آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 62 از 405 نخستنخست ... 5261626372162 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 916 به 930 از 6064
    1. Top | #916
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها..خواهشا بیاین بگین واسه دو هفته بعد قلم چی واسه ی ژنتیک و هندسه از چی میخواین بخونین؟؟؟اصلا منبع عالی توی بازار هست؟؟؟آرامفر رو نگین که زیاد از کتاباش خوشم نمیاد..خودم ژنتیک مهروماه دارم ولی به شدت ناقصه...اصلا معلوم نیست چجور درس میده یا تست حل میکنه..کسی چیزی سراغ نداره؟؟؟هم هندسه و هم ژنتیک...مرسی

2. Top | #917
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sako نمایش پست ها
      سلام بچه ها..خواهشا بیاین بگین واسه دو هفته بعد قلم چی واسه ی ژنتیک و هندسه از چی میخواین بخونین؟؟؟اصلا منبع عالی توی بازار هست؟؟؟آرامفر رو نگین که زیاد از کتاباش خوشم نمیاد..خودم ژنتیک مهروماه دارم ولی به شدت ناقصه...اصلا معلوم نیست چجور درس میده یا تست حل میکنه..کسی چیزی سراغ نداره؟؟؟هم هندسه و هم ژنتیک...مرسی
      سلام
      اگه ژنتیک زیست سوم رو میگی زیست 2 الگو بگیر برا ژنتیکش درسنامه مفصل داره + تست عالی. برا هندسه هم گاج یا الگو بگیر که محشره!

3. Top | #918
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الگو رو دارم ولی اصلا درسنامش باهام جور نیست..ی جوریه..فونتش بده ..ترکیب واژگانش خوبنیست علائم نگارشی نداره تا بخوای ی صفحه بخونی کور میشی..واسه هندسه پس دیگه الگو بگیرم؟؟یعنی میتونم باهاش قلم چی 23 آبان رو بالای 70 بزنم؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

الگو رو دارم ولی اصلا درسنامش باهام جور نیست..ی جوریه..فونتش بده ..ترکیب واژگانش خوبنیست علائم نگارشی نداره تا بخوای ی صفحه بخونی کور میشی..واسه هندسه پس دیگه الگو بگیرم؟؟یعنی میتونم باهاش قلم چی 23 آبان رو بالای 70 بزنم؟؟؟

4. Top | #919
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اولاً زدن درصد بالای 70 کاملاً به خودتون بستگی داره... یکی با هندسه الگو هندسه رو 100 میزنه یکی هم 20!!! بستگی به خودتونه. اکثر رتبه های برتر کنکور الگو رو پیشنهاد میکنند...
      برا ژنتیک هم تو سایت خیلی سبز یه سری درسنامه ژنتیک برا دانلود گذاشته شده که یه نگاهی به اونا هم بنداز...
      قلمچی یه کتاب هم داره به نام خودآموز ژنتیک از علی کرامت. اونو یکی از رتبه های برتر (فائزه عباسپور رتبه 53 کشوری تجربی) پیشنهاد کرد.

5. Top | #920
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسی دوست عزیز

مرسی دوست عزیز

6. Top | #921
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      دوم تجربی تراز 7200
      35 کشور

7. Top | #922
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zn.d نمایش پست ها
      اقاي دكتر...واقعا اقاي دكتري....فيزيكتو چطور بالاي 90 زدي؟؟؟

اقاي دكتر...واقعا اقاي دكتري....فيزيكتو چطور بالاي 90 زدي؟؟؟
      من با فیزیک گاج کار کردم البته من یه مدتی المپ فیزیک بودم
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

8. Top | #923
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای هندسه 1 من نظرم روی گاج سبزه. نگاهش کن

برای هندسه 1 من نظرم روی گاج سبزه. نگاهش کن

9. Top | #924
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی می تونه بگه منطقه ۳ بودن و معدلت اصلا تو ترازت تاثیر میزاره ؟ از کجا معلوم میشه ؟؟ بعدا تو کنکور بعضیا زمینو اصلا نمیزنن و تاثیر واسه پزشکی صفره و دندون اما اینجا خیلی رو تراز تاثیر میذاره چی کارش کنیم اینو !!!!

10. Top | #925
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اگه سنجش میدی...سنجش میزنه رتبه در زیر گروه رو اما قلم چی نمیزنه

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

11. Top | #926
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برا ژنتیک اصلا از خیلی سبز استفاده نکن ...پشیمون میشی...الگو خیلی خوبه حتی اگه بخوای خودتم بخونی کامل می فهمی...برا هندسه هم خیلی سبز خوبه البته اگه به هندسه خیلی علاقه داری اینو بهت پیشنهاد می کنم ولی به طور کلی گاج خوبه...

12. Top | #927
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      6658 قلم چی
      خوب بود پیشرفتم تقریبا...باید تعداد غلط هام رو به صفر برسونم!!تو ازمون 9 ابان 28 تا غلط داشتم که اگه غلط نمیزدم ترازم 200 و خورده ای بهتر میشد...دینی رو 100 زدم واقعا ترازم رو جهشی بالا برد خیلی اثر داره بتونی 100 بزنی درسا رو!!و اگه بتونم زیست رو 80 بزنم راحت هفت هزار و خورده ای میشه ترازم!!مشکل اصلی من همچنان زیسته وئگرنه درسای دیگه زیاد مشکلی ندارم...

13. Top | #928
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Space Dive نمایش پست ها
      برا ژنتیک اصلا از خیلی سبز استفاده نکن ...پشیمون میشی...الگو خیلی خوبه حتی اگه بخوای خودتم بخونی کامل می فهمی...برا هندسه هم خیلی سبز خوبه البته اگه به هندسه خیلی علاقه داری اینو بهت پیشنهاد می کنم ولی به طور کلی گاج خوبه...
      هندسه خیلی سبز اصلا توصیه نمیشه. (منظورت کم حجم و مقویه دیگه؟)
      همون گاج سبز بهتر از همه است

14. Top | #929
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من زیست رو 73زده بودم ...اما ترازم کم بود...بقیه درسا هم مهم هست اما اینم بگم عمومیام افت کرده بود اما ترازم 550 رفته بالاتر

من زیست رو 73زده بودم ...اما ترازم کم بود...بقیه درسا هم مهم هست اما اینم بگم عمومیام افت کرده بود اما ترازم 550 رفته بالاتر

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

15. Top | #930
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      عمومی هارو بترکونی هم تراز اختصاصیا خیلیییی تاثیر داره
      جالبه عمومیا بالا بزنی انچنان تاثیر نداره رو تراز کل ولی کم بزنی کلی میارت پایین !!!
      من یبار رتبم تو عمومی ها 2کشور شد!! بیشتر بخاطر دینی بود که 100زده بودم و ترازش 8000 بود ولی چون اختصاصیا زیاد بالا نبودن تراز کلم اصلا خوب نشد فکر کنم 6500شد با اینکه عمومیا 7400 اینا بود ترازش
      بعد یبار اختصاصیام بالا بود حدود 7200 عمومیام رو حدود 6400بود ترازش تراز کلم باز شد 6500 !!!!!!! نمیدونم چطور حساب میشد !! البته سال 91 میگم !!!!
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

صفحه 62 از 405 نخستنخست ... 5261626372162 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن