خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question سوال درمورد رشته های دارای شرایط خاص

با توجه به این اطلاعیه ی سنجش ، سوالام اینه:
      1 - چون گفته رشته های دارای شرایط خاص باید جزو الویت 1 تا 10 انتخاب رشته مرداد ماه باشن ؛ بر فرض اینکه قبول شدیم دستگاه دیگه رشته هایی که بعد از اون قرارگرفته رو نمی خونه؟؟؟؟ چون اخه شنیده بودم کسایی که دانشگاه شاهد رو انتخاب میکنن دستگاه علاوه بر اینکه همون رشته رو قبول میکنه رشته های بعدشم میخونه ....
      2 - توی جدول علوم پزشکی ارتش نوشته برای پزشکی اصلن پذیرش زن نداره ؛ ولی تو جدول بعدیش گفته 2 نفر از پذیرفته شدگان
      پزشکیه زن ارتشو به دانشگاه های تهران بورسیه میکنه .... خب این یعنی چی؟؟ بالاخره پذیرش داره یا نه ؟؟؟
      ممنون...

untitled.jpg

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط homeyra نمایش پست ها
      با توجه به این اطلاعیه ی سنجش ، سوالام اینه:
      1 - چون گفته رشته های دارای شرایط خاص باید جزو الویت 1 تا 10 انتخاب رشته مرداد ماه باشن ؛ بر فرض اینکه قبول شدیم دستگاه دیگه رشته هایی که بعد از اون قرارگرفته رو نمی خونه؟؟؟؟ چون اخه شنیده بودم کسایی که دانشگاه شاهد رو انتخاب میکنن دستگاه علاوه بر اینکه همون رشته رو قبول میکنه رشته های بعدشم میخونه ....
      2 - توی جدول علوم پزشکی ارتش نوشته برای پزشکی اصلن پذیرش زن نداره ؛ ولی تو جدول بعدیش گفته 2 نفر از پذیرفته شدگان
      پزشکیه زن ارتشو به دانشگاه های تهران بورسیه میکنه .... خب این یعنی چی؟؟ بالاخره پذیرش داره یا نه ؟؟؟
      ممنون...

سلام
      1-در صورتی که الان اعلام علاقمندی کنید و به عنوان چند برابر طرفیّت پذیرفته بشوید،در صورت تمایل،باید رشته ی مورد علاقتون رو در بین انتخاب های اوّل تا دهم قرار بدهید و بعد در مراحل معاینه و مصاحبه ی ارتش شرکت کنید.در صورت قبولی در مراحل مصاحبه و معاینه،رشته های مربوط به این دانشگاه،مثل رشته های عادی براتون بررسی می شه و در صورت قبولی،سایر رشته ها بررسی نخواهند شد.در صورتی که در مراحل مصاحبه و معاینه رد شرکت نکنید یا رد بشوید،فقط انتخاب های مربوط به این دانشگاه از لیست انتخاب رشتتون خارج می شه و مابقی انتخاب ها به صورت عادی بررسی می شن.(همچنین تا جایی که اطّلاع دارم،روند دانشگاه شاهد هم تقریباً به همین صورته و فقط روش اعلام علاقمندی و زمان مصاحبه متفاوت هست.چیزی که شما ذکر کردید،مربوط به رشته های نیمه متمرکز(مثل پردیس های بین الملل) هست.).
      2-طبق اطّلاعیّه های سازمان سنجش و سایت دانشگاه،امسال،اوّلین سالی هست که ارتش،دانشجوی پزشکی خانم پذیرش می کنه و به صورت بورسیّه در دانشگاه های علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی هست،این افراد در دانشگاه علوم پزشکی ارتش تحصیل نمی کنند.(ظرفیّت و کد رشته های رشته های اصلی دانشگاه علوم پزشکی ارتش و رشته های بورسیه ی ارتش در سایر دانشگاه ها جدا هست.).
      در ضمن،دانشگاه علوم پزشکی بقيه الله (وابسته به سپاه پاسداران)،5 دانشجوی پزشکی خانم پذیرش می کنه.
      "هذا من فضل ربّی"

