وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
چون شما گفتین امتحانای نهاییشون خیلی آسون بوده باهاتون بد رفتاری میکنن.. خب همه اولش فک میکنن سخت بوده دیگه... من خودم هنوزم فک میکنم امتحان نهایی ما سخت بود :yahoo (4):
درصورتیکه اگه الان همون سوالا رو بذارن جلوم میگم چقد ساده و آسون بوده.. :yahoo (94):
شما هم با این دید به سوالا نگاه کردی و میگین آسونه و رو اعصاب این بیچاره ها راه میرین
گیر ندین بهشون که اونا هم مث ما دلشون پره
كلا دهه نود يجوري شده كنكورش!
٩١ قرار بود برداشته بشه نشد
٩٢ ازاد و با سراسري ادغام كردن
٩٣ تاثير مستقيم نهايي
٩٤ ...؟
خدا رحم كنه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
کسی که کنکور های ۸۶تا ۹۲ رو بررسی کرده باشه خیلی راحت میتونه بفهمه فرمت و شکل کنکور از سال ۹۲به بعد عوض شده،که از شانس ماست
دهه شصتیا را که نابود کردن حالا اومدن سراغ ما دهه هفتادیا تغییرات این چند سال اخیر کاملا به ضرر داوطلبا بوده نمونش جدا شدن ازاد و سراسری اول این که با ادغام این دو کنکور عملا یه شانس از داوطلب گرفته میشه قبلا اگه داوطلبی به هر دلیلی کنکور سراسری را خراب می کرد فرصت داشت تو ازاد جبران کنه در ضمن سبک سوالات ازاد جوری بود که کسی اگه از اول سال خوب نخونده بود میتونست در عرض 4-5 ماه خودش را اماده کنه
تایر معدل را هم که دیگه همه میدونن چه بی عدالتیه بزرگیه کافیه فقط یه سر به حوزه های امتحان نهایی بزنید تا بفهمید چه خبره
تمام حرفشون این بوده که می خوایم استرس رو کم کنیم در حالی که الان استرس رو وارد دبیرستان ها کردن..یعنی چند برابرش کردن ..تنها هدفشون از تاثیر معدل این بوده که با این کار دستشون کاملا بازتره برای اینکه هرکسی رو که دلشون خواست وارد دانشگاه کنن.
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
اینا هر دفه ی بامبول در میارن سر بچه ها مردم.ی بار با معدل ... ی بار با کم کردن ظرفیت پذیرش رشته هایی مثل پزشکی
پاسخ به سوالات سربازی
بچه ها لطفا جواب بدید
یعنی منی که دیپلمم رو سال 87 گرفتم اون موقع تاثیر معدل 15 درصد بود یعنی الانم برام همینطوریه؟
یعنی میتونم امید داشته باشم با معدل 17.33 پزشکی قبول شم؟:yahoo (2):
احتمالا واسه کنکور 94 ،تاثیر سوابق میشه 30-35، که خدا کنه در درجه ی اول تغیر نکنه و 25% بمونه،حالا یکی به من بگه من ایا میتونم با معدل 16 رتبه زیر400 منقه 2 تو کنکور 94 بیارم؟؟؟ یا برم واسه دیپلم دوم اقدام کنم؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)