سلام
با چه درصدایی میشه پزشکی قبول شد؟ اگه منطقه1و2و3 فرق میکنه هم بگید لفطا(لطفا)![]()
سلام
با چه درصدایی میشه پزشکی قبول شد؟ اگه منطقه1و2و3 فرق میکنه هم بگید لفطا(لطفا)![]()
ویرایش توسط Parniya : 05 مرداد 1393 در ساعت 19:37 دلیل: ویرایش عنوان
یه سر بزن به سایت کانون....
اینطوری نمیشه گفت....توباید درستو بخونی و به درصد بالا فکر کنی نه اینکه بگی اگه70بزنم بسه همیشه بگو میخوام100بزنم و براش تلاش کن
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
امسال سهمیه جنسیتی برداشته شده.. برای درسای اختصاصی بخصوص زیست وشیمی باید 60 ب بالا زد و واس فیزیک و ریاضی 40 و عمومیام بالاتر از 50 منطقه 3 میشه پزشکی اورد
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بله منطقه ها فرق میکنه..
سهمیه جنسیتی به نفع دخترا بوده چون 60 درصد برا دخترا پذریش بود معمولا
راستی من شنیدم آزاد خودش رتبه بندی میکنه و معدلو تاثیر نمیده ...نمیدونم چقد درسته
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
قبلا 55 درصد ورودی های پزشکی عمومی رو دختر ها تشکیل می دادن و 45 درصد رو پسرا..دختر ها خودشون می تونن منطقه طرح رو انتخاب کنن و مناطق محروم نمیرن..وزارت بهداشت که دید با مشکل پزشک تو مناطق محروم مواجه هستش اومد سهم هر دو رو کرد 45 و 10 درصد باقی مونده رو 5 درصد برای دختها و 5 درصد برای پسر ها..یعنی 5 درصد از ظرفیت دختر ها کم کرد داد به پسر ها..تو یه مدت بعد هم باز یه 5 درصد دختر ها رو میده برای پسر ها..یعنی اون 10 درصد رو کامل میده برای پسر ها چون پسر ها رو به خاطر خدمت راحت می تونن شوت کنن مناطق محروم
دوست خوبم
قبلا 60 درصد برا دخترا بود سهمیه
چون دخترا تعدادشون بالاست شانس قبولیشون میاد پایین ...خب یجوری خواسته بودن جبران بشه
امسال سهمیه ها رو برداشتن خیلی بیشتر به نفع پسرا شده چون پسرا تعدادشون به مراتب کمتره
حدود 70 درصد داوطلبای تجربی دختر هستند
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)