خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 38
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ayda76 نمایش پست ها
      درکل از مبتکران و خیلی سبز بهتره یا نه؟
      طنز داره نداره مهم نیست

راستی شیمی 3 نشر الگو که پر غلط بود!!!!پیش هم همینطوره؟؟خصوصا که چاپ اولم هس....
      صرف نظر از حجم و طنز بعله بهتره
      دوست عزیز شیمی3 از91 به بعد چاپ نشده ضمنا مولف اون شهرام شاه پرویزی بوده!
      الان این1کتاب دیگه با1مولف دیگست!
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      خبر نداری پیش 2 نشر الگو قراره کی بیاد؟
      از پستای طولانی نقل نگیرید عزیزان
      میگن تا شروع برنامه مدارس با پیش2 میاد

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      اصلا نشر الگو شیمی 3 نداره فقط پیش 1 و سال اول داره
      ولی من پارسال دست بچه ها زیاد میدیدم...اگه مولفش بهتره نمیدونم واللا چیکار کنم

کتاب فروشی های معروف شهرو دنبال شیمی پیش1 نشرالگو گشتم....گفتن انقد فروشش کمه اصلا کسی نمیخره ما هم نمیاریم!!!!!!!!!هیچ کدوم نداشتن

پارسالم همه از خیلی سبز سوم تعریف میکردن من مونده بودم کدومو بگیرم...آخرش رفتم دوجلدی مبتکران پیدا کردم الانم خیلی راضیم....

3. Top | #18
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      صرف نظر از حجم و طنز بعله بهتره

از پستای طولانی نقل نگیرید عزیزان
      میگن تا شروع برنامه مدارس با پیش2 میاد
      عاغا این شیمی پیش الگو دقیقا کجاش سخت و بعضا سخت تر از مبتکرانه؟ خودت دیدیش اصلا؟
      والا من رو حساب حرفت رفتم خریدمش الان میبینم تستای سطح دومش بعضا حتی بدون نوشتن چیزی هم حل میشن:yahoo (21):

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاغا این شیمی پیش الگو دقیقا کجاش سخت و بعضا سخت تر از مبتکرانه؟ خودت دیدیش اصلا؟
      والا من رو حساب حرفت رفتم خریدمش الان میبینم تستای سطح دومش بعضا حتی بدون نوشتن چیزی هم حل میشن:yahoo (21):

عایا همون مبتکران تراکم تستای آسونش بیشتر از سختش نیست؟؟؟؟اینو میتونی از همون شکلک کنار سوالا هم تشخیص بدی)
      هر کتابی بعضی تستاش خیلی آسونن این چیز عجیبی نیست!!!!!
      و تا اونجایی که از من میدونم اینجوری که شما میگید اصلن نیست
      یعنی جوری شما گفتید من گفتم تستا در حد مهدکودک هستن ولی در واقع اصلن اینجوری نیست
      مگر اینکه شما انتظار تستایی مشابه کنکور93 رو داشته باشید که باید عرض کنم خدمتتون فعلن اونجور تستا جایی پیدا نمیکنید

5. Top | #20
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

عایا همون مبتکران تراکم تستای آسونش بیشتر از سختش نیست؟؟؟؟اینو میتونی از همون شکلک کنار سوالا هم تشخیص بدی)
      هر کتابی بعضی تستاش خیلی آسونن این چیز عجیبی نیست!!!!!
      و تا اونجایی که از من میدونم اینجوری که شما میگید اصلن نیست
      یعنی جوری شما گفتید من گفتم تستا در حد مهدکودک هستن ولی در واقع اصلن اینجوری نیست
      مگر اینکه شما انتظار تستایی مشابه کنکور93 رو داشته باشید که باید عرض کنم خدمتتون فعلن اونجور تستا جایی پیدا نمیکنید
      خب آخه برو کتابو ببین، اکثر تستاش رو کنارش نوشته A. بعد سوالات سطح دوم سوالای سختش هستن مثل سری z خیلی سبز، منم با توجه به اینکه شیمیم ضعیف ترین درسمه گفتم حتما نمیتونم حلشون کنم ولی دیدم از 17 تست سطح دومش 4 تارو رو هوا جواب دادم و به نظرم خیلی آسون بودن

6. Top | #21
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب آخه برو کتابو ببین، اکثر تستاش رو کنارش نوشته A. بعد سوالات سطح دوم سوالای سختش هستن مثل سری z خیلی سبز، منم با توجه به اینکه شیمیم ضعیف ترین درسمه گفتم حتما نمیتونم حلشون کنم ولی دیدم از 17 تست سطح دومش 4 تارو رو هوا جواب دادم و به نظرم خیلی آسون بودن
      اکثر تستای مبتکران هم شکلک ساده رو داره
      تازه مبتکران تک و توک تست خیلی ساده هم داره)
      حالا شما مطمئنی تستا رو حل کردی یا از یه معلم ریاضی مشاوره گرفتی که این حرفو زده؟
      من واسه آقایy احترام زیادی قائلم ولی خب بهتر بود از کسی میپرسیدیدن که تو حوزه شیمی فعالیت داشته باشه لااقل
      تنوع مسائل توی این کتاب خیلی زیاده
      بینشون مسائلی هست که جون میده واسه تمرین و واسه اونایی که سخت میپسندن
      چیزیم که بدیهی هست اینه که ایشون نمیتونن کتاب بدی بنویسن چون بین دوستای زیادی محبوبیت خاصی دارن تالیف شیمی خوشخوان و الگو واسه المپیادی ها این محبوبیت رو بوجود آورده و فک نکنم المپیادی ای باشه که اینارو کارنکرده باشه
      دبیر مدارس خوب هستن طراح آزمونای انرژی اتمی هم هستن
      کلن ماها عادت داریم در برابر تغییر مقاومت کنیم حق هم داریم بالاخره چون تالیفات خوب توی شیمی زیاده و بعضیا متعصبانه(در حالی که این تعصب هیچ سود و زیانی هم براشون نداره)بهتره بگم نظرشونو میدن
      بین تالیفات الگو کتاب ضعیفی وجود نداره اگر وجود داشته باشه خود انتشارات خیلی زود دیگه منتشرش نمیکنه
      به هر حال انتخاب منبع1چیز سلیقه ای هست و شما با هر چی راحتی و فک میکنی بهتره باید اونو انتخاب کنی

7. Top | #22
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اکثر تستای مبتکران هم شکلک ساده رو داره
      تازه مبتکران تک و توک تست خیلی ساده هم داره)
      حالا شما مطمئنی تستا رو حل کردی یا از یه معلم ریاضی مشاوره گرفتی که این حرفو زده؟
      من واسه آقایy احترام زیادی قائلم ولی خب بهتر بود از کسی میپرسیدیدن که تو حوزه شیمی فعالیت داشته باشه لااقل
      تنوع مسائل توی این کتاب خیلی زیاده
      بینشون مسائلی هست که جون میده واسه تمرین و واسه اونایی که سخت میپسندن
      چیزیم که بدیهی هست اینه که ایشون نمیتونن کتاب بدی بنویسن چون بین دوستای زیادی محبوبیت خاصی دارن تالیف شیمی خوشخوان و الگو واسه المپیادی ها این محبوبیت رو بوجود آورده و فک نکنم المپیادی ای باشه که اینارو کارنکرده باشه
      دبیر مدارس خوب هستن طراح آزمونای انرژی اتمی هم هستن
      کلن ماها عادت داریم در برابر تغییر مقاومت کنیم حق هم داریم بالاخره چون تالیفات خوب توی شیمی زیاده و بعضیا متعصبانه(در حالی که این تعصب هیچ سود و زیانی هم براشون نداره)بهتره بگم نظرشونو میدن
      بین تالیفات الگو کتاب ضعیفی وجود نداره اگر وجود داشته باشه خود انتشارات خیلی زود دیگه منتشرش نمیکنه
      به هر حال انتخاب منبع1چیز سلیقه ای هست و شما با هر چی راحتی و فک میکنی بهتره باید اونو انتخاب کنی
      من خودم این کتاب رو خریدم و ازش حل کردم، به نظرم ساده اومد با این حال دنبال نظر بقیه هم بودم.
      برو اون کامنت دوم منو هم بخون که ببینی چی گفتم. از ساختار کتابش خیلی خوشم اومده ولی میترسم جوابگوی سوالای کنکور نباشه

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      هر فصلش چند تا تست داره؟کسی میتونه از تستای سطح دومش(همون سختا)نمونه بذاره؟

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ??

10. Top | #25
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهترین راه برای خواندن شیمی

کتاب مبتکران یا خیلی سبز ( برای آموزش و تست اولیه خوبن و حرف اولو میزنن بی چون و چرا ) بعد کتاب آزمون فار خوندنتون تکمیل میشه !!!

الگو دیگ اسمش سر زبون افتاده !بعضیا هنوز کتابشو ندیدن الکی میان تعریف میکنن !!

یا مولفش گفته دیگ کتاب شیمی من خوبه چسبیدن ب حرفش !!

شیمی کنکور ایرانو بهمن بازرگان با کتابش متحول کرد !! حالا هم از نظر درسنامه و بعضی تستا کتابای بازار کپی شده مبتکرانن !!

بعضی هم میگن تستای مبتکران دیگ خوب نییس خوب میتونین ب ی کتاب تست مث آزمون فار هم بسنده کرد !!

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      کتاب خوبیه ولی حجمش خیلی بالاست!
      پیش1 4 تا تست داره تو کنکور و 500 صفحه!
      آقای جعفری استاد بنده بودن و شخص بسیار محترمی هم هستن!

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نسبت حجمش مناسب نیست. خیلی سبز همه نکات رو داره با حجمی معادل 75% این کتاب. سبک سوالاتش هم ویرایش نشده

13. Top | #28
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      به نسبت حجمش مناسب نیست. خیلی سبز همه نکات رو داره با حجمی معادل 75% این کتاب. سبک سوالاتش هم ویرایش نشده
      سوالای خیلی سبز بهتر شدن نسبت ب چاپای گذشته ؟

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lahze نمایش پست ها
      بهترین راه برای خواندن شیمی

کتاب مبتکران یا خیلی سبز ( برای آموزش و تست اولیه خوبن و حرف اولو میزنن بی چون و چرا ) بعد کتاب آزمون فار خوندنتون تکمیل میشه !!!

الگو دیگ اسمش سر زبون افتاده !بعضیا هنوز کتابشو ندیدن الکی میان تعریف میکنن !!

یا مولفش گفته دیگ کتاب شیمی من خوبه چسبیدن ب حرفش !!

شیمی کنکور ایرانو بهمن بازرگان با کتابش متحول کرد !! حالا هم از نظر درسنامه و بعضی تستا کتابای بازار کپی شده مبتکرانن !!

بعضی هم میگن تستای مبتکران دیگ خوب نییس خوب میتونین ب ی کتاب تست مث آزمون فار هم بسنده کرد !!
      صحیح

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شیمی الگو خوب خواهد بود حداقل از صفر کلوین که دوستان تبلیغ می کنن(نمی دونم چرا؟) بهتر خواهد بود

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن