داداش فازت چيه؟؟ باختي بدجور چي ميگه؟؟؟؟ من الان يه عالمه كنكوري ميشناسم كه همين الانشم هنو شروع نكردن تا هفته پيش كيش بودن پاشون نرسيده بود تهران ٢باره تا اخر تابستون رفتن شمال دومي ها كه جاي خود دارن ديگه!!!! الانم شروع كنه خيليم عاليهههه منم اول سال اصن تو اين فازا نبودم......
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست
ببین من خودم به این نتیجه رسیدم که حتی اگه این تابستون شروع نکنی عقب نموندی ولی اگه با یه برنامه3 الی 4 ساعته در روز پیش بری خیلی جلو افتادی.
به نظرم لزوما تست هم چندان نزدی مهم نیست.
مهم اینه که اون درسایی که امسال یاد نگرفتیو کامل تو تابستان یاد بگیری و مشکلی نداشته باشی.این طور شد برو سراغ تست
ریاضی:
اگه جزوه خوب نداری و کتاب آموزش میخوای:آموزش ریاضی2 الگو
تست:ریاضی 2 الگو
زیست سال دوم:
برای درسنامه از خیلی سبز استفاده کن و برای تست از نشر الگو
شیمی:
کتاب 2 جلدی تست شیمی 2 مبتکران رو بگیر توش آموزش هم داره.
فیزیک:
برای آموزش و تست الگو
البته بازم میگم آموزش ها برای کساییه که جزوه خوبی ندارن و درس رو هم درست یاد نگرفتن
اینم بگم که مشکلاتت تو عربی رو هم حل کن چون سال بعد بهش نیاز خواهی داشت ولی تست نزن.
بهتره 4 ساعتت رو توی دوتا درس بزاری.
فیزیک رو حتماا یاد بگیر چون تو پیش بهش نیاز داری(تست نزدی اشکال نداره) امّا تمرکز تستت رو روی فصل 5و6 بذار چون فکر کنم خیلی بعدا ازش نیست.البته فصل 1 در کل فصل مهمی نیست ولی حتما این تابستون کار این فصلو با تست کامل ببند.
ریاضی هم تابعو خیلی خوب یاد بگیر.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فیزیک سال اول رو مطلقا نباید تابستون دوم خوند و وقتش تابستون سومه.یادت میره حتی اگه خیلی خوب یاد بگیری
ممنون عزیزان
تقریبا همه ی کتاب های کمک آموزشی رو داره کتابخونه محلمون. اگه کتابا ویرایش یکی دوسال قبل باشن قابل استفاده اند؟
شما هم دیر شروع کردید!باید از سوم راهنمایی شروع میکردید!حتی بایداول ابتدایی یه دور کتابای کنکور رو میخوندید!
واسه کنکور اصل اصلش بعد امتحان نهایی هاست!قبلش یه کم کارتو داری راحت تر میکنی وگرنه واسه رشته های تاپ و رتبه های تاپ هم همون یکسال رو به شرطه اینکه پیوسته و خوب و با کیفیتو کمیت مطالعه کنی امکان هست!حتی شما یه دور صفحات اخر شیمی مبتکران رو ورق بزن!اونجا هم به این موضوع اشاره کرده!
شما هنوز سال اولید و اگه از الان اینقد سخت گیریکنید تا سال کنکور چیزی ازتون باقی نمیمونه!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
المپیاد یعنی اینکه یه درس و شاید 2-3تا درس رو مفهومی تر و عمقی تر و پیشرفته تر از سطح مدرسه و کنکور بخونید!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
ببین داداش
تو کنکور رو بزار کنار بشین دوم رو مو به مو بخون!
تستای دومو بزن
واسه معدل هم از اول مهر برنامه بریز
بعد شروع سوم به هیچ عنوان !به هیچ عنوان تا تابستون 94 برنگرد دوم و بخون (یعنی تو سال سوم بیخیال دوم و اول شو ! اینا رو یا این تابستون بخون یا تابستون بعد)
یکمی هم با مطالب سال 4 آشنا شو (مثلا من دارم دینامیک سال 4 میخونم )
ببینید حرف شما میدونید شبیه ب چی میمونه؟شبیه ب این میمونه ک مثلا شما میگید " مبادا مبادا تو طول سال تحصیلی درس بخونیدااا ترم آخر که یک یا دو روز ب امتاحانا وقت میدونید اون موقع بخونید" این جملرو هیچ کس قبول نمیکنه ، فرمایش شما هم همینطوریه !!! تو طول سال اونقدر وقت اضافی هست که به جای اینکه اونا رو به بطالت سبری کنیم بشینیم چهارتا تست زیست بزنیم خووو!!!!
راستی شیمی 2 ؟ یا ؟؟ چون من جلد دومشو دارم صفحات اول آخرشم خوندم ولی چیزی ندیدم ممنون
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
سلام دوباره رفقا. نماز روزه قبول
توی سایت مبتکران بودم الان از اونجایی که همه واسه شیمی مبتکران رو مناسب میدونن. ولی تو سایت 4 تا کتاب پیدا کردم. نمیدونم کدومشون مناسب اوضاع و احوال منه لطفا راهنمایی کنید.
کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی 2 - جلد اول
کتاب پرسش های چهارگزینه ای شیمی 2 - جلد دوم
کتاب فیل شیمی 2
کتاب آموزش شیمی (2) به همراه CD
در پناه حق
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 16 تیر 1393 در ساعت 18:45
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 16 تیر 1393 در ساعت 18:54
اون دوتا کتاب کتابای تست هستن یعنی درسنامه هم دارن اولشون ، من فعلا نخریدمش یعنی فقط جلد دومشو دارم نمیدونم با کتاب کامل میشن یا نه ! نمیدونم
فیل هم بیشتر به درد کسایی میخوره که میخوان جمع بندی کنن یعنی مطالب کتاب و نکات مهمشو آورده تو این کتاب کسایی ک وقت کمی دارن بتونن بخونن البته تست هم داره ولی کم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)