سلام دوستان من سال 94 کنکور دارم و ازتون خواهش شدید میکنم یکم برام وقت بذارید به سوالاتم دقیق پاسخ بدید به خدا ثواب داره منو از سر در گمی در میارید
من خیلی با دی وی دی های آموزشی حال میکنم البته اگه استادش با حال باشه و واقعا بارش باشه .
یه چند تا سوال داشتم که اگه زحمتی نیست برام مفصل جواب بدید .
1 - فرق دی وی دی های جمع بندی و آموزش جامع ordou.ir چیه ؟
2 - من تو درس های زیر ضعف دارم و میخوام بگیرم . به نظرتون استاداش خوبن ؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
زبان استادش خوبه ؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟ رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع زبان عمومی کنکور
رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی زبان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حسابان و دیفرانسیل استادش خوبه آقای جلالی؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟
رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع حسابان و دیفرانسیل کنکور
رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی دیفرانسیل
هندسه و گسسته استادش خوبه آقای مهرداد ملوندی و رضا اقتصادی و علی سعیدی زاد؟اگر آره بین این 3 تا کدومش ؟
رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع هندسه و گسسته کنکور
رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی هندسه
رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی گسسته
فیزیک استادش خوبه آقای نیما نوروزی یا مجيد حامد , سيد علي ميرنوري , خسرو ارغواني فرد؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟
رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی فیزیک
رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع فیزیک کنکور