خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 29
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

مشاوره برای نحوه تقسیم بندی و مطالعه برای کنکور 95 ( لطفا کمک کنید دوستان )

سلام دوستان
      نمازو و روزه تون قبول حق باشه.

من سال دوم تجربی رو به پایان بردم و از مهر به امید خدا سال سوم رو شروع میکنم.
      تا الان از هیچ موسسه ای استفاده نکردم نه قلمچی نه گزینه دو و نه .....
      معدل امسالم 17.08 شد که اصلا راضی نبودم.

از اینا بگذریم .....
      من میخوام برای کنکور از تابستون امسال آماده شم و کم کاریم در طی سال قبل رو کمی جبران کنم ولی هیچ برنامه ای در رابطه با اینه چه درس هایی رو بخونم , چجوری بخونم و از چه کتاب هایی استفاده کنم ندارم.

لطفا دوتان عزیز که همه استاد ما هستن مارو کمک کنن و از این بلا تکلیفی در بیارن ثواب داره.
      در پناه حق

2. Top | #2
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      حالا کو تا 95؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      شما اگه الان شروع کنی که وسط راه تسمه پروانه پاره می کنی که برادر.از الان فقط یه درس اختصاصی مثل زیست و یه عمومی مثل ادبیات بیشتر بخون.همین.شما الان کنکور رو فراموش کن.امسال نهایی داری که فعلا برای شما مهمتر از کنکوره
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان البته بگم هدف خودم بیشتر شیمی و زیسته. نه اینکه بخوام همه درس هارو امسال بخونم. فقط درس های اختصاصی رو.

همه بهم میگن زوده از الان تابستون رو عشق و حال کن ولی میترسم وقت نکنم دوم رو واسه کنکور بخونم.

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl_m نمایش پست ها
      سلام دوستان البته بگم هدف خودم بیشتر شیمی و زیسته. نه اینکه بخوام همه درس هارو امسال بخونم. فقط درس های اختصاصی رو.

همه بهم میگن زوده از الان تابستون رو عشق و حال کن ولی میترسم وقت نکنم دوم رو واسه کنکور بخونم.
      وقت برای خوندن کنکور از تابستون سال سوم به اندازه کافی وجود داره.بازم میگم.شما باید تمام تلاشتو اونم از مهر بزاری برای هرچه بهتر دادن آمتحان های نهایی.حالا اگه خیلی اصرار به خوندن داری می تونی یه درس اختصاصی و یه عمومی رو بیشتر بخونی. خود دانی
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      وقت برای خوندن کنکور از تابستون سال سوم به اندازه کافی وجود داره.بازم میگم.شما باید تمام تلاشتو اونم از مهر بزاری برای هرچه بهتر دادن آمتحان های نهایی.حالا اگه خیلی اصرار به خوندن داری می تونی یه درس اختصاصی و یه عمومی رو بیشتر بخونی. خود دانی
      ممنون دوست عزیز.
      فقط یه سوال: تاثیر معدل چقدره: من با معدل 17 یا 18 شانسی برای رشته پزشکی , دندون پزشکی و داروسازی در داشنگاه هایی نظیر دانشگاه شیراز دارم. معدل کلی تاثیر میذاره یا جزئی و درس به درس.

سایر دوستان هم مارو از مظراتشون محروم نکنن.

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      برو المپیاد شرکت کن.و واسش دور خیز کن......

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad94 نمایش پست ها
      میشه بیشتر توضیح بدید یکم مطلبتون گنگه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام وقت شما بخیر.شاگردان من در این تابستان سال دوم را به طور کامل برای کنکور می خوانند و دروس اختصاصی سال سوم را هم در این تابستان می خوانند. قدرت برنامه ریزی است که تعیین می کند شما در این تابستان چه چیزی را بدست آورید. شما بهتر است در این تابستان حتما حتما در مورد موارد زیر به اطلاعات کامل برسی و سپس یادبگیری که در کنکور چطور موفق بشی...

1.کنکور یعنی چی؟؟؟(خیلی ها می گن کنکور یک امتحانه 4 ساعته از درس های دوم تا چهارمه آیا واقعا همینه؟؟)
      2.تست یعنی چی؟؟(خیلی ها منی گن یک سوال 4 گزینه ایی آیا واقعا همینه؟؟؟ یا اطلاعات بیشتری می توان راجع به تست کسب کرد؟؟)
      3.برنامه ریزی برای مطالعه چگونه است؟ آیا برنامه ریزی یعنی اینکه ما صبح زود بیدار شیم و برای ثانیه ثانیه ی کارهامون هدف داشته باشیم؟؟؟
      4.واقعا چه رشته ایی رو می خوای؟؟
      5.سوالات کنکور مفهومی شدن یعنی چی؟
      و ...

در این سال ها که من با دانش آموزان دوم کار کرده ام به همه شان ثابت کردم که این تابستان است که شما را به موفقیت می رساند.
      شما باید در این تابستان گوی سبقت را از دیگران بربایید.
      البته نظر نهایی با خود شماست.
      یک نکته ی مهم رو هیچوقت فراموش نکنید همیشه برای کسب نتیجه ایی بهتر از دیگران باید چند قدم از دیگران جلوتر باشید و چقدر خوبه که شما به این موضوع پی بردید.

منبع تمام این صحبت ها از کلبه ی مشاوره ی رضا جدیدی به نشانی زیر است.

مشاورتلفنی کنکور ورود به دانشگاه؛ارشد؛دکتری 09189580918
      ویرایش توسط moshvere pezeshki : 14 تیر 1393 در ساعت 18:48

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad94 نمایش پست ها
      دوست عزیز جمله من دو کلمه کلیدی داره که فک نکنم نیاز به توضیح بیشتر باشه.. موفق باشی

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      توکه علاقه داری درس بخونی به نظر من فوکوس کن رو همون شیمی وزیست با فیزیک سال اولت(اینه ها) اگه هم تونستی یه مروری کن رو عربی چون مرتبطن به هم....
      پیش خوانی کنی خیلی بهتره براتچون تو باید معدل نهاییت بالا باشه که افت دومتو جبران کنه...
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از الان برای کنکور زوده
      فعلا باید به امتحان نهایی توجه کنی
      چون ممکنه تا 95 تاثیرش خیلی بیشتر از اینی که هست بشه
      در واقع امتحان نهایی خودش مثل یه کنکور می مونه
      برای سال سوم سعی کن تا مطالب رو خوب و تشریحی و کامل یاد بگیری تا بعدا از تابستون سال بعد راحت تر برای کنکور بخونی

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان گلم

من تصمیمو گرفتم که سه درس زیست , شیمی و ریاضی رو بخونم این تابستون. میخوام از فردا شروع کنم.
      کسی میتونه بهم بگه چجوری این درس هارو تقسیم بندی کنم؟ و از چه کتاب های آموزشی استفاده کنم؟ کلا یه برنامه واسه 4 ساعت مطالعه در روز میخوام.

نظر دوستانی که میگن از الان زوده برام محترمه. فقط من میخوام تو کنکور موفق بشم و بتونم یکی از رشته های پزشکی یا دندون پزشکی یا داروسازی برم. متاسفانه این سه درس رو اگه تابستون نخونم مطمئنم سوم خیلی منو با مشکل مواجه میکنن.
      ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 15 تیر 1393 در ساعت 14:14

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      ببین آقا اابوالفضل به این ک بعضیا میگن از الان واسه کنکور نخوون اشتباه محضه
      الان ک 94ایا کنکور دادن نوبت توئه
      رتبه یک تجربی هم گفته بود من از دوم ب طور جدی واسه کنکور شروع کردم
      امتحانات نهاییتم فراموش نکن

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iSalar نمایش پست ها
      ببین آقا اابوالفضل به این ک بعضیا میگن از الان واسه کنکور نخوون اشتباه محضه
      الان ک 94ایا کنکور دادن نوبت توئه
      رتبه یک تجربی هم گفته بود من از دوم ب طور جدی واسه کنکور شروع کردم
      امتحانات نهاییتم فراموش نکن
      ممنون داداش هدفم همینه چون تو این گرما نه میخوام برم بیرون نه جایی میخوام یه مطالعه هم کرده باشم. درس های پایمو حداقل میخوام بخونم تا سال بعد لنگ نزنم. چون خودت میدونی پایه درس ها مرتبطه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن