سلام
شما فکر میکنید این کتاب تو چه قسمت هایی ضعف داره؟ و چه کتابی ضعف اونو پوشش میده؟
من فک مینم درسنامش خیلی ضعیف باشه، ولی نمیدونم چه کتابی درسنامش خوبه.
نظرتون رو بگید
سلام
شما فکر میکنید این کتاب تو چه قسمت هایی ضعف داره؟ و چه کتابی ضعف اونو پوشش میده؟
من فک مینم درسنامش خیلی ضعیف باشه، ولی نمیدونم چه کتابی درسنامش خوبه.
نظرتون رو بگید
اصلا هیچ کتاب دینی ای درسنامه نداره
همون متن کتابو فقط میاره
شما باید به پیام آیات توجه کنی
چون متن کتابو که داری
Hey yeah, Don't let'em know we're coming
Hey yeah, Tiptoe higher...Take some time to simmer down, keep your head down low
!!!HEY YEAH! TIPTOE HIGHER
ی پیشنهاد برای خوندن دینی، بشین معنی و پیام آیه هارو یاد بگیر و فقط حفظ نکن و بعد اینکه مفهوم آیه رو یاد گرفتی بر اساس مفهومش برو متن رو یاد بگیر، آیه هارو لازم نیست حفظ کنی فقط توشون دنبال کلید واژه بگرد
ویرایش توسط Majid-VZ : 27 تیر 1393 در ساعت 23:29
همین گاج رو بخون کامل ، آیه هارو لازم نیست کامل حفظ کنی اما بلد باش حداقل دو تیکه رو و پیام آیاتشو حفظ کن اونم باز همش نه کلید اصلیشو.
آیات پرتکرارشو هم دربیار بخون... با این کتاب اگه کامل بلد باشی بالای 70 دینی تضمین
درسنامه ؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم ، گاج متن کتاب رو نوشته و یه ویژگی مثبتش اینه که بعضی کلمات کلیدی و مهم رو پر رنگ ( بولد ) کرده .
ولی کلا تو کمک درسی های دینی بیشتر آیات و پیام آیات مد نظره تا درسنامه .
من هر چی فک میکنم نقطه ضعف خاصی رو نمی بینم .تو آخر کتاب هم ( دین جامع گاج ) یه بخش آورده خلاصه درس ها که برا مرور و جمع بندی خیلی مفیده
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
ویرایش توسط milad65 : 28 تیر 1393 در ساعت 05:26
بنظرم فقط پیام آیاتش مناسبه..متنش رو کلی نیاورده.خودت باید متن کتاب رو خوب خوب بخونی.برا پیام آیاتش بری سراغ گاج
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
ولی بنظر من کامل نیس.خو من اول متن کتاب میخوندم بعد میرفتم سراغش.خو حس میکردم ناقصه.بخاطر همین هیچ وقت تنها فقط از روی اون نخوندم.شاید من وسواس دارم خخخخخ
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)