با سلام خدمت همه دوستان عزیز قبل سوالم بگم که واقعا از سایت خوبتون ممنونم عالیه یکی از بهترین سایت های کنکوری هست بخاطر همه مطالب و مشاوره هاتون ممنونم. من قبلا در مورد نیروی هوایی که جدیدا استخدام زده و دیپلم میخواد سوالی کردم و از همه مشاوره ها و پاسخ ها ممنون واقعا به دردم خورد! چندتا سوال داشتم درمورد دانشگاه افسری شهید ستاری نیروی هوایی اگه میشه جوابم بدین خیلی لازم دارم میخواستم بدونم اگه دانشگاه افسری مثلا رشته برق قبول شدیم و لیسانس گرفتیم: بعد کارمون با لباس شخصیه یا نظامی؟ مدرکی که در دانشگاه افسری میگیریم مثلا مدرک مهندسی برق،بعد که مدرکمون گرفتیم میتونیم علاوه بر اینکه در نیروی هوایی کار میکنیم بیرون از نیروی هوایی مثلا دانشگاه آزاد یا دولتی برای فوق لیسانس برق بخونیم یا مدرکش فقط بدرد نظام میخوره؟ بعد اینکه شنیدم مثلا میگن در دانشگاه افسری وقتی وارد دانشگاه میشی و ثبت نام میکنیم مثلا صبح ها میریم سر کلاس درس میخونیم بعدش تا شب هم رژه و.... داریم درسته؟یا اونجا فقط کارمون درس خوندنه مث بقیه دانشگاه ها؟ بعد با مدرک لیسانس حقوقمون چقده؟مزایا خونه و... کی بهمون میدن؟ ممنون میشم به این سوالام هم پاسخ بدید خیلی بهشون نیاز دارم،منتظرم با تشکر