خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

Unhappy اگـه کنکـوری 94 بـودم .... !!

سـلـآم دوستـآن

امیـدوارم کـه از کنکـورتـون راضی بـآشیـن ... و به هـدفتون برسین ...

اونـآییم کـه کنکـورشون راضی کننـده نبـود و میخـوان بـآز بـه تلـآششون ادامـه بـدن ...

به چندتـآ سوال میخـوام جـواب بـدید ؟

1- از کـی واسه 94 می خونین ؟ بـعد اعـلام نتـآیج ؟ بعـ تـآبستون ؟ کی ؟

2. تو این سـآلی که کنکـور دادیـن چـه تجـربه هـآیی کسـب کـردین ؟

3. تو این سـآلی که کنکور دادین چـه کـآری هـآیی انجـآم دادیـن کـه پشیمونین و دیگـه نمیخـواین تو 94 انجـآمشون بـدین ؟

4. اونـآییم کـه به نتیجـه دلخـواهشون رسیـدن ... لطفـآ تجـربه هـآشون و عـآمل موفقیتشون رو در اختیـآر 94 هـآ قـرار بدن ؟؟

کنکوری های 93 ـه عزیز !

میتونید اینجوری شروع کنید حرفاتونُ !

اگر سال بعد کنکور داشتم...

اگر الان تیر 92 بود...

اگر کنکوری 94 بودم !

منتظریم !

من برای رسیدن به آرامش،
      تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه كنكوري 94 باشم بدون شك حتي لحظه اي رو از دست نمي دم و از تك تك تجربه هايي كه ديگران به دست آوردن استفاده مي كنم و خيلي زياد مفهومي ميخونم و خيلي زياد تست مي زنم... !!!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من اگه کنکوری 94 بودم دست از وسواس های بیخودی که پارسال داشتم بر میداشتم ... همیشه میخواستم همه چی کامل باشه ... میخواستم ی زمانی شروع کنم به درس خوندن که هیچ عامل مزاحمی نباشه واسه درس خوندنم ... میخواستم همه زندگیم کلا درس باشه ... ولی هیچ وقت اون زمان نیومد ... چون این زمان هیچ وقت پیش نمیاد ...
      پس اگه کنکوری 94 بودم دست از وسواس های بیخودیم برمیداشتم و سعی میکردم از همون زمانی که دارم نهایت استفاده رو ببرم ...

خیلی درس میخوندم و از هر فرصتی که داشتم استفاده میکردم ...

البته ی آیه ای هست تو دین و زندگی که خدا به گناهکاران نمیدونم تو برزخ بود یا تو قیامت وقتی که میگن بهمون ی فرصت دیگه بده ... خدا میگه اگه برگردین باز هم همون کارهای اشتباه رو تکرار میکنین ... و متاسفانه در مورد کنکور هم صحت داره این مسئله ....

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من نمي دونم چي كار مي كردم ولي اين همه سر اين ديني زحمت كشيدم اخر سوال هاي مزخرف كنكور رياضي ...من قلم چي هم ١٠٠ مي زدم ، سنجش كه ديگه ... 94 هم پيشكش اگه بر مي گشتم به تابستون پارسال اين قد ديني نمي خوندم كه با اين سوال هاي غير استاندارد درصد مني كه ١ سال خوندم و كسي كه يك ماه خونده تقريبا يكي بشه ...

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alighost نمایش پست ها
      من نمي دونم چي كار مي كردم ولي اين همه سر اين ديني زحمت كشيدم اخر سوال هاي مزخرف كنكور رياضي ...من قلم چي هم ١٠٠ مي زدم ، سنجش كه ديگه ... 94 هم پيشكش اگه بر مي گشتم به تابستون پارسال اين قد ديني نمي خوندم كه با اين سوال هاي غير استاندارد درصد مني كه ١ سال خوندم و كسي كه يك ماه خونده تقريبا يكي بشه ...
      کارتون خیلی اشتباه بوده
      آخه برای دینی که آدم انقد وقت نمیذاره
      همون یه ماه کافیه
      درسای تخصصی مخصوصا ریاضی مهمه که همه پایین میزنن

فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk
      I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه کنکوری 94 باشم دیگه به این راحتیا کنار نمیکشم!
      ....

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      من اگه کنکوری 94 بودم دست از وسواس های بیخودی که پارسال داشتم بر میداشتم ... همیشه میخواستم همه چی کامل باشه ... میخواستم ی زمانی شروع کنم به درس خوندن که هیچ عامل مزاحمی نباشه واسه درس خوندنم ... میخواستم همه زندگیم کلا درس باشه ... ولی هیچ وقت اون زمان نیومد ... چون این زمان هیچ وقت پیش نمیاد ...
      پس اگه کنکوری 94 بودم دست از وسواس های بیخودیم برمیداشتم و سعی میکردم از همون زمانی که دارم نهایت استفاده رو ببرم ...
      البته ی آیه ای هست تو دین و زندگی که خدا به گناهکاران نمیدونم تو برزخ بود یا تو قیامت وقتی که میگن بهمون ی فرصت دیگه بده ... خدا میگه اگه برگردین باز هم همون کارهای اشتباه رو تکرار میکنین ... و متاسفانه در مورد کنکور هم صحت داره این مسئله ....
      واقعا خیلی ممنون منم خیلی وسواس دارم هی میگم باس از فردا صبح شرو کنم که سر وقت باشه !! اما این فرداهه نمیرسه !! یا خاب میمونم یا..... دیگه تصمیم گرفتم مهم نی از کی بخونم فقد ممهم اینه که بخونم بازم ممنون...

