خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 12 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 175
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من هنوز شيمي رو شرو نكردم البته 2 روزه شروع كردم و دارم از شيمي 2 ميخونم .... اولش ويديو هاي دبيرستان صنعتي شريفو نگا ميكردم و بعد كتابو بعد مبتكرانو ميخوندم كه ديدم خيلي وقت ميگيره منم وقتم كمه ميخام تو اين يه ماه شيمي 2 رو حتمن تموم كنم كتاب شيمي 2 مبتكران كه من دارم ماله داداشمه يني ماله 5 سال قبله !!!!! به نظرتون لازمه جديدشو بخرم ؟؟؟ من يكي از دوستام رتبه 13 شده بود ميگف سوالاي كنكور ديگه خيلي سختر از مبتكران و اين حرفا شده بچسب به منابع ديگه
      من خيلي استرس دارم احساس ميكنم خيلي دير شرو كردم تمام فكرم شده اين شيمي

می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم

نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال

می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند

آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند

...

2. Top | #47
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jimnana نمایش پست ها
      من هنوز شيمي رو شرو نكردم البته 2 روزه شروع كردم و دارم از شيمي 2 ميخونم .... اولش ويديو هاي دبيرستان صنعتي شريفو نگا ميكردم و بعد كتابو بعد مبتكرانو ميخوندم كه ديدم خيلي وقت ميگيره منم وقتم كمه ميخام تو اين يه ماه شيمي 2 رو حتمن تموم كنم كتاب شيمي 2 مبتكران كه من دارم ماله داداشمه يني ماله 5 سال قبله !!!!! به نظرتون لازمه جديدشو بخرم ؟؟؟ من يكي از دوستام رتبه 13 شده بود ميگف سوالاي كنكور ديگه خيلي سختر از مبتكران و اين حرفا شده بچسب به منابع ديگه من خيلي استرس دارم احساس ميكنم خيلي دير شرو كردم تمام فكرم شده اين شيمي

سلام...اولین نکته این که استرس و نگرانی رو بذارین کنار چون هیچ کمکی به شما نمی کنه فقط مانع پیشرفته ! چون تمرکزتون رو روی کار کم میکنه ! شما چه دیر شروع کرده باشین چه زود ، نباید بذارین استرس کار روی یادگیری تاثیر بذاره !

دومین نکته این که به نظرم این درست نیست که بخواین هر طور شده تو این یه ماه شیمی 2 رو تموم کنید ! نمیگم نمیشه بلکه منظورم اینه که اصول کار اینه که شما تمام مطالب رو کامل و با تسلط بخونید و برید سراغ مطلب بعدی ! اگه بخواین زمان رو محدود کنید ممکنه به تسلط نرسید و فقط از روی مطالب گذشته باشید که به درد نمیخوره و به تسلط کافی نمی رسید...پس تسلط روی هر مبحث اصل کارتون باشه .

سومین نکته هم این که اگه بتونید کتاب جدید مبتکران یا گاج رو تهیه کنید خیلی خیلی بهتره ولی اگه نمیتونید ...خب اگر چه تغییراتی داشته ولی میشه کار کرد با همون کتاب ....روش خوندن هم که تو پست اول آورده شده ..مشکلی بود بازم در خدمتم.

3. Top | #48
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من مبتکران دوم وسوم وخیلی سبز پیش ها رو برای 93داشتم با توجه به تغییرات کتاب باید منابع مو دوباره بخرم یا نه؟ کتاب هایی که الان برای دوم و سوم هست رو بخرم با منابع کنکور 94 فرق میکنه

4. Top | #49
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان شیمی دکتر بابایی چطوره ؟ کسی نظری نداره؟

5. Top | #50
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melinamirmiran نمایش پست ها
      سلام من مبتکران دوم وسوم وخیلی سبز پیش ها رو برای 93داشتم با توجه به تغییرات کتاب باید منابع مو دوباره بخرم یا نه؟ کتاب هایی که الان برای دوم و سوم هست رو بخرم با منابع کنکور 94 فرق میکنه
      ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. Top | #51
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از شیمی 3 گاج هم استفاده کردی؟ نظرتو راجبش میگی؟
      + شیمی 2 گاج یکم زیادی آسون نیس؟

7. Top | #52
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melinamirmiran نمایش پست ها
      ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      میدونم تغییراتی داشتن ( مخصوصا تو معادله و فرمول نویسی ) ولی اطلاع دقیقی ندارم ! دوستان اگه میدونن بگن !‌ ؟

8. Top | #53
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      از شیمی 3 گاج هم استفاده کردی؟ نظرتو راجبش میگی؟
      + شیمی 2 گاج یکم زیادی آسون نیس؟
      نه ! استفاده نکردم ولی میدونم که برای سوم چیزی بیش از گاج نیازه (‌ مبتکران یا خیلی سبز )‌ ولی خب اگه جفتش رو فول کار کردی ! گاج بعدیه !

شیمی 2 هم همین طور با این تفاوت که به نظر من آسون نیست ! شما الان اومدی مبتکران رو خوندی دقیق بعد گاج رو می بینی میگی آسونه ! ولی اگه از اول با همون گاج کار میکردی شاید می دیدی که درصدت زیاد فرق نمیکرد با اینکه با مبتکران پیش بیای ! ولی خب نظر من هم برای دوم رو مبتکرانه !

9. Top | #54
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mk.meydani نمایش پست ها
      نه ! استفاده نکردم ولی میدونم که برای سوم چیزی بیش از گاج نیازه (‌ مبتکران یا خیلی سبز )‌ ولی خب اگه جفتش رو فول کار کردی ! گاج بعدیه !

شیمی 2 هم همین طور با این تفاوت که به نظر من آسون نیست ! شما الان اومدی مبتکران رو خوندی دقیق بعد گاج رو می بینی میگی آسونه ! ولی اگه از اول با همون گاج کار میکردی شاید می دیدی که درصدت زیاد فرق نمیکرد با اینکه با مبتکران پیش بیای ! ولی خب نظر من هم برای دوم رو مبتکرانه !

راستی من شنیدم این شیمی 3 گاج با قبلیش خیلی فرق کرده و حدودا 300 صفحه ای هم بهش اضافه شده. اونایی هم که دارنش ازش خیلی تعریف میکنن

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mk.meydani نمایش پست ها
      میدونم تغییراتی داشتن ( مخصوصا تو معادله و فرمول نویسی ) ولی اطلاع دقیقی ندارم ! دوستان اگه میدونن بگن !‌ ؟
      فکر کنم این بتونه به دوستان کمک کنه
      http://home.mehromah.ir/mehromah-lea...3-changes.html

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان نظرتون راجع به شیمی جامع و مفهومی انتشارات شبقره چیه؟

این لینکشه:شیمی جامع و مفهومی جلد 1

کسی استفاده کرده عایا؟

11. Top | #56
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      دوستان نظرتون راجع به شیمی جامع و مفهومی انتشارات شبقره چیه؟

این لینکشه:شیمی جامع و مفهومی جلد 1

کسی استفاده کرده عایا؟
      مولفش با شیمی مهروماه یکی هست و مهروماه بهتره!
      و گاج از هر2اینا بهتره دیگه

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خبر ندارین پاسخنامه گاج کی میاد بیرون؟

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها من واسه شیمی به یه منبع جامع با تستای خوب نیاز دارم. یعنی آموزشش خیلی واسم مهم نیست. با این شرایط جامع مهر و ماه کفایت میکنه؟ قیمت هم در نظر بگیرین :yahoo (19):

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نظرتون راجع به شیمی2 فارچیه؟
      خودت باش.....
      کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
      اینجاکه مجسمه سازی نیست.....

15. Top | #60
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      بچه ها من واسه شیمی به یه منبع جامع با تستای خوب نیاز دارم. یعنی آموزشش خیلی واسم مهم نیست. با این شرایط جامع مهر و ماه کفایت میکنه؟ قیمت هم در نظر بگیرین :yahoo (19):
      خب به نظرم آموزش مهمه و تست هم باید خیلی کار کنید برای شیمی ...ولی بازم اگه بحث قیمته ..کتاب جدید جامع گاج گزینه ی خوبی میتونه باشه با فیل شیمی مبتکران .

بازم دوستان نظرشون رو بدن .

صفحه 4 از 12 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن