1.
1-در مورد این سوالتون یکم بیشتر توضیح میدید ؟! من نمیفهمم یعنی چی که آیاتی رو از قرآن بیان کنم که در اون حقوق زنان محترم شمرده شده باشه !! یعنی شما انتظار دارید در قرآن خدا بیاد اصول فمنیسم رو بیان کنه که خدایی نکرده بانوان ناراحت نشن !! خوب اینطوری که تمام قرآن می شد تعریف از اقشار مختلف !! مثلا یک پیرمرد بیاد بگه چرا خدا تو قرآن حقوق پیر مرد هارو محترم ندانسته !! همین موضوع رو بسط بدید به کودکان ، خردسالان ، نوجوانان دختر ، نوجوانان پسر ، مردان بین 30 تا 40 سال ، مردان بین 50 تا 60 سال ، عمو پورنگ ، خاله شاهدونه ، محسن ترکی و.......
2- حالا دیدید شما مطلب بنده رو کامل یا حداقل با دقت مطالعه نکردید ، چون من در قسمت آخر گفته هام آیاتی رو اووردم که در اونها نوشته شده فرق نداره مرد هستید یا زن ، میزان فقط تقواست ، فرق نداره سید هستی یا نه ، میزان فقط تقواست ، فرق نداره آفریقایی هستی یا چینی ، میزان فقط تقواست :
ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیرهها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،)گرامیترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست
؛ خداوند دانا و آگاه است!«الحجرات/13»
3 - دوست عزیز ، شما خودت منظور بنده رو فهمیدی ، فقط نمیدونم چرا این موضوع بی ارزش رو داری ادامه میدی !! من میگم اگر آیاتی رو در یک بعد منفی از نظر انسانی(مثل کشتن ، جنگ ، فحاشی و هرچیز که البته بین افراد نسبیه) جمع کنی ، میخوای با اینکار یک بعد منفی از اون دین رو در خواننده القا کنی و این یعنی ایجاد شبهه ،
به عنوان مثال عرض میکنم ، چرا شما در این آیاتی که در مورد زنان هست ، این آیه زیبا رو ننوشتید :
وَإِنِ امْرَأَةٌ خَافَتْ مِنْ بَعْلِهَا نُشُوزًا أَوْ إِعْرَاضًا فَلَا جُنَاحَ عَلَیهِمَا أَنْ یصْلِحَا بَینَهُمَا صُلْحًا وَالصُّلْحُ خَیرٌ وَأُحْضِرَتِ الْأَنْفُسُ الشُّحَّ وَإِنْ تُحْسِنُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرًا
و اگر زنی، از طغیان و سرکشی یا اعراض شوهرش، بیم داشته باشد، مانعی ندارد با هم صلح کنند (و زن یا مرد، از پارهای از حقوق خود، بخاطر صلح، صرف نظر نماید.) و صلح، بهتر است؛ اگر چه مردم (طبق غریزه حب ذات، در این گونه موارد) بخل میورزند. و اگر نیکی کنید و پرهیزگاری پیشه سازید (و بخاطر صلح، گذشت نمایید)، خداوند به آنچه انجام میدهید، آگاه است (و پاداش شایسته به شما خواهد داد).
4 - من نگفتم تحلیلی غیر از این داشته باشید ، من گفتم قرآن رو باید کامل و در مجموع تحلیل کرد ، نه اینکه یه قسمتی رو بکشی بیرون محکوم کنی و کلا کتابو ببوسی بزاری کنار !! مثلا همین آیه قبلی که در بالا نوشتم ؛ خدا میگه صلح بهتره اما شما اینو در نظر نمیگیری و میری میچسبی به یک بعد و گوشه تاریک و منفی(از دید خودتون) ؛
5- لطفا سوالتونو تکرار کنید ؛
2.
الف ) بعله من هم کاملا با شما موافقم ، اصلا پتانسیل های دو جنس با هم متفاوتن و هرکدوم استعداد ها و توانایی های ذاتی دارند که در جنس مخالف کمتر دیده میشه ، این مطلب بود که من چند صفحه قبل داشتم به یکی از دوستانتون میگفتم ،
ب) دوست گرامی ، داشتم مقدمه چینی می کردم ، اگر ادامه مطلب رو بخونی میبینی که آیاتی رو نوشتم که بر مساوی بودن زن و مرد نزد خدا دلالت دارند و از این میشه نتیجه گرفت که حقوق برابری هم دارند ؛(البته حقوق برابر نه به اون معنی که شما فکر میکنید)
پ ) مراجعه بشه به قسمت 1 ؛
ت )
1. ارتباطش به اینه که ما مسلمین معتقدیم قرآن کتابیست برای همه زمان ها ، پس آیاتش رو بسط میدیم به کل تاریخ ؛ البته در تفسیر باید از تاریخ هم استفاده کرد اما خدا که خودش میگه قومیت معنی نداره ، بعد نمیاد تکذیب کنه و مثلا در آخرت برگرده و بگه ، چون شما ایرانی هستید طبق تبصره 1 باهاتون برخورد میشه و چون شما عرب هستید طبق تبصره 2 ؛ من به این معتقدم که هر انسانی رو با توجه به نعمت هایی که بهش داده شده می سنجند ، و بزرگترین نعمت البته آگاهیست ؛
2 - صد در صد عمل با حرف قابل مقایسه نیست ، اصلا بزرگترین شعار اسلام بعد از ایمان ، بلافاصله عمل صالح هست ، یعنی نمیگه ایمان بیارید و دعا کنید ، نمیگه ایمان بیارید و بزنید تو سر و صورتتون برای حسین ، میگه ایمان بیارید و عمل کنید ؛
اما در مورد تاثیر دعا و ارزش دعا پیشنهاد میکنم کتاب نیایش ، الکسیس کارل رو مطالعه بفرمایید ، اگر اشتباه نکنم برنده جایزه نوبل زیست شناسی یا شایدم شیمی بوده و دعا رو از دید علمی بهش نگاه کرده ؛
4
تبصره 1)
1.معیار شما برای ارزش داشتن یا نداشتن یک کتاب ، ساده بودن یا نبودنشه ؟!! اصلا منظورتون از ساده بودن یا نبودن چیه ، محتوا یا نثر ؟!
2. میشه لطفا از این به بعد نوشته های منو با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید ، منم دقیقا همین نظر شمارو دارم !! یعنی کسی با خوندن نهج البلاغه ، یا حفظ چند هزار آیه از قرآن آخرت شیعه نمیشه !! میرزا کوچک خان نسبت به علماء هم عصرش فقط یک طلبه ساده بود ، اما کدوم مسلمان واقعی بودن ؟! میرزا که برای عزت کشورش مرد یا اون آخوندی که کل قرآن رو حفظ بوده و یه گوشه توی شهرستانش چال شده و خانوادش هم نمیدونستن این هنوز مرده یا زندست !!(این فقط یک مثاله ها !!)
تبصره 2 ) دوستان من اصلا ، این که گریه نداره ، منظورم همین دوستان دیگری هست که تو انجمن تو بحث ها شرکت بیشتری میکنن ، هرچند با کپی پیست و سفسطه !!
.gif)
اما باز همینم خوبه چون نشان از ذره ای احساس مسئولیت هست نسبت به اعتقاداتشون ؛
ب ) عزیز دل من دارم شوخی میکنم ، چرا انقدر دیر میگیری مطلبو ، سخنرانی کجا بود ، اصلا من کی باشم که بخوام سخنرانی کنم ، داشتم شوخی میکردم ، اما شک نکنید تفکر حاکم بر کشور در همین نسل ما تغییر خواهد کرد ، و اون زمانی که یک کشور سکولار روی کار بیاد مردم به دین و مذهب گرایش بیشتری پیدا خواهند کرد !! چون دیگه در دین پول و مقامی نیست ، در نتیجه تزویری نیست(یا حداقل کمتره) و در نتیجه مسلمان دروغینی نیست ؛
شیخ رضا !! البته اگر اسمتون رضا باشه چون من هنوز اسم شریفتون رو نمیدونم ؛