
♥ خدایا شکرت ♥
به نظر من رتبه زیاد فرقی با پارسال نخواهد کرد
امسال احتمالا واسه کسانی که بین الملل قبول میشن باید برن بین الملل اگه نرن ممکنه از کنکور سال بعد محروم بشن
♥ خدایا شکرت ♥
احتمال قبولی تا رتبه 10000منطقه 2وجود داره پارسال تا15000منطقه2 قبول شدن
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بنده مشاور کنکوری هستم هر سوالی درمورد انتخاب رشته یا کنکور داشتید ب ایدی اسکایپ بنده در تماس باشید تا راهنمایی تان کنم skype I'd :drvahid122
ویرایش توسط vahid122 : 28 تیر 1393 در ساعت 17:16
سلام من ارشد برق دارم از پلی تکنیک اما میخوام پزشکی امتحان بدم چون واقعا علاقه دارم معدلم 19 هست و مدارک زبان هم دارم میخواستم بدونم چه رتبه ای باید بیارم
و اینکه کدوم شعبه بین الملل شانس قبولیم بیشتره چون برام مهم نیست کجا باشه فقط می خوام قبول بشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)