خیلی درس میخوندم و از هر فرصتی که داشتم استفاده میکردم ...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منم میحاستم دین و زندگی رو زیاد بخونم اما نظرم 360 درجه تعییر کرد !!!

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من از امروز شروع کردم با 3 ساعت که میخوام هفته بعد افزایشش بدم نمیتونم منتظرنتیجه بمونم خوب خودمون حساب کار دستمونه میدونیم با درصدایی که داریم به چی میرسیم منم با این درصد دندان ق نمیشم پس تا فرصت از دست نرفته ش میکنم
      اگهه کنکور 94 بودم که هستم دیگه منتظر نمیموندم یه فرصت خوب برام پیش بیاد تا شروع کنم یا ادامه بدم خودم یه فرصت میساختم چون مشکلات همیشه هست اگه منتظر باشیم حل شن تا فعالیت کنیم مثل من 2 سالمون هدرمیشه
      حسبنا الله و نعم الوکیل
      ویرایش توسط Fa¡ryTale : 10 تیر 1393 در ساعت 00:57

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من خودم کنکوریه 94 ام... داداشم خیلی بهم انگیزه میده ... یکی از حرفای خوبش اینه وقتی من بهونه میارم ک زیاد تو مدرسه ام بم میگه آدم موفق کسیه که تهدیدو تبدیل به فرصت بکنه . توام اگه قراره مدرسه بری اون تایمو بیشترین استفاده رو بکن و اون مطالبی که تو مدرسه میگن رو full شو ... مثلا اگه دیف درس میدن میگن 100 تا تست بزنین تو 300 تا بزن.. اگه واقعا میخوای رتبه یک باشی باید بهونه و حاشیه و اینا رو بیخیال شی ... فقط بخون !

فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk
      I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا شرح حال منو گفتی
      "دقیقا "

11. Top | #11
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من اگه قرار بود یه سال دیگه بخونم ، حاشیه ها رو دور میکردم و به حرف بقیه کوچکترین اعتنایی نمیکردم ! با برنامه ی خودم که بهش مطمئن بودم پیش می رفتم و مطمئن می بودم که کارم از همه درست تره ! حیف که گذشت

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه کنکوری 94 بودم انقدر به هوش خودم تکیه نمیکردم و فکر نمیکردم چون باهوشم (از نظر خودم) میتونم تو مدت کم نتیجه بگیرم ...

چون تو کنکور تقریبا میشه گفت هوش جایگاهی نداره ... فقط تلاش تلاش تلاش

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afsane-in نمایش پست ها
      من خودم کنکوریه 94 ام... داداشم خیلی بهم انگیزه میده ... یکی از حرفای خوبش اینه وقتی من بهونه میارم ک زیاد تو مدرسه ام بم میگه آدم موفق کسیه که تهدیدو تبدیل به فرصت بکنه . توام اگه قراره مدرسه بری اون تایمو بیشترین استفاده رو بکن و اون مطالبی که تو مدرسه میگن رو full شو ... مثلا اگه دیف درس میدن میگن 100 تا تست بزنین تو 300 تا بزن.. اگه واقعا میخوای رتبه یک باشی باید بهونه و حاشیه و اینا رو بیخیال شی ... فقط بخون !

فرستاده شده از gt-n7100ِ من با tapatalk
      خوشبحالت بابا داداش من نه تنها باعث بیشرفتم نیس بلکه دهنمو خدایی سرویس کرده :d اصن کلا رو اعصابه...

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad51 نمایش پست ها
      خوشبحالت بابا داداش من نه تنها باعث بیشرفتم نیس بلکه دهنمو خدایی سرویس کرده :d اصن کلا رو اعصابه...
      فك كنم داداشت سنش كمه :D داداشه من 9 سال ازم بزرگتره
      و خب عشق برادر به خواهر خيلي با برادر به برادر فرق داره
      كلا عاشقشم يدونس :yahoo (4):

Hesam

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Afsane-IN نمایش پست ها
      فك كنم داداشت سنش كمه :D داداشه من 9 سال ازم بزرگتره
      و خب عشق برادر به خواهر خيلي با برادر به برادر فرق داره
      كلا عاشقشم يدونس :yahoo (4):
      نه بابا تقریبا هم سنیم فقد دوسال از من بزرگتره!!! اره دقیقا!! ما همش تو خونه باهم دعوا میکنیم به جا محبت !:yahoo (4):

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن