یه سوال اساسی داشتم شیمی سوم منبع کنکور دیگه جدول محلول و نامحلولارو نداره
حالا باید چیکار کنیم
اخه مبحث مهمیه
بخونیمش یا نه؟
اقا من واسه شیمی 3 خیلی سبز داشتم و از اون واسه این ازمون استوکیومتری رو خوندم . اما خیلی سبز اومده جواب تشریحی مسائل رو الکی زیاد کرده و مثلا کسر های تناسب را برعکس کرده (غیر قابل فهم ) . یا مثلا واسه درصد خلوص و بازده اومده واسه حل مسائل از فرمول های زیادی استفاده کرده در صورتی که معلم شیمی ما میگفت داخل همون کسر تناسب یه p بروی صد ضرب کرده. حالا توفکرشم که منبعم رو عوض کنم به شیمی سه گاج نقره ای که یه نگاه کردم مسائل رو به نظر میرسید خوب و قابل فهم حل کرده و خواستم از دوستانی که اسفاده کردند بگن شیمی 3 گاج سحطش خویه (جواب تشریحی )؟ درس نامه هاش رونه ؟ و با توجه به این که هر سال سولای شیمی کنکور سختر میشن با گاج میشه به یه درصد مطلوبی رسید . ؟
شیمی سوم فقط گاج..دوستم مبتکران داشت آوردمش دیدم از درسنامه زیاد فرق نداره ولی تستای گاج خیلی بهترن و بیشتر..سوالای جون دار زیاد داره.اگه سوم میخوای حتما گاج بگیر من دارم راضیم
سلام،من از یه مشاور شنیدم که برای این که جدول تناوبی شیمی رو خوب یاد بگیری و یادت بمونه هر وقت میخوای بری شیمی بخونی هر موضوع شیمی رو فرقی نمیکنه قبلش یه تایم خیلی کم مثلا 10 دقیقه جدول تناوبی رو یه مرور کن به نظر من این بهترین روشه چون روانشناس ها هم معتقد هستن که بهترین راه برای اینکه مطلبی بره به حافظه بلند مدتت امرور پی در پی هستش
سلام دوستان.
من برای شیمی، پایه (آبی قلمچی)، شیمی پیش 1 گاج و پیش 2 مبتکران دارم. یه فیل 2 مبتکران هم البته هست.
حالا بنظرتون آیا کتاب جامعی وجود داره که بتونم با تست هایی که داره تو کنکور بین 45-60 درصد بیارم. بنظرتون جدا جدا بگیرم یا جامع بگیرم ؟
خیلی ممنون.
ویرایش: یه سوال دیگه، کتاب های لقمه هم میتونه در کنار اینا مفید باشه ؟ مثل حفظیات و مفاهیم و تصاویر صالحی راد ؟
ویرایش توسط mK_Architect : 22 بهمن 1394 در ساعت 00:18
سلام
دوستان بنظرتون مبتکران استوکیومتری رو بهتر گفته به روش کسرهای پیش ساخته
یاخیلی سبز با تناسب؟؟؟باکدوم میشه سوالای کنکورو حل کرد؟
گاج به چ روشی توضیح داده؟؟؟؟
میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
کفش هایــــم را بپــوش
راهـــم را قــدم بزن
دردهایـــم را بکــش
سـال هایـم رابگـذران
بعـــد قضـاوت کن...!!!
من که واسه کنکور از جمع بندی مهر ماه + افبا استفاده می کنم به نظرم سطح تدریس مصلایی و هم سطح کتاب جمع بندی مهر و ماه بالا هست و مناسب کنکور هست
درود.
خیلی ممنون بابت پاسخ گویی. یه سوال، من یعنی میتونم از این جمع بندی مهر و ماه همین الان هم استفاده کنم ؟ شما اینکارو میکنید ؟ چون اولش تو مقدمه کتاب نوشته قابل استفاده هست. طبق تعریف خودش گفته سال 94، نود درصد مطالب از توی این کتاب (سیب) بوده، من خیلی شیمی برام سخت میاد یعنی واقعا یه ترس خاصی بهش دارم. بین 45-60 خیلی خوبه برام. هر چند درسم خوبه ولی نمیدونم چرا ترازم خوب نمیشه کلا هنوز نتونستم روش درست خوندنشو بفهمم، کتاب رو خوب میخونم اما....
بنظرت با توجه به اینکه از پارسال کتاب پرسمان گاج شیمی 3 ( برای درسنامه ) و شیمی پایه آبی قلمچی (برای تست ) دارم نیاز هست خیلی سبز شیمی 3 بگیرم ؟
سلام بارمز نگاری مثلا برای گروه دوم میشه بگی ((به منیژه بگو کاسه را با رنده بیاره))به همین سادگی اگه خواستی بقیشونا بهت بگم باهام تماس بگیر{{09305786740}}
درود بر دوستان عزیز
درباب شیمی خدمتتون عرض کنم که اگه میخاین درصد بالایی کسب کنید چند مورد مهم رو به نظرم باید انجام بدید .
حفظ الکترونگاتیوی عنصرهای مهم
حفظ جدول تناوبی گروه 1تا 18 عناصر مهم
حفظ جرم مولی ترکیبات مهم
حفظ واکنشها به همراه ضرایب استوکیومتری
انجام محاسبات تمرینی جهت افزایش سرعت عمل و دونستن بعضی قواعد سریع در محاسبات
این باعث سرعت عمل بالایی میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)