دوستان من فرصت کمی برای انتخاب رشته دارم و به من کمک کنید بین ریاضی و تجربی موندم. نظر خودم ریاضی ولی خوب بازم باید بیشتر تحقیق کنم.
بازار کار کدوم بهتره ؟ اگه میشه یکم توضیح بدید.
دوستان من فرصت کمی برای انتخاب رشته دارم و به من کمک کنید بین ریاضی و تجربی موندم. نظر خودم ریاضی ولی خوب بازم باید بیشتر تحقیق کنم.
بازار کار کدوم بهتره ؟ اگه میشه یکم توضیح بدید.
ویرایش توسط Parniya : 09 تیر 1393 در ساعت 02:04 دلیل: ویرایش عنوان
الان قبولی تو تجربی واقعا سخته تعداد متقاضی هم زیاده با توجه به قابلیت هات و همچنین علاقه اقدام کن انشالله موفق میشی
من همیشه به دورو بری هام میگم! توی تجربی باید خیلی تلاش کنی!!! فک کن 500000 شرکت میکنن! و باید جز 5 6 هزار نفر اول باشی!
بری ریاضی میتونی با یکی از رشته های مهندسی هم پول خوبی به دست بیاری! ولی پول رو فدای علاقه نکن!
سلام شما یه نگاه به علاقه خودت کن ببین واقعا از رشته های پزشکی مثل دکتر و جراح و...خوشت میاد یا نه . دندون پزشکی و دکتر عمومی ومتخصصو دارو سازی و رادیو گرافی و پرستاری و هر چیز مرتبط به پزشکی
از نظر من کار وکاسبی رشته ریاضی دامنه انتخاب و دامنه شغلی بیشتری داره واز یه طرف دیگه تو پزشکی برای قبول شدن تو رشته دلخواه وخوب باید زحمت بیشتری بکشید تو درس خوندن وهمچنین تعداد داوطلب زیاد تر هست
ولی اگر واقعا علاقه به رشته پزشکی دارید با توکل به خدا اون رو انتخاب کنید چون فقط علاقه هست که میتونه انسان رو تو مسیرش ثابت قدم نگه داره و انگیزه بده
اول علاقت بعد بازار کار.. توی همه رشته ها بازار کار خوب زیاده.
هم ریاضی هم تجربی رشته های خیلی خوبی داره... اول ببین به کدوم مبحث بیشتر علاقه داری.
اینم در نظر بگیر قبولی توی رشته های ریاضی راحت تره و متقاضی هم کمتره ولی تجربی خیلی رقابت سخت تر و پیچیده تره و فقط با علاقه و تلاش و تلاش و تلاش می تونی به رشته های تاپش برسی.
اگه به شیمی و زیست و رشته های پزشکی علاقه داری و از رقابت هراسی نداری و مطمئنی به خودت و واقعاً می تونی بخونی بیا تجربی. ولی اگه رشته های مهندسی دوس داری و خیلی از خودت مطمئن نیستی که تجربی موفق شی برو ریاضی...
نگران بازار کار هم نباش از الان. همه رشته ها بازار کار خوب دارن. اصل اینه بتونی دانشگاه خوب و رشته خوب درس بخونی... حالا چه ریاضی چه تجربی چه انسانی چه هنر و ..!
اگه دختري تجربي
ضمنا تجربي شرط معدلي شده(سال اول ب دوم دبيرستان) زمان كنكور شما ديگه تعداد شركت كننده ها اينقد زياد نيست و اكثرا سياهي لشكر نيستن
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
منم امسال اولم ، رشته هم تجربی برداشتم ! منم مثله تو بین ریاضی تجربی مونده بودم ! آخرش نتیجه گرفتم سه سال قشنگ درس میخونم بعدش حال میکنم !
چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
ببین بازار کار برات مهمه یا یا علاقه...
خوب حالا اگه پول داری یا پارتی یا میتونی تلاش خیلی زیادی داشته باشی برو عمران چون فقط پول توی عمرانه...
اگر به پزشکی علاقه داری برو چون اینم خیلی پول توشه..
کلا اگه پول برات مهمه هردوتاش به شرط داشتن شرایط بالا خیلی خوبه اما اگر علاقه خیلی برات مهمه برو همون رشته ی مد نظر....!
من که به عمران علاقه دارم ولی به خاطر خونواده میخوام تجربی بخونم....!!!!![]()
آره سه سال ! سختش این سه سه ساله ! بقیش کاری نداره ! نه نمیخواد تا 40 سالگی درس بخونی ، خوب من مقصودم دقیقا بزشکی نیست ، دندون مثلا !! 18 سالگی قبول میشی میری دانشگاه 6-7 سال درس میخونی میشه18+6 = 24-25 یعنی 25 سالگی تمومه
دیگه وقتی بزشکی قبول شدی دیگه زندگیت تظمینه ، تظمین !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)