خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      مراقب زولبیا بامیه های تقلبی باشید

      هنگام خرید زولبیا و بامیه مراقب باشید،هر چه زولبیا و بامیه تیره‌تر و سوخته‌تر باشد مضرات آن بیشتر است، زولبیا و بامیه باید دارای رنگ، بو، شکل ظاهری و بافت طبیعی مخصوص به خود باشد
      هنگام خرید زولبیا و بامیه باید به رنگ آن توجه کرد چراکه هر چه زولبیا و بامیه تیره‌تر و سوخته‌تر باشد نشانه مرغوبیت آن نیست بلکه نشان دهنده این است که در روغن بیشتر جوشیده و حرارت بیشتری دیده، در نتیجه حاوی مواد سمی بیشتری است
      کارشناس استاندارد بوشهر نسبت به خرید زولبیا و بامیه بسته‌بندی شده به صورت بسته‌بندی، هشدار داد.
      به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد بوشهر؛ امیرحسین قدیمی اظهار داشت: مواد غذایی سرخ شده به علت پیچیدگی واکنش‌های شیمیایی که در طول طبخ آن‌ها اتفاق می‌افتد، می‌توانند از عوامل تهدیدکننده سلامتی به شمار آیند.

      کارشناس صنایع غذایی اداره کل استاندارد استان بوشهر بیان کرد: زولبیا و بامیه باید دارای رنگ، بو، شکل ظاهری و بافت طبیعی مخصوص به خود باشد و پس از پخت، از نظر بو و طعم وضعیتی مناسب، بدون سوختگی و کهنگی داشته باشد.

      وی ادامه داد: هنگام خرید زولبیا و بامیه باید به رنگ آن توجه کرد چراکه هر چه زولبیا و بامیه تیره‌تر و سوخته‌تر باشد نشانه مرغوبیت آن نیست بلکه نشان دهنده این است که در روغن بیشتر جوشیده و حرارت بیشتری دیده، در نتیجه حاوی مواد سمی بیشتری است.

      قدیمی افزود: این فرآورده‌ها باید دارای حدود مجاز پراکسید باشند تا سلامت مصرف‌کننده را به خطر نیاندازد، وجود پراکسید بیش از حد مجاز باعث ایجاد رادیکال‌های آزاد بیشتری می‌شود که این رادیکال‌ها نه تنها منجر به فساد مواد غذایی می‌گردد بلکه در اثر استفاده درازمدت، به بافت‌های بدن آسیب رسانده و عاملی برای ایجاد سرطان، بیماری‌های التهابی، آترواسکلروز، پیری و نظایر آن می‌شود.

      این کارشناس غذایی در پایان ضمن تأکید بر پرهیز خرید این گونه مواد غذایی از دستفروشان، هشدار داد: مردم تا حد ممکن از خرید زولبیا و بامیه به صورت بسته‌بندی که در خارج از استان تولید شده‌اند خودداری کنند.

    2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      زیاده خوری از افطار تا سحر ممنوع!


      بهتر است بدانید مهم‌ترین دلیل چاقی افراد، پرخوری آنان بین فاصله افطار تا سحر است ،حضور در مهمانی‌ها ،پایین بودن فعالیت‌های فیزیکی ،شب بیداری و.. باعث چاقی بیشتر افراد در ماه رمضان می شود
      یک مشاور تغذیه گفت: مهم‌ترین دلیل چاقی افراد، پرخوری آنان بین فاصله افطار تا سحر است.
      به گزارش فارس، سمیه صمدی امروز با بیان اینکه بحث چاقی از جمله مسائل مهم در طول ماه مبارک رمضان است، اظهار داشت: برخی افراد با وجود اینکه در طول ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند ولی بعد از این ماه وزن اضافه می‌کنند.
      وی با اشاره به اینکه علت‌های بسیاری سبب چاقی افراد در ماه رمضان می‌شود، افزود: مهم‌ترین دلیل چاقی افراد پرخوری آنان بین فاصله افطار تا سحر است.
      مشاور تغذیه و رژیم‌شناس تصریح کرد: خوردن غذاهای پرچرب و شیرین به دلیل مهمانی‌های زیادی که اتفاق می‌افتاد بسیار دیده می‌شود.
      صمدی ادامه داد: همچنین پایین بودن فعالیت‌های فیزیکی افراد در ماه رمضان نیز از دیگر دلایل چاقی به شمار می‌رود.
      وی خاطرنشان کرد: برای اینکه از افزایش وزن افراد جلوگیری کنیم باید سوخت و ساز بدن را بالا ببریم.
      مشاور تغذیه و رژیم‌شناس با بیان اینکه در وعده‌های غذایی افطار و سحر باید از سبزی و سالاد استفاده کنیم، افزود: بهتر است چهار ساعت بعد از افطار پیاده‌روی کنیم.
      صمدی با اشاره به اینکه بین فاصله افطار تا سحر آب زیادی بنوشیم، گفت: بهتر است یکی از وعده‌های غذایی افطار یا سحر غذای پروتئینی باشد تا سوخت و ساز بدن بالاتر رود.
      وی تصریح کرد: سعی کنیم کالری دریافتی در طول ماه مبارک رمضان نسبت به روزهای دیگر سال ۲۰ درصد کمتر باشد تا آخر ماه دچار اضافه وزن و چاقی نشویم.

    3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      1. برای اینکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوید بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سوسیس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز کنید.
      2. سعی کنید از غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار و کم نمک استفاده کنید.
      3. خوردن مواد شیرین مانند زولبیا و بامیه هنگام سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود.
      4. بعد از خوردن سحری، بهتر است هنگام مسواک زدن برای کاهش تشنگی و خشکی دهان، از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.
      5. سعی کنید در ماه رمضان میوه های آبدار و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.
      6. بهتر است هنگام افطار از مخلوط آبلیموی تازه با آب یا چای کمرنگ یا شربت خاکشیر به جای قهوه و چای پر رنگ استفاده کنید.
      7. خوردن 8 تا 12 لیوان آب از افطار تا هنگام سحر سبب می شود تا شما در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید.
      8. برای اینکه بعد از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش کردن نشوید بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنید. در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.
      9. بهتر است افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا یک فنجان شیر و عسل باز کنید و از خوردن غذا و شیرینی جات فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوید.
      10. سعی کنید وعده های غذایی مانند پلو و خورشت را دو ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان باشد.
      11. برای جلوگیری از بروز یبوست و مشکلات روده، بعد از خوردن افطار آلو و انجیر خیس شده و میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل کنید.
      12. ورزش سبک و پیاده روی بعد از افطار به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک زیادی می کند.
      13. وعده سحری را به هیچ عنوان حذف نکنید زیرا ادامه دادن به این روال در طول ماه رمضان سبب افت بدنی و تحلیل عضلانی خواهد شد.
      14. نان و پنیر کم نمک با سبزی یا گردو با یک لیوان شیر از بهترین خوردنی ها برای سحر محسوب می شود زیرا علاوه بر حجم سبک دارای قوت بسیار است.
      15. برای اینکه در طول روز کمتر تشنه شوید بهتر است علاوه بر خوردن آب فراوان در فاصله افطار تا سحر، از کربوهیدرات هایی همچون نان و غلات و ماکارونی سبوس دار در وعده افطار و سحر استفاده کنید. این مواد سبب می شود گلیکوژن بدن در حد نرمال حفظ شده و فرد کمتر دچار تشنگی شود.


      ادامه دارد...

    4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      جلوگیری از تخریب بافت معده

      عدم هضم، ترش کردن و درد شکم ،نفخ، رفلاکس، اختلال هضم، از بین رفتن حرارت ذاتی معده و کلی موارد دیگر درنتیجه تغذیه نامناسب فرد در ماه رمضان ایجاد می شود نکات مهم تغذیه ای ما را جدی بگیرید
      در روزهای باقی مانده ی ماه مبارک رمضان، به نکات زیر دقت کنید:
      از مصرف غذاهای مختلف و سفره‏ های رنگین افطار و سحر پرهیز نمایید؛
      مواد غذایی مختلف از نظر کیفیات و ویژگی‏ها با هم متفاوتند و در نتیجه هضم آنها یکسان نخواهد بود؛ وقتی دو یا چند غذای مختلف با هم خورده شود، معده و دستگاه گوارش نمی‏تواند همه آنها را به حد نهایی هضم کند و در نتیجه فساد هضم رخ می‏دهد.
      به سالاد و مخلفات سر سفره افطار و شام نه بگویید!
      این مواد مخصوصا اگر با حجم زیاد در کنار افطار یا با وعده اصلی میل شوند باعث عدم هضم، نفخ، ترش کردن و درد شکم می‏شوند.
      حلیم و آش رشته در تابستان؛ هرگز!
      اصولاً حلیم و آش رشته و امثال آن غذاهای سنگینی محسوب شده و غذاهای تابستانی نیستند، پس آنها را از سفره‏های افطار تابستانی خط بزنید و در صورت تمایل زیاد، به مقدار کم قانع شوید!
      وعده افطار و شام را از هم جدا کنید
      از آنجایی که معده مدت طولانی خالی بوده است توان هضم حجم بالای مواد را ندارد، لذا توصیه می‏شود در زمان افطار یک ماده غذایی میل شود و در صورت تمایل و نیاز حدود یک ساعت بعد شام میل شود.
      یک افطاری خوب!
      می‏توانید این ترکیب را یک یا دوبار امتحان کرده و در صورت سازگاری به عنوان افطار میل نماید: پسته، بادام، فندق و بادام هندی از هرکدام ۵ عدد، شیر ۱ لیوان، خرما ۲ عدد، پودر نبات ۱ قاشق مرباخوری؛ از یک ساعت قبل از افطار پوسته خارجی و هسته خرما را جدا نموده، همراه پودر مغزیات فوق و نبات در شیر داغ بریزید. در زمان افطار ابتدا خرما را از شیر خارج کرده و میل کنید سپس شیر و محتویات آن را با کمی نان برشته استفاده نمایید. تا نیم ساعت بعد چیزی نخورید.
      برخی غذاها را فراموش کنید!
      مصرف بعضی غذاها مثل ماکارانی، آش رشته، ماهی، سالاد الویه به ویژه در وعده سحر در این ماه علاوه بر احساس سنگینی امکان افزایش تشنگی در طول روز را به دنبال خواهد داشت. همچنین مواد غذایی پر ادویه و پر نمک حرارت بدن را بالا برده و موجب تشدید احساس تشنگی می شوند.
      از مصرف آب و سایر نوشیدنی ها همراه با غذا بپرهیزید
      این اصل همیشه صادق است اما در ماه رمضان که معده در طول روز کمی ضعیف می‏شود نمود بیشتری دارد و به شدت باعث نفخ، رفلاکس، اختلال هضم و غیره خواهد شد.
      بلافاصله پس از صرف سحری یا شام نخوابید!
      زیرا این کار باعث فشار به دهانه معده و عدم قرار گیری غذا در انتهای معده برای هضم کامل می‏شود و لذا عواقبی مثل رفلاکس، نفخ و سوءهاضمه را به دنبال خواهد داشت و از طرفی خواب نیز ناآرام و مختل خواهد بود لذا حداقل نیم ساعت بعد از صرف این وعده ها نخوابید.
      از فعالیت بدنی بلافاصله پس از صرف سحری یا شام بپرهیزید
      حداقل تا یک ساعت پس از غذا هیچ فعالیت سنگینی از جمله دویدن، شنا، طناب زدن مجاز نیست، اما قدم زدن آرام و کوتاه مفید است.
      برخی مواد برای گشودن روزه مناسب نیستند
      نوشیدن شیر به تنهایی و خوردن برخی میوه‏ ها مثل هندوانه، هلو، خیار، خربزه برای گشودن روزه پس از یک روز طولانی اصلا مناسب نیستند و باعث تولید مواد نامناسب در دستگاه گوارشی می‏شوند. آب بسیار سرد نیز در این هنگام باعث از بین رفتن حرارت ذاتی معده شده و آن را ضعیف می‏کند. البته شیر گرم و شیرین شده با عسل یا شکر و یا به شکل معجون مانعی ندارد.

    صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع

    com، http، فقط، فرصت، قبل، قرار، قسمت، كه، لینک، لازم، مفید، مقاومت، مقابل، منابع، مناسب، منبع، مواد، مورد، می، میوه، میکنیم، مانده، ماه، ماهی، مبارک، مثل، محرومیت، مختلف، مدیر، مدت، مربوط، مسئله، مشکل، مشاهده، مشخص، مطالب، مطالعه، معده، نمی، چند، چه، چیزی، نیست، نکات، نکاتی، نگه، نتیجه، نخوریم، چرا، نسبت، نظر، هم، همچنین، همه، همان، همانند، همراه، هنوز، هنگام، ها، های، هایی، هاتون، هر، ویژگی، ویتامین، واقع، وجود، یک، یکی، یعنی، کل، کلیپ، کم، کمک، کمبود، کنند، کنند؟، کنیم، کنید، کنار، کنترل، کند، که، کودکان، کاهش، کار، کتاب، کدام، کرد، کردن، گرفتن، گروه، پیدا، پاسخ، پزشکی، پس، www، آماده، آنزیم، آیا، آب، افزایش، افطاری، امید، امکان، امسال، انتخاب، انجمن، انجام، انرژی، اهمیت، اولیه، این، ایران، اگر، اثر، ارشد، از، اسید، است، استفاده، اشتباه، اصفهان، اضافه، اطلاعات، به، بهبود، بهتر، بهترین، بهداشت، بودن، بین، بینی، بیش، بیشتر، بالای، باید، باز، باشید، بخوانید، بخوریم، بخش، بدن، بدون، بدید، بر، برنامه، برنامه ریزی، بروز، برای، بسیار، بعد، تمام، تون، توجه، توصیه، تا، تاپیک، تازه، تجربه، تر، ترک، تغییرات، تغذیه، جلوگیری، جهت، جای، جذب، حفظ، حالا، حتما، حدود، حداقل، حذف، حرکت، خلاصه، خون، خواب، خوب، خوبی، خود، خودتون، خودداری، خوردن، خیلی، خانواده، خارج، خصوص، دفتر، دقیق، دقیقه، دنبال، دهیم، دوم، دوباره، دکتر، دانشگاه، داری، داران، دارد، داشته، در، درس، درصد، دست، رفع، رقیق، رمضان، روز، روزه، روش، روغن، ریزی، رشته، رضا، زمان، زیاد، زیادی، زیر، زبان، زشت، سلامتی، سه، سؤال، سال، سایر، ساده، ساعات، ساعت، سر، سرعت، سعی، شود، شیرین، شدن، شده، شروع، شرایط، شش، صفر، صورت، طول، طولانی، علوم، علت، عمل، عنوان، عدد، غذایی

    نمایش برچسب‌ها




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن