جواب 13 مرداد میاد بعدشم الان ماه رمضونه من که نمیتونم اصلا! دقیقا یه روز بعد نتایج شروع میکنم چون میدونم به احتمال زیاد بد میشه متاسفانه!!:yahoo (21):
جواب 13 مرداد میاد بعدشم الان ماه رمضونه من که نمیتونم اصلا! دقیقا یه روز بعد نتایج شروع میکنم چون میدونم به احتمال زیاد بد میشه متاسفانه!!:yahoo (21):
خدافظ !!!!
منم كنكوري 94 ام ........ رياضي
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
منم هستم........ ریاضی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منم هستم........ ریاضی
هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
من با وجود مشکلاتی که شاید خیلیا نداشته باشن شروع کردم
روزی 8 ساعت میخونم تا اخرش میکنمش 12 ساعت کلاس زبان
پیشرفته و فیزیک و زیست و شیمی هم میرم...جز کنکور و تلاش
تو زندگیم هیچی برام نمونده...همه رفتن...حتی اون که میگفت...
منم هستم
اجیم ریحونه هم هستااا
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
ویرایش توسط maryaam_M5R : 09 تیر 1393 در ساعت 21:08
هــــــــــــــر کــــــــــــــــی قـــصـــد خوندن داره:
Do It NoW
ب امید موفقیت دوستان و خودم
یـــــــا حـــــــق
ایشالا خوب شروع کنید و با برنامه ریزی درست پیش برین سعی کنید از الان هم دروس تخصصی هم عمومی رو بخونید و فقط تمرکز روی تخصصی توی تابستون نداشته باشید
شما مسال هم کنکور دادین درسته؟؟؟؟؟؟
اون دوستانی که دادن و حدودا مطمئن هستن که اون نتیجه دلخواه که میخوان بش نمیتونن برسن یکم استراحت کنن و باتایم مطالعاتی کم شروع کنن خیلی خوبه
چون خودشون تجربه دارن دیگه میدونن باید درست خوندن رو یاد بگیرین و تمرین کنن
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
خیلی از دوستان شروع کردن فقط باید درست برنامه داشته باشین و باور کنید برای رسیدن به موفقیت باید سختی کشید و از الان شروع کرد
اگه اونقدری مطمئی شدین که نتیجه دلخواه رو نمی گیرین پس از الان با ساعت مطالعاتی کم شروع کنید
بعد افطار 2.3ساعت بخونید مثلا زیست سال سوم رو مرور کنید بعد تست بزنید وببینید تو کنکوری که گذشت سطحش چطور بود و تونستید اون مطلبو بزنید یا نه
اگه نزدین علتش چی بود و اونو رفع کنید خیلی کمک میکنه بهتون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)