خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 26 از 26
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      بنظر من z1 یا z2 بخر...همه چیش بیسته

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من نظرم روی HTC One M8 هست به نظرم گوشی خوش دست و زیباییه.
      توی یه مجله هم که خوندم مقایسه رو از چند وجه HTC رو برنده دونسته بود.
      باز هم نظر خودتونه...
      موفق باشیم

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نوکیا 1100 بگیر
      پاسخ به سوالات سربازی

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD_G H نمایش پست ها
      نوکیا 1100 بگیر
      آره والا
      کتارش یه آیفون چینی واسه کلاسم میگیری

مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
      ویرایش توسط mohammad^s : 20 تیر 1393 در ساعت 15:47

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بستگی داره چه انتظاراتی از گوشی داری
      اگه یه گوشی خوب و استاندارد میخوای که همه چیزش نرمال و خوب باشه برو سراغ I Phone 5S بدون شک انتظاراتتو براورده می کنه

اگه دنبال تجملات و صفحه بزرگ و از این قبیل چیز ها هستی برو سراغ Sumsung و Sony

بازم برای این دو چیز باید ببینی اولویتت چیه. اگه دوربین برات مهمه برو سراغ Sumsung بهتره ولی اگه کلی میخوای فرق چندانی ندارن Sony و Sumsung ... برو باهاشون توی مغازه کار کن و هر کدوم خواستی بگیر.

ولی اگه میخوای 2.5 خرج کنی از من می شنوی یه گوشی خوب و استاندارد بگیر مثل I Phone 5s

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      مقایسه قولترین گوشی های جهان= z2 . M8 , s5 , iphone 5s
      بفرما
      مقایسه گوشی های موبایل | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

7. Top | #22
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      البته ببخشیدا گوشی هایی که سیستم عاملشون فرق داره رو مقایسه نباید کرد.
      فقط در یک سری موارد میشه با بقیه گوشی ها مقایسه کرد...

مثلاً Apple ، سی پیو ضعیف تری داره اما 10 برابر بیشتر از گوشی های اندرویدی می کشه.

کلاً تنها گوشی استاندارد که همه چیزش خوبه Apple مخصوصاً 5s ...

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من htc one m8 رو پیشنهاد می کنم از نظر ظاهری عالیه و امکاناتش هم خوبه ...
      در کل بهتون پیشنهاد می کنم مشخصات کامل گوشی های مختلف رو ببینی و بعد از بین اون ها به نظر خوب هست رو انتخاب کنی ! بین htc , z2 , s5 , apple 5, LG3 یکی رو انتخاب کنی خوبه ...!
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سامسونگ note3در حد تبلت واست کار میکنه خوش دست هم هست

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام..

اول اپل ولی میتونی با 8800 یا کمتر گرند بگیری هم عالیه هم واقعا جوابگو و مناسب ..

باقی پول هم براتون هست البته اپلم بخرین بهترینه و ارزششو دارخ

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منظورم 800 بود

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      يكيش خود من
      من نميدونم فرهنگ ايرانيا كي ميخواد درست بشه ميشه بگي چيش تو ايران بسته است كه بقيه گوشيا دارن و اين نداره؟!!
      و اما جواب استارتر:
      اگه تا اين حد ميخواي هزينه كني و بلدي چطوري باهاش كار كني قطعا اپل بهترين گزينه اس ولي اگه مثه خيليا بلد نيستي و واس كلاسش ميخواي اينكارو نكن
      بلك بري رو پيشنخاد نميكنم چون تو ايران كارايي درستي نداره و در واقع نسبت ب پولي ك ميدي كار نميكنه برات
      پيشنهاد من : اپل -گلكسي سري نوت-سوني سري z-اچ تي سري سري وان
      به حرف كسي كه ايفون از نزديك نديده حتي هم گوش نكن بهتره اين سوالا رو از كسايي بپرسي كه خودشون دارن و كار ميكنن و ايران هم محدودشون نكره مثلا تو انجمن هاي تخصصي اپل بپرس ببين چند نفر ناراضي ان
      اپل فقط ي گوشي نيست فقط كافيه ي سرچ كني راجع به پردازنده اش كه تو دنيا بي نظيره
      حسگر اثر انگشتش ( ك سامسونگ كپي كرد ي ماه نشد هكش كردن)
      يا حتي ميتونه ي دوربين عكاسي باشه برات كافيه لنز هايي ك باهاش راحت تري رو بخري براش
      اپل مجهز به هوش مصنوعيه كه هررركاري بگي برات انجام ميده بر عكس سامسونگ كه كپي كرده ولي كاراش خيلي محدوده
      اپل اندرويد نيست ! اي او اس هست و اينم بدون كه بقيه گوشيا تو اين رنج قيمت اندرويد هستن كه در واقع كپي شده از اي او اس
      و خب حيفه اينهمه پول خرج كني ي گوشي بخري كه كاملا كپي شده از اپل و امكاناتش هست.
      ضمنا اون چيزي ك تو ايران بسته است ماركت اندرويده و اينهمه نرم افزار ك ميبيني هيچكدوم اورجينال نيستن ولي ماركت اپل (اپ استور) با نرم افزاراي اورجينال برا ايرانيا بازه و مشكلي هم نداره
      ضمنا وبگردي با اپل چند برابر بقيه گوشيا سرعت داره
      سوال ديگه اي داشتي در خدمتم

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
      مهسا جان اینکه ادم انقدر پول بده اما چیزی خیلی فرا تر از گوشی های دیگه نصیبش نشه واقعا ناراحت کننده هست و داشتن خیلی از قابلیت ها در همه گوشی ها داشتن سرعت بالای اینترنته که هیچکی نمیتونه منکر سرعت داغون اینترنت ایران یشه

بعدم این چیزی که من گفتم عموم جامعه رو در نظر گرفتم نه تعداد افرادی خاص تو کشوری که مردم برای تصب ساده ترین برنامه ها میرن بیرون اینکار رو براشون انجام بده یا هر 20 نفر شاید 1 نفر بلد باشه از گوشیش استفاده اختصاصی داشته باشه ، خریدن این گوشی چه دلیلی به جز کلاس گذاشتن برای اون 19 نفر داره؟ تو چنتا ادمه شاغل رو میشناسی که کارای تخصصیه شغلیشونو بلد باشن با گوشی انجام بدن؟؟؟ این چیزایی که من میگم شامل همه ی گوشی ها میشه و گوشی های اپل و بلک بری به خاطر سیستم عامل خاص و قابلیت های خاصی که دارن این چیزا بیشتر شامل حالشون میشه. من اپل ندارم اما خیلی از ادمای اطرافم که دارن ب جز وب گردی و 4 تا برنامه که حتی گوش های سیمبیان هم پوشش میده استفاده ی دیگه یی ازش نمیکنن

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad74 نمایش پست ها

مقایسه قولترین گوشی های جهان= z2 . M8 , s5 , iphone 5s
      بفرما
      مقایسه گوشی های موبایل | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
      مقایسه اینجوری خیلی به درد نمیخوره بهتره از مقایسه های تخصصی استفاده بشه و بهترین مرجع هم gsmarena هستش

هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
      ویرایش توسط atefe_os : 21 تیر 1393 در ساعت 08:34

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن