دوستان ، شیمی پیش چه تغییراتی کرده ؟
لطفأ با جزئیات بگین؟؟؟
ممنون
اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقهایی است که برای پیروزی نریخته ایم .
دوستان فیزیک 3 تغییرات داشته؟
باید کتاب جدید رو تهیه کنیم؟
شیمی پیش چطور؟
من پشت کنکوری هستما
پارسال پیش دانشگاهی بودم
سلام
اینو از یه جایی کپی کردم:
در چاپ شیمی پیش دانشگاهی ۹۱ در بخش اول سازوکار هیدروژن دار شدن اتیلن حذف شده و یک جابه جایی در نوشتار مربوط به اثر غلظت در سرعت واکنش ص ۹ و ۱۰ چاپ ۹۰ صورت گرفته است و قسمتی از حاشیه ص ۱۰ حذف شده است.
در بخش دوم تغییراتی را ندیدم.
در بخش سوم در جدول ص ۵۸ تغییراتی صورت گرفته و فکر کنید ص ۶۱ در چاپ قبلی حذف شده و تمرین ۴ و ۵ ص ۶۷ چاپ قبلی حذف شده و مبحث سنجش حجمی اسید – باز به طور کلی حذف شده و چند حاشیه نیز حذف شده است .
در بخش چهارم ص ۹۵ و ۹۶ چاپ قبلی حذف شده اند.
دفتر تألیف کتب درسی نیز اعلام نموده است:
محتوای کتاب پیش دانشگاهی سال ۹۱-۹۲ متناسب سازی شده، بطوریکه چهار صفحه از محتوای کتاب کاسته شده است. موارد متناسب سازی شده شامل حذفیات زیر می باشد:
صفحه ۲۱ / شکل ۱۶ مکانیزم هیدروژن دار شدن اتن
صفحه ۵۸ / توضیحات زیر جدول
صفحه ۶۱ / فکر کنید
صفحه ۶۷ / بند ۵ همچون دانشمندان
صفحه ۷۷ / فکر کنید
صفحه ۷۹ و ۸۰ / سنجش حجمی اسید و باز
صفحه ۹۵ / سلول غلظتی
دنــــیــــاے واقــعـــے هـــمـــیـــنـــجـــــاس !
دنـــیـــاے مــــجــــازے اوטּ بـــیـــرونـــکــﮧ هـــمــــﮧ بــــا نــــقـــابـــטּ
هـــمــﮧ تـــــو قـــیـــافـــטּ
دنـــیـــاے واقـــعــــے ایـــنــجـــاس
هـــمـــﮧ بــــے ریــــا و خـــاکــے
کـــســــــےزخـــمـــاشــ ــو نـــمــے پــــوشــــونــــﮧ
کــســــے اشــکــاشــــو پـــاکـــ نـــمــے کــنـــﮧ
کــــســـے بــــغــضـــشـــو قــــورت نــــمـــے ده
دیــــدے ؟
دنــــیــــاے واقــعـــے هـــمـــیـــنـــجـــــاس!!
چون من فار غ التحصیل 91 هستم و 91 دانشگاه نرفتم و 92 هم به خاطر سربازی نمیتونم بدم در نتیجه میخوام 93 کنکور بدم
به خاطر همین منابع خودم رو 91 اومدم با 93 مقایسه کردم :
1 - دروس پیش که تو 91 تغییر کردن پس با منطق جور در نمیاد که تو چاپ 92 هم تغییر کنن ( اونایی که تو چاپ 91 تغییر کردن : فیزیک و شیمی و زیست و دینی و ادبیات )
2- برای کنکور 93 دروس سوم رو باید از روی تغییرات 91 بخونم _ اونایی که تو چاپ 91 تغییر کردن : زیست و شیمی
3 - برای کنکور 93 دروس دوم رو باید از روی تغییرات کتاب ها در 90 بخونم ( اونایی که تو 90 تغییر کردن : زیست )
به علاوه اینکه : دروس سال های دوم و سوم منابع کنکور 92 نسبت به 91 فقط درس دینی شون عوض شده ؟
تغییرات بالا رو تو کتاب هام که به ترتیب پیش : چاپ 90 سوم چاپ : 89 دوم : چاپ : 88 اعمال کردم . چیزی جا نمونده ؟ کفایت میکنه ؟
خواهش میکنم جواب این سوالم رو بدین . سر درگمم کرده
ممنون شما
دوستان 93 نسبت به 92 تغییر نداشتن کتب درسی ؟
این تغییر کتب هم شده نون دونی برا یه عده دزد . اینا که هر سال کتاب عوض میکنن اصن حالیشون نیست یکی 2 سال پشت کنکور باشه باید سالی 1 میلیون فقط پول کتاب بده .
وای بچه ها !!! اکثر کتاب ها تغییر داشتن + اینکه زبان آلمانی و فرانسه هم به متود آموزشی متوسطه و پیش اضافه شده !!!! اینو کجای دلمون بذاریم ... از متخصصان در این زمینه تقاضا دارم بیان در این مورد توضیح بدن ... الآن من که امسال کنکور دادم (در صورت بدست نیاوردن رتبه مد نظر) برای کنکور سال دیگه باید چکار کنم ؟!؟!...(میتونین لیست تغییراتو از اینجا ببینین)
ویرایش توسط OmiD : 16 تیر 1392 در ساعت 13:24
دوست من، برای کنکور 93 فقط تغییرات کتاب های درسی پیش دانشگاهی چاپ امسال (92) موثره.
برای پایه سوم، شما باید به دنبال تغییرات سال 91 و برای پایه دوم، باید به دنبال تغییرات سال 90 باشین.
آلمانی و فرانسه هم از قدیم الایام بودند و هرکس به انتخاب خودش یک زبان رو انتخاب میکرد که انتخاب اکثریت ما انگلیسی بوده! فکر کنم مدرسه انتخاب میکرده.
فک کنم این به دردتون بخوره...تغییرات کتاب درسی 92-93
ليست کتابهايي که در سال تحصيلي آينده تغيير ميکند ( قلم چی )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)