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کمک فوری

دوستان لطفا همه کمک کنید.خیلی ضد حال خورده بهم.وقتی رتبه های پارسالو نگاه میکنم با رتبه 4849منطقه2 و با 1039رفته پزشکی ارتش.منم رتبم 4600 شده ام نمره علمیم8963.نمیتونم برم ارتش؟؟؟؟؟اخه دفترچه نوشته حداقل نمره 9000...پس چرا واسه پارسالیا شد؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود
      پارسال اتفاق عجیبی افتاد و اون اینکه سنجش چند برابر ظرفیتا رو خیلی دوستانه و صمیمی محاسبه کرد!
      مثلا منو با نمره ی 8800 واسه دارو معرفی کرد که نرفتم...
      به نظر امسال سخت گیر تر شده و تعداد کمتری رو معرفی کرده...
      فعلا که لینکو حذف کردن...خدا میدونه چیکار دارن میکنی سنجشی ها، امسال...
      توکلتون به خدا...
      شاید فردا اسمتونو دیدین!
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pourya_blue نمایش پست ها
      درود
      پارسال اتفاق عجیبی افتاد و اون اینکه سنجش چند برابر ظرفیتا رو خیلی دوستانه و صمیمی محاسبه کرد!
      مثلا منو با نمره ی 8800 واسه دارو معرفی کرد که نرفتم...
      به نظر امسال سخت گیر تر شده و تعداد کمتری رو معرفی کرده...
      فعلا که لینکو حذف کردن...خدا میدونه چیکار دارن میکنی سنجشی ها، امسال...
      توکلتون به خدا...
      شاید فردا اسمتونو دیدین!
      اوه.این چه ربطی به حرف من داش؟امسال که هنوز چند برابرا معرفی نشدا؟اینی هم که من میگم با این رتبه رفت دانشگاه...دوستان کس دیگه ای هم هس؟قضیه نمره علمی چیه؟یعنی هر کی رفته نمرش بالا ی 9000بوده؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      دوستان لطفا همه کمک کنید.خیلی ضد حال خورده بهم.وقتی رتبه های پارسالو نگاه میکنم با رتبه 4849منطقه2 و با 1039رفته پزشکی ارتش.منم رتبم 4600 شده ام نمره علمیم8963.نمیتونم برم ارتش؟؟؟؟؟اخه دفترچه نوشته حداقل نمره 9000...پس چرا واسه پارسالیا شد؟
      یعنی هیچکی نیس؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من تا جایی که میدونم برای قبولی تو پزشکی ارتش تراز حداقل باید 9000 باشه ..... حالا اگه پارسال کسی بوده با کمتر از این تراز رفته نمیشه گفت امسالم این اتفاق میفته یا نه چون دانشگاه سراسری 19 درصد پذیرش پزشکیشو کم کرده یعنی اگر پارسال کسی با رتبه 3400 پزشکی قبول میشد الان ماکسیمم تا 2700 و خورده ای میگیره ، البته من امیدوارم ارتش پذیرششو کم نکرده باشه
      و اینکه اسامی چند برابر ظرفیت رشته های دارای شرایط خاص اعلام شدن ...... مشاهده

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تا جایی که میدونم برای قبولی تو پزشکی ارتش تراز حداقل باید 9000 باشه ..... حالا اگه پارسال کسی بوده با کمتر از این تراز رفته نمیشه گفت امسالم این اتفاق میفته یا نه چون دانشگاه سراسری 19 درصد پذیرش پزشکیشو کم کرده یعنی اگر پارسال کسی با رتبه 3400 پزشکی قبول میشد الان ماکسیمم تا 2700 و خورده ای میگیره ، البته من امیدوارم ارتش پذیرششو کم نکرده باشه
      و اینکه اسامی چند برابر ظرفیت رشته های دارای شرایط خاص اعلام شدن ...... مشاهده
      وقتی اسمم تو این نیس دیگه تو انتخاب رشته نباید بزنم؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وقتی اسمم تو این نیس دیگه تو انتخاب رشته نباید بزنم؟

برای خودم و بچه های اینجا هرکی مشخصاتشو وارد کرده زده داوطلب مورد نظر یافت نشد.... برای شما اورد؟
      درصورت عدم قبولی دیگه بودو نبودش تو لیست انخاب رشته فرقی نمیکنه ؛ واسه همین نزن

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای خودم و بچه های اینجا هرکی مشخصاتشو وارد کرده زده داوطلب مورد نظر یافت نشد.... برای شما اورد؟
      درصورت عدم قبولی دیگه بودو نبودش تو لیست انخاب رشته فرقی نمیکنه ؛ واسه همین نزن
      واسه منم نوشت داوطلب مورد نظر یافت نشد... کسی نیس چیز دیگه اومده باشه؟؟؟؟؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واسه منم نوشت داوطلب مورد نظر یافت نشد... کسی نیس چیز دیگه اومده باشه؟؟؟؟؟
      چرا واسه بعضیا شده .... تو این تاپیک بحث سر همین موضوعه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن