خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 53
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ریاضی یا تجربی ؟ بازار کار کدوم بهتره؟!

دوستان من فرصت کمی برای انتخاب رشته دارم و به من کمک کنید بین ریاضی و تجربی موندم. نظر خودم ریاضی ولی خوب بازم باید بیشتر تحقیق کنم.
      بازار کار کدوم بهتره ؟ اگه میشه یکم توضیح بدید.
      ویرایش توسط Parniya : 09 تیر 1393 در ساعت 02:04 دلیل: ویرایش عنوان

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط math1378 نمایش پست ها
      دوستان من فرصت کمی برای انتخاب رشته دارم و به من کمک کنید بین ریاضی و تجربی موندم. نظر خودم ریاضی ولی خوب بازم باید بیشتر تحقیق کنم.
      ببینین فقط و فقط و فقط به علاقه اتون فکر کنین نه به بازار کار
      هر کدوم علاقه دارین انتخاب کنین

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الان قبولی تو تجربی واقعا سخته تعداد متقاضی هم زیاده با توجه به قابلیت هات و همچنین علاقه اقدام کن انشالله موفق میشی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      سلام فقط به یازار کار ی علاقه فکر نکنین به هردو توجه کنین بعد تصمیم یگیرین

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      من همیشه به دورو بری هام میگم! توی تجربی باید خیلی تلاش کنی!!! فک کن 500000 شرکت میکنن! و باید جز 5 6 هزار نفر اول باشی!

بری ریاضی میتونی با یکی از رشته های مهندسی هم پول خوبی به دست بیاری! ولی پول رو فدای علاقه نکن!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برای تجربی فقط فقط علاقه میتونه تورو برسونه به یه غایتی
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام شما یه نگاه به علاقه خودت کن ببین واقعا از رشته های پزشکی مثل دکتر و جراح و...خوشت میاد یا نه . دندون پزشکی و دکتر عمومی ومتخصصو دارو سازی و رادیو گرافی و پرستاری و هر چیز مرتبط به پزشکی
      از نظر من کار وکاسبی رشته ریاضی دامنه انتخاب و دامنه شغلی بیشتری داره واز یه طرف دیگه تو پزشکی برای قبول شدن تو رشته دلخواه وخوب باید زحمت بیشتری بکشید تو درس خوندن وهمچنین تعداد داوطلب زیاد تر هست
      ولی اگر واقعا علاقه به رشته پزشکی دارید با توکل به خدا اون رو انتخاب کنید چون فقط علاقه هست که میتونه انسان رو تو مسیرش ثابت قدم نگه داره و انگیزه بده

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اول علاقت بعد بازار کار.. توی همه رشته ها بازار کار خوب زیاده.
      هم ریاضی هم تجربی رشته های خیلی خوبی داره... اول ببین به کدوم مبحث بیشتر علاقه داری.
      اینم در نظر بگیر قبولی توی رشته های ریاضی راحت تره و متقاضی هم کمتره ولی تجربی خیلی رقابت سخت تر و پیچیده تره و فقط با علاقه و تلاش و تلاش و تلاش می تونی به رشته های تاپش برسی.

اگه به شیمی و زیست و رشته های پزشکی علاقه داری و از رقابت هراسی نداری و مطمئنی به خودت و واقعاً‌ می تونی بخونی بیا تجربی. ولی اگه رشته های مهندسی دوس داری و خیلی از خودت مطمئن نیستی که تجربی موفق شی برو ریاضی...
      نگران بازار کار هم نباش از الان. همه رشته ها بازار کار خوب دارن. اصل اینه بتونی دانشگاه خوب و رشته خوب درس بخونی... حالا چه ریاضی چه تجربی چه انسانی چه هنر و ..!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه دختري تجربي
      ضمنا تجربي شرط معدلي شده(سال اول ب دوم دبيرستان) زمان كنكور شما ديگه تعداد شركت كننده ها اينقد زياد نيست و اكثرا سياهي لشكر نيستن

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      منم امسال اولم ، رشته هم تجربی برداشتم ! منم مثله تو بین ریاضی تجربی مونده بودم ! آخرش نتیجه گرفتم سه سال قشنگ درس میخونم بعدش حال میکنم !

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خب معلومه بازار کار تجربی خیلی بیشتره ولی ب اون توجه نکن چون اگه علاقه نداشته باشی نمیتونی موفق شی توش
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین بازار کار برات مهمه یا یا علاقه...

خوب حالا اگه پول داری یا پارتی یا میتونی تلاش خیلی زیادی داشته باشی برو عمران چون فقط پول توی عمرانه...

اگر به پزشکی علاقه داری برو چون اینم خیلی پول توشه..

کلا اگه پول برات مهمه هردوتاش به شرط داشتن شرایط بالا خیلی خوبه اما اگر علاقه خیلی برات مهمه برو همون رشته ی مد نظر....!

من که به عمران علاقه دارم ولی به خاطر خونواده میخوام تجربی بخونم....!!!!

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iSalar نمایش پست ها
      منم امسال اولم ، رشته هم تجربی برداشتم ! منم مثله تو بین ریاضی تجربی مونده بودم ! آخرش نتیجه گرفتم سه سال قشنگ درس میخونم بعدش حال میکنم !
      نشنیدم؟!! کلا سه سال ؟؟؟؟؟؟؟ برای پزشکی راحت باید تا 40 سالگیت درس بخونی. یکی از دلایلی که زیاد به تجربی تمایل ندارم همینه.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نشنیدم؟!! کلا سه سال ؟؟؟؟؟؟؟ برای پزشکی راحت باید تا 40 سالگیت درس بخونی. یکی از دلایلی که زیاد به تجربی تمایل ندارم همینه.
      آره سه سال ! سختش این سه سه ساله ! بقیش کاری نداره ! نه نمیخواد تا 40 سالگی درس بخونی ، خوب من مقصودم دقیقا بزشکی نیست ، دندون مثلا !! 18 سالگی قبول میشی میری دانشگاه 6-7 سال درس میخونی میشه18+6 = 24-25 یعنی 25 سالگی تمومه
      دیگه وقتی بزشکی قبول شدی دیگه زندگیت تظمینه ، تظمین !

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iSalar نمایش پست ها
      آره سه سال ! سختش این سه سه ساله ! بقیش کاری نداره ! نه نمیخواد تا 40 سالگی درس بخونی ، خوب من مقصودم دقیقا بزشکی نیست ، دندون مثلا !! 18 سالگی قبول میشی میری دانشگاه 6-7 سال درس میخونی میشه18+6 = 24-25 یعنی 25 سالگی تمومه
      دیگه وقتی بزشکی قبول شدی دیگه زندگیت تظمینه ، تظمین !
      دنیا رو خیلی خوشگل میبینی داداش از این خبرا نیست
      یه صحبتی با دانشجو های پزشکی داشته باشی بد نیست

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن