سلام بچه ها . بین فاگوزیست و همایش زیست دریافت کدوم بهتره ؟ لطفا با دلیل بگید .
فاگوزیست
همایش نشر دریافت
سلام بچه ها . بین فاگوزیست و همایش زیست دریافت کدوم بهتره ؟ لطفا با دلیل بگید .
این دوتا کتاب زمین تا آسمون فرق دارن
فاگوزیست واسه اموزشه ولی نشر دریافت واسه جمع بندی
:yahoo (21):
ویرایش توسط Amin ZD : 20 تیر 1393 در ساعت 21:12
همایش کتاب جمع و جور تریه که تستم داره مخصوصا جلد دوش ترکونده ولی فاگوزیست کتاب کامل تری از لحاظ پوشش مطالب ولی تست نداره که ایرادشه ولی به نظر من فاگوزیست بگیر
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
همایش کتاب جمع و جور تریه که تستم داره مخصوصا جلد دوش ترکونده ولی فاگوزیست کتاب کامل تری از لحاظ پوشش مطالب ولی تست نداره که ایرادشه ولی به نظر من فاگوزیست بگیر
همونطور که Amin ZD عزیز گفتن اصلا مقایسه ی این دوکتاب درست نیست مثلا من فکر نمیکنم فاگوزیست به درد جمع بندی بخوره
شما حتی با مقایسه ی حجمی کتاب هم می تونید این رو درک کنید...
موفق باشیم![]()
من هماش رو داشتم.هم تست هم درسنامه داشت.درسنامش خط به خط کتاب درسی ترکیب خطوط باهم.ترکیب فصول و ترکیب سال ها با هم.کتاب خوبیه.منم ازش راضیم.به شکل ها هم توجه کرده
من به شخصه فرقی بین همایش و بقیه کتاب ها ندیدم..حتی به نظرم همایش برای جمع بندی هم خوب نبود..یعنی مطلبی رو که گفته تو بقیه کتاب ها هم میشه دید برای همین به دلم ننشست.خیلی از نکته ها اصلا توش نبود از دیدمن.من گرفتمش..بعد 2 روز گذاشتمش کنار تا خاک بخوره
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
ویرایش توسط Alfredo : 21 تیر 1393 در ساعت 23:22
سلام نشر دریافت......به دلیل جمع بندی فوق العاده ش.خلاصه و مفید
گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع
سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
سلام
حرفت کاملا درسته آقا محمد. البته کادرهای آموزشی نشرالگو هم واسه ی جمع بندی نکاتی که یادگرفتن بسیار خوبه.
به حرفات اینو هم اضافه کنم که :
دوستان از حل آزمون های آزمایشی دو سال اخیر موسسات مختلف ، کانون و گاج و گزینه دو و سنجش غافل نشن
و حتما حتما حتما از اونا به عنوان یه منبع تست قوی بهره بگیرند.
درود بر پشت کنکوری های عزیز
من به قاطعیت کتاب همایش رو ترجیح میدم-چون که الان سوالات مفهومی تو بورسن واین کتاب آخره سوالات مفهومی واستاندارد.جزوش هم یه خرده از کتابش بیشتر توضیح داده
تا درودی دیگر بدرود
فاگوزیست کتاب بسیار خوبیه که بیشتر مطالب رو پوشش داده ولی دارای حجم زیاد و بدون تست هستش که از معایب اونه .
همایش مفید و خلاصه و بیشتر به درد جمع بندی میخوره .
ببین اگه وقت داری فاگو رو بخونی بعد برای جمع بندی از همایش استفاده کن.
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
فاگوزیست کتابی هست که خیلی دیگه حجمش زیاده ولی کتاب همایش اینجوری نیست و میتونی اون رو منبع اصلی برای دررسنامه داشته باشی و تست هم داره.
اگه من باشم همایش رو انتخاب میکنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)