مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 54 از 54
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      میدونی داداش این قوم و قبیله خیلی پر رو ان........طلبکارن...
      اینقد مفت خوری کردن زورشن میاد مثل بقیه آدما زحمت بکشن تا 2کلمه حرف میزنی بهشون بر میخوره...
      اولا که من که 1% هم قصد دخالت تو این تایپیک رو ندیدم اما دیدم شما زیادی عصبانی به نظر میای خواستم بدونم واقعا اینهمه عصبانیت از کجا اومده اونوقت شما میای میگی به ما بر خورده ؟؟؟ دوما از کدوم مفت خوری داری حرف میزنی ؟ )))) ما که هیچی ندیدیم من امسال کنکور دادم درصدامم متوسط رو به بالاست اگه یه رشته خوب قبول شدم بیا منو بزن !! یا نکنه انتظار داری پدر ما با 1 پا و 1 دست بره واست کار کنه ؟؟؟؟

2. Top | #47
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi Mir نمایش پست ها
      اولا که من که 1% هم قصد دخالت تو این تایپیک رو ندیدم اما دیدم شما زیادی عصبانی به نظر میای خواستم بدونم واقعا اینهمه عصبانیت از کجا اومده اونوقت شما میای میگی به ما بر خورده ؟؟؟ دوما از کدوم مفت خوری داری حرف میزنی ؟ )))) ما که هیچی ندیدیم من امسال کنکور دادم درصدامم متوسط رو به بالاست اگه یه رشته خوب قبول شدم بیا منو بزن !! یا نکنه انتظار داری پدر ما با 1 پا و 1 دست بره واست کار کنه ؟؟؟؟
      بی خیال این رفیقمون یه چیزیش میشه
      از یه جا دیگه پره بیچاره داره سر بچه های شاهد خالی میکنه. بیخیال
      یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
      دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا

3. Top | #48
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      داداش ناکایاما! صحبت کردن با اینها! دردی از درد هیچکس دوا نمیکنه! من گفتم داوری بین من و شما مال خداس! من مطمینم حق به حقدار میرسه! شک نکن!

شما دوتا :yahoo (1):پاشین نماز شب بخونین! تا کمی از بار گناهاتون سبک شه!

خداحافظ! (نمیخواستم تاپیکو منحرف کنم شرمنده مدیر عزیز)

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      داداش ناکایاما! صحبت کردن با اینها! دردی از درد هیچکس دوا نمیکنه! من گفتم داوری بین من و شما مال خداس! من مطمینم حق به حقدار میرسه! شک نکن!

شما نمیخواد نگران ما باشی دوست عزیز .
      شبتون خوش

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها

منم دیگه کاری به این تاپیک ندارم...اینا چون با امثال خودشون دم خورن فک میکنن همه افکارشون مثل ایناس...اما یکم که سرشونو از لاکشون بیرون بیران میبینن نه بابا قضیه چیز دیگریست...
      امیدی به هدایت امثال شماها نداشتم...الانم ندارم...اینارم گفتم که یکم حساب کار دستتون بیاد...
      بای همگی...

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khomeini نمایش پست ها
      صحبتم با اونایی که اعتراض داشتن حقشون خورده شده! : دوست عزیز اولا سهمیه شاهد جدا از سهمیه رشته است ، پس تو اگه واقعا حقت باشه تو یه رشته و دانشگاه قبول شی پس میشی . بعدشم عزیزم تو اگه بهت بگن پدرت یه پا یا دستشو یا یکی از اعضای بدنشو بده تا تو یه جای خوب قبول شی قبول میکنی ؟ کسی که پدرش جانبازه مطمئن باش از بچگی مشکلات زیادی داشته از بچگی مخصوصا روحی . بعدشم اون جانباز عزیز واسه من و تو و کشورش جانباز شده ، قدر بدون .
      دقیقا پاسخ تمام حرفای شما رو توی صفحه ی قبل (صفحه ی شماره 1)دادم(یعنی چون زیاد از امثال حرفای شما شنیدم قبل اینکه شما حتی نظر بدید من جواب شما رو دادم)لطفا مراجعه کنید وببینید
      ویرایش توسط matchlesssi : 14 تیر 1393 در ساعت 02:58

7. Top | #52
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ببنید من نه سهمیه دارم نه میدونم که امسال کنکوری که دادم قبول میشم یانه که احتمال زیاد نمیشم .

اما چیزی که دیدم رو میخوام واستون بگم.

یکی از رفیقام باباش جانبازه یه روز رفتم خونشون که درس بخونیم با رفیقم . به خدا که خیلی سخته بعضی از این جانبازا شرایط روحی شون اصلا مناسب نیست و روی اعصابشون کنترل ندارن به خاطره موجی که اعصابشونو تخریب کرده.

بخدا یه روز نمی تونید تحمل کنید.کلا 2ساعت نشستم بعدشم رفتم بنده خدا نمی تونه اصلا تو خونه درس بخونه از یه طرفم نمی تونه باباشو ول کنه بره کتاب خونه چون زورشون نمی رسه کنترلش کنن و فقط این رفیقه ما و دارو هاس که

کنترلشون می کنه.بخدا که یه روزم نمی تونید تحمل کنید.

بازم میگم من نه سهمیه دارم نه چیزی فقط این یه تجربه از یه روز زندگی شونه.

حالا خودتون میدونید که ایا اینا حقشونه برن دانشگاه یا نرن !به هرحال ما هی باهم بحث کنیم نتیجه ایی نداره(پس بیخیال بحث شید) که فعلا قانون و شرایطی هست که واسشون هست چه مخالف باشید چه موافق.

{ مـحيط مـــجازي هــم بچــه بــازيــ شـده }

http://8pic.ir/images/h8y78ln9f1f2dkbd8j3l.jpg

ویرایش توسط Mr.ALI : 14 تیر 1393 در ساعت 03:16

8. Top | #53
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط matchlesssi نمایش پست ها
      حقشون خیلی بیشتر از این حرفاس؟؟؟چه حقی؟؟حقشون هزار چیز میتونه باشه نه این بی عدالتیاااا
      بیان بهشون پول بدن.بیان ببرنشون مسافرت.بیان بهشون خونه ماشین وهزار تا چیز دیگ بدن
      دلیلی نداره مسایل علمی رو درگیر چیزی بکنن که هیچ ربطی بهش نداره
      بله "جانبازان"و رزمنده های زیادی اومدن از خود گذشتگی کردن واز وطن دفاع کردن ما هم تا اخر عمرمون ممنون دارشون هستیم
      ولی اینکه طرف بچش بایه پشتوانه ی علمی خیلی کم.و بدون هیچ زحمت وتلاشی بیاد بره دانشگاه قطعا عادلانه ومنصفانه نیست
      هرچند من خیلیا رو میشناسم که با سهمیه رفتند وبعد یکی دو ترم یا مشروط شدن یا اخراجشون کردن
      دوست عزیز هیچوقت کسی که عمرشو میذاره وقتشو میذاره زندگیشو میذاره واز همه چیزش میزنه تا بیاد یه کنکور 4ساعته بده وسرنوشت 70شال ایندشو تضمین کنه با کسی که بدون زحمت ورنج میره دانشگاه یکی نمیشن
      عدالت خدا رو هم نه من ونه هیچکس دیگه نمیتونیم ببریم زیر سوال
      سو تفاهم هم نشه که بعضی از این دوستان میان میگن (ما که جای شما رو نگرفتیم.دانشگاه مثلا ظرفیتش 40نفر بوده اومده 3نفر اضافه بر سازمان گرفته که باسهمیه بودن.......حالا جواب من وخیلیای دیگه::اگه اون دانشگاه طوری بوده که میتونسته سه نفر اضافه تر بگیره از سهمیه ای ها پس از همون اول هم میتونسته ظرفیتش رو 43نفر اعلام کنه
      امیدوارم به استارتر بر نخوره !
      اقای به حساب دانا , چشم یکیو کور میکنن میگن بیا اینم بابات
      قبول میکنی ?? میدونی چقد سخته زندگی با ادمی که کامل نیست , این ادم عضو خودشو واسه شما داده بعد حقش نیست این همه رنجی که میکشه بچشو تو اسایش ببینه ?? د بگو

Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

9. Top | #54
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      دعوا نکنید
      تاپیک بسته

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)