خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خرید دی وی دی های آموزشی

سلام دوستان من سال 94 کنکور دارم و ازتون خواهش شدید میکنم یکم برام وقت بذارید به سوالاتم دقیق پاسخ بدید به خدا ثواب داره منو از سر در گمی در میارید
      من خیلی با دی وی دی های آموزشی حال میکنم البته اگه استادش با حال باشه و واقعا بارش باشه .
      یه چند تا سوال داشتم که اگه زحمتی نیست برام مفصل جواب بدید .
      1 - فرق دی وی دی های جمع بندی و آموزش جامع ordou.ir چیه ؟
      2 - من تو درس های زیر ضعف دارم و میخوام بگیرم . به نظرتون استاداش خوبن ؟
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      زبان استادش خوبه ؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟
      15.png
      رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع زبان عمومی کنکور
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی زبان
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      حسابان و دیفرانسیل استادش خوبه آقای جلالی؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟
      رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع حسابان و دیفرانسیل کنکور
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی دیفرانسیل
      28.png

هندسه و گسسته استادش خوبه آقای مهرداد ملوندی و رضا اقتصادی و علی سعیدی زاد؟اگر آره بین این 3 تا کدومش ؟
      رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع هندسه و گسسته کنکور
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی هندسه
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی گسسته
      24.jpg83.jpg19.png

فیزیک استادش خوبه آقای نیما نوروزی یا مجيد حامد , سيد علي ميرنوري , خسرو ارغواني فرد؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی فیزیک
      رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع فیزیک کنکور
      86.jpg25.jpg26.jpg27.jpg
      ویرایش توسط Parniya : 19 تیر 1393 در ساعت 02:55 دلیل: لینک دیگه ...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود
      آموزش جامع جامع تره ولی جمع بندی مختصر و مفیده...الان اگه میخوای بگیری به نظرم آموزش جامع بگیر
      استاد جالبیه استاد دیفرانسیلش
      با اینکه من تجربیم منو به دیفرانسیل علاقه مند کرد...
      در مورد فیزیکم شنیدم که آموزش جامع بهتر و کامل تره...
      البته ببخشید که من تجربیم و اطلاعات کافی ندارم!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون پوریا جون همین که سر زدی لطف کردی . قربونت

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      داداش اگه میتونی پ خ بده کامل همه چی برات بگم تا از همه چی بی نیاز بشی... اگه نتونستی پ خ بدی بیا توی پیغام باز دید کنندگان

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad94 نمایش پست ها
      داداش اگه میتونی پ خ بده کامل همه چی برات بگم تا از همه چی بی نیاز بشی... اگه نتونستی پ خ بدی بیا توی پیغام باز دید کنندگان
      برا ی ما هم میگی بینیاز بشیم .

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط firoozi نمایش پست ها
      سلام دوستان من سال 94 کنکور دارم و ازتون خواهش شدید میکنم یکم برام وقت بذارید به سوالاتم دقیق پاسخ بدید به خدا ثواب داره منو از سر در گمی در میارید
      من خیلی با دی وی دی های آموزشی حال میکنم البته اگه استادش با حال باشه و واقعا بارش باشه .
      یه چند تا سوال داشتم که اگه زحمتی نیست برام مفصل جواب بدید .
      1 - فرق دی وی دی های جمع بندی و آموزش جامع ordou.ir چیه ؟
      2 - من تو درس های زیر ضعف دارم و میخوام بگیرم . به نظرتون استاداش خوبن ؟
      زبان استادش خوبه ؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟ رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع زبان عمومی کنکور
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی زبان
      حسابان و دیفرانسیل استادش خوبه آقای جلالی؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟
      رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع حسابان و دیفرانسیل کنکور
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی دیفرانسیل
      هندسه و گسسته استادش خوبه آقای مهرداد ملوندی و رضا اقتصادی و علی سعیدی زاد؟اگر آره بین این 3 تا کدومش ؟
      رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع هندسه و گسسته کنکور
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی هندسه
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی گسسته

فیزیک استادش خوبه آقای نیما نوروزی یا مجيد حامد , سيد علي ميرنوري , خسرو ارغواني فرد؟اگر آره بین این 2 تا کدومش ؟
      رهپویان دانش و اندیشه | اردوی جمع بندی فیزیک
      رهپویان دانش و اندیشه | آموزش جامع فیزیک کنکور
      اول یه چیز رو بدون که آموزش جامع مال کنکوری های92 بوده و واسه 93 ویرایش جدیدش نیمد چون رفتن اردو جمع بندی رو آماده کردن

آموزش جامع هم واسه همه دروس در حال ویرایش هست!و فیزیک مدرسش میخواد بشه نوروزی! که گفتن مهر میاد و بقیشو من اطلاع ندارم و بین اینایی که نام بردی باید بگم فیزیک نیما نوروزی رو از دست نده و بقیشون رو تو فیزیک بیخیال شو
      بقیه درسا هم چون تجربی ام نمیدونم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      میشه افراد بیشتری مشاوره بدن ؟
      ممنون میشم

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      فیزیک و بقیه درس های ما را هم یه تست بزن بعد خودت انتخاب کن
      امسال: آقای رفیع رفیعی
      پارسال: آقای رمضانی
      تحصیل رایگان در دبیرستان و کنکور با دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف.

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      کسی نیست کمک کنه و بگه برای حسابان این رو بگیرم یا نه ؟
      آموزش جامع حسابان و دیفرانسیل کنکور برای آقای جلالی مدرس فرصت برابر
      28.jpg

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واسه ریاضیات اگه ضعیف هستید منتظری بگیرید

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ما داریم دیفرانسیل آقای شامیزاده را هم رو سایت قرار می دیم، به نظر من اون را تماشا کنید.

البته دیف آقای شهریان هم الان رو سایت هست، آن را چک بفرمایید و اگه خوشتان آمد اسنفاده کنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
      تحصیل رایگان در دبیرستان و کنکور با دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف.

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن