خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 405 نخستنخست 12312102 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 6064
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      uploadfromtaptalk1405691968424.jpguploadfromtaptalk1405691979586.jpg

این هم از کارنامه ی بنده

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تابستون تصمیم گرفتم ازمون نرم از مهر شرکت میکنم.این ازمون های تابستون رو هم میذارن رو سایت که انلاین بخریم؟؟؟؟

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elham75 نمایش پست ها
      من تابستون تصمیم گرفتم ازمون نرم از مهر شرکت میکنم.این ازمون های تابستون رو هم میذارن رو سایت که انلاین بخریم؟؟؟؟
      نمیدونم حقیقتش، ولی این کارو نکن، اگه قراره آزمونهای قلم چی ثبت نام کنی از الآن ثبت نام کن چون تا آخر شاید نتونی سوم رو جمع کنی و اگر هم مشکلت نگاه به آینده است مثل من سال دوم رو انتخاب کن تا بتونی خودت بخونی و کلاس نری.
      اگه اول مهر ثبت نام کنی، اون موقع زمان جمع بندی سومه و اگر نتونی تو تابستون خوب بخونی اون موقع دچار آشفتگی میشی، حالا خود دانی، تصمیم با خودته

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      روح همه کارنامه هام شاد و یادشون گرامی
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara1375 نمایش پست ها
      روح همه کارنامه هام شاد و یادشون گرامی
      خخخخخخخخخخخ.
      فاتحه :-d

6. Top | #21
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      من میخوام گزینه ۲ شرکت کنم اما سوالای کانون رو هم تو خونه میزنم , راه یا فرمولی وجود داره که بشه حدود تراز رو در آزمونهای کانون حساب کرد ؟!

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirofff نمایش پست ها
      من میخوام گزینه ۲ شرکت کنم اما سوالای کانون رو هم تو خونه میزنم , راه یا فرمولی وجود داره که بشه حدود تراز رو در آزمونهای کانون حساب کرد ؟!
      فکر نکنم، باید از پشتیبانم بپرسم ، فکر نکنم جوابمو بده بخاطر جیب خودش

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAjiD.vlh نمایش پست ها
      فکر نکنم، باید از پشتیبانم بپرسم ، فکر نکنم جوابمو بده بخاطر جیب خودش
      قاعدتا باید یه مبنایی واسه محاسبه تراز وجود داشته باشه دیگه ...

9. Top | #24
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      فک نمیکنم اینطوری باشه!
      چرا که تراز ینی مقایسه و فرمولش طوریه که توش درصد همه ی جامعه ی داوطلبا دخیله
      شما نمیتونی فقط با درصد خودت ترازتو به دست بیاری!
      Hey yeah, Don't let'em know we're coming
      Hey yeah, Tiptoe higher
      ...Take some time to simmer down, keep your head down low
      !!!HEY YEAH! TIPTOE HIGHER

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elham75 نمایش پست ها
      کار خوبی میکنید.تابستون اکثر آزمونا برنامه درست و حسابی ندارن.و اگه بتونی خودت واسه خودت برنامه ریزی کنی بهتره.

آزمونا هم خودتون تو خونه کار کنید
      مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها واسه ما 25 ازممون کانونو 425 ت گرفتن احساس میکنم گوشامو بدجوری بریدن !! تازه گفتن ازمون 27 تیرم واسه بورسیه هاس !!! و مشمول تخفیف مدارسم شدم !!!

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad51 نمایش پست ها
      سلام بچه ها واسه ما 25 ازممون کانونو 425 ت گرفتن احساس میکنم گوشامو بدجوری بریدن !! تازه گفتن ازمون 27 تیرم واسه بورسیه هاس !!! و مشمول تخفیف مدارسم شدم !!!
      WoW.
      چه ارزون ، واسه من ٢۵تا آزمون ٧۴٠تومن شد.
      خوشبحالت که مشمول تخفیف مدرسه شدی.
      آزمون ٢٧ام واسه همه‌ی کانونی ها بود و وضعیت کسایی که بورسیه میشن آخر تابستون معلوم میشه

13. Top | #28
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فکر کنم کانون هر جا یه قیمت بگذاره!!!

شما میگید 700 یکی میگه 400 و اینجا برای ما نزدیک 600 تومان هست

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      فکر کنم کانون هر جا یه قیمت بگذاره!!!

شما میگید 700 یکی میگه 400 و اینجا برای ما نزدیک 600 تومان هست
      البته بستگی داره کدوم مقطع باشید.

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirofff نمایش پست ها
      بنظر من عکسشو کار کنید! بهتره !! من خودم تابستون آزمون نمیدم! به همون دلیلی که mohammad^s عزیز گفتن! // اما برنامه ام اینکه از مهر قلم چی ثبت نام کنم بدلیل جامعه ی

آماری بالا(که خب! باعث ایجاد جو رقابتی بین شرکت کنندگان میشه و بدنبالش انگیزه ی لازم برای ادامه ی مسیر طولانی و استقامتی!!!! کنکور فراهم میشه) + دوهفته ای بودن

فاصله ی بین آزمون ها + برنامه ی راهبردی نسبتا خوب+سوالات چهار گزینه ی قوی در درس زیست شناسی // سه تا آزمون جامع آخر سنجش رو هم ثبت نام میکنم // سوالات سایر

موسسات مثل گزینه 2 (بنظر من تنها برتری این موسسه نسبت به قلم چی کیفیت و سطح و سوالاتشه همین فقط...!! ) گاج و سنجش(اگه بتونم گیرشون بیارم) خودم حل میکنم

در ضمن شما به همون دلیلی که Edvard عزیز گفتن نمیتونید خودتون حدود تراز اکتسابی تون رو تخمین بزنید!! چون تراز شما با در نظر گرفتن عملکرد سایر شرکت کنندگان در آزمون

سنجیده و محاسبه میشه شما فقط میتونید درصد گیری کنید!! قلم چی برای هر درس نیز بطور جداگونه تراز به شما میده در کل بنظرم شرکت کردن بصورت حضوری در آزمون های

قلم چی برای سنجش علمکرد و تخمین رتبه اتون در منطقه و کشور نسبت به گزینه 2 بهتره چون بدلیل جامعه ی آماری بالا رتبه و ترازی که به شما میده بیشتر به واقعیت نزدیکه هر

چند اصلا نمیشه در این مورد با قاطعیت نظر داد!! در ضمن اکثر رتبه برتر ها در آزمون های کانون شرکت میکنن که خب! رقبای اصلی شما در کنکور سراسری همین افراد هستن نه اون

عده ی قلیل که اصلا آزمون شرکت نمیکنن یا در سایر موسسات ثبت نام میکنن. البته با توجه به اینکه شما فارغ التحصیل هستید و چند سالی از درس و کنکور فاصله گرفتید و هدف

بزرگی هم دارید شاید بهتر باشه در این زمینه از یک مشاور باتجربه هم کمک بگیرید و حتی شاید شرایط فردی شما بیشتر با موسسه ی گزینه 2 جور دربیاد دیگه تصمیم با خودتونه من

فقط نظرمو گفتم موفق باشی )))

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

صفحه 2 از 405 نخستنخست 12312102 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن