تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
الکی مثلا من عاشقشم
الکی مثلا من عاشقشم
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
نمیشه که الان کیروش بره لااقل برای جام ملتها بمونه!!الان مربی جدید بیادچی از ما میدونه؟؟
اما خارج از اینا امیدوارم به معجزه ای بشه کفاشیان استعفا بده!!!!
۷ دلیل مهم برای تمدید قرارداد با کی روش!!
۱- به گفته اکثر کارشناسان تیم ملی در رقابتهای جام جهانی دارای سبک بازی شد. کارلوس کی روش برای بازی هایش استراتژی داشت و گرچه استراتژی او با انتقاد گروهی از منتقدان همراه بود اما باید نوشت که او بهترین راه را برای رویارویی با تیم های آرژانتین و نیجریه برگزید. ساختار دفاعی منسجم ایران مورد تحسین بسیاری از مربیان و بازیکنان داخلی و خارجی قرار گرفت و در مجموع او با توجه به بضاعت ایران، کارنامه قابل قبولی داشت. این مقبولیت را هیچ مربی داخلی و خارجی که در ایران شاغل بوده، نداشته است. کی روش یکی از مهمترین ویژگی های یک مربی را نزد بازیکنان و اهالی فوتبال دارد.
۲- جام ملت های آسیا نزدیک است و از دی ماه تیم ملی باید در تورنمنتی شرکت کند که پس از انقلاب هیچ توفیقی در آن نداشته است. جام ملت های آسیا مهمترین رقابت قاره کهن در سطح ملی به شمار می آید و کی روش می تواند تیم ملی را به جایی برساند که در این سه چهار دهه برایمان ناآشنا بوده. طبعا رفتن کی روش و آمدن یک مربی جدید تبعاتی دارد که نمی توان اثرات سو آن را در این فاصله ۶ ماهه برطرف کرد.
۳- جام جهانی نشان داد که می توان به کی روش اعتماد کرد. او از جان و دل برای ایران کار می کند و گزاف نیست اگر مدعی شویم او از برخی ایرانی ها نیز متعصب تر است! آنچه سرمربی تیم ملی در کنفرانس خبری پس از بازی با بوسنی گفت، در طول این مدت از دهان کمتر مربی ای خارج شده بود. اشاره به تحریم ها و اینکه ایران از تحریم ها عبور کرده تا به برزیل برسد در بعد بین المللی بازتاب های بسیاری دارد و کی روش برای ادامه این جمله از سوم شخص جمع استفاده کرد و خود را نیز یک ایرانی دانست که تحریم روی او هم اثر کرده است. کی روش با این اعتقاد و تعصب می تواند تیم ملی جدیدی بسازد و طبعا با خاطری آسوده می توان به انتظار جام جهانی بعدی نشست.
۴- اگر زمان بعد از جام جهانی را زمان تغییر نسل فوتبال و قرار گرفتن در یک پروسه ۴ ساله بدانیم که طی آن تیم جدیدی باید ساخت، چه کسی بهتر از کی روش برای این تحول عظیم؟ کی روش با پرتغال در رده های پایه نتایج فوق العاده ای در سطح بین المللی گرفت و از این بابت کارنامه ای بسیار درخشان دارد. اگر «نقشه راه» فدراسیون برای ۴ سال آینده این است که یک تیم جدید ساخته شود معماری بهتر از کی روش پیدا نخواهد کرد.
۵- این تیم بازیکنان بزرگی داشت. دژاگه و قوچان نژاد دو لژیونر این تیم بودند که بدون تردید اعتبار کی روش آنها را مجاب کرد پیراهن تیم ملی کشورمان را بپوشند. از سوی دیگر سایر بازیکنان تمرینات مدرن و افکار یک مربی صاحب سبک را تجربه کردند و همه اینها نشان دهنده آن است که اگر سرمربی بعدی تیم ملی یک مربی وطنی باشد، با تمام احترام، نمی تواند مقبولیتی کسب کند. خواه، ناخواه او با کی روش مقایسه می شود و از این بابت حسی را تجربه خواهد کرد که نه برای خودش خوشایند است و نه برای بازیکنان.
۶- اگر قرار به تغییر کی روش باشد قطعا باید گزینه ای در سطح او یا بالاتر را برای تیم ملی برگزید. افکار عمومی در این شرایط عقب گرد را نمی پذیرد. آیا مربی خارجی خوب با دستمزدی کمتر از او می توان یافت که حاضر به کار درکشوری باشد که لیگش حرفه ای نیست و امکانات خوبی ندارد؟ تازه، این مربی تا بیاید با شرایط آشنا شود زمان زیادی را از دست می دهد. در نظر بگیرید که جام ملت ها همین دی ماه است!
۷- دلیل اصلی عدم تمدید قرارداد کی روش را دستمزد بالای او عنوان می کنند. گفته می شود دستمزد او و دستیارانش سالانه ۱۲ میلیارد تومان است که می شود بودجه یک تیم متوسط لیگ برتری. آیا قهرمانی در جام ملت ها که با کی روش در دسترس است ارزش این هزینه را دست کم برای یک سال دیگر ندارد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)