سلام رياضي جامع خيلي سبزت چاپ چه ساليه واينكه خط خوردگي نداره وسالمه؟ ممنون ميشم تو پيام خصوصي هم جواب بديد
سلام رياضي جامع خيلي سبزت چاپ چه ساليه واينكه خط خوردگي نداره وسالمه؟ ممنون ميشم تو پيام خصوصي هم جواب بديد
دینی چاپ 91-92هستش نوبتشو دقیق نمیدونم ولی کنکور 92رور توش نداره.
کتاب های نشر الگو هم کاملا تمیز هستن
سوال اخرتون رو هم متوجه نشدمولی اینکه درس به درسه دیگه کنارش هم زده مثلا کنکور فلان سال.درضمن این کتاب نشر الگو کنکور 92رو هم داره.
نوبت چهارم سال 92.کاملا تمیز و بدون خط خوردگی و هایلایت کلا نخوندمش فقط داشتمکنکور 92رو هم داره
کسی کتاب اموزش شیمی3 مبتکران رو داره ؟؟؟؟؟؟
اگه دارید که میخرم :yahoo (1):
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
آها راستي عربي كاملت چاپ **** واينكه وضعيتش چجوريه خط خوردگي اينا نداره؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
آها راستي عربي كاملت چاپ **** واينكه وضعيتش چجوريه خط خوردگي اينا نداره؟
بله دارم کتاب رو این هم تصویرش
4.شیمی 3 مبتکران دوجلدی
قیمت فروش جلد 1و2 :14هزار +19هزار تومان | قیمت فروش نصف قیمت
درضمن کتاب فیل شیمی رو هم دارم که چاپ 93 اس و کتاب فوق العاده اییه
چاپ 92 .کنکور 92رو هم داره داخلش.والا تمیزه.حالا من دقیقا نمیدونم چی مد نظرتونه .اگه خواستید تو پ.خ واستون عکسشو میفرستم.سوال بیشتری بود تو پ.خ در خدمتم.![]()
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
این اموزش هم داره .میدونم شما کدوم کتاب رو میگی ولی این هم اموزش داره هم تست.به هر حال!!
فیل شیمی مثل جزوه یه استاد میمونه و تقریبا کاملا .اما معمولا تو دوماه پایانی مونده به کنکور استفاده میشه .با این حال با این حجم زیاد وفرار شیمی به نظرم از اول کار لازمه خوندنش.
سوال بیشتری بود پ.خ جواب میدم .
تاپیک به اندازه کافی شلوغ شد.
من با پست پیشتاز پرداخت در محل ارسال می کنم که اونم به مسافت و وزن کتاب ها بستگی داره ولی معمولا بین 6-10تومن میشه.که اون پول رو به مامور پست میدید.وبه من فقط پول کتاب رو میدین.اگه تهران باشین یا اشنایی داشته باشین تحویل حضوری انجام میشه هزینه پست معمولا به وزن کتاب و مسافت بستگی داره .که اونو به مامور پست میدن که 2-3روزه به دستتون میرسه .اگه تهران باشین حضوری تحویل میدم
درصورتی که قصد داشتین خریدتون رو قطعی کنید پیام خصوصی ارسال کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)