ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
دو رو ضرب به در 0.01 کن جوابی که به دست اومدم ضرب به در 56 کن همین جواب به دست میاد 1.12 تقریبا 1.11 هههههههههه شوخی کردم سوالش سخت بود واسه ما که ... ولی به همین راحتی حلش کردیم !
سلام بچه ها جاي ديگه اي واسه سوالم پيدا نكردم همينجا ميپرسم ديگهپيشاپيش ممنون واسه ج
ايا تركيبات الي را هم ميتوان تركيب ملكولي دانست؟
گرافيت جامد ملكولي هم هست يا تركيب ملكوليه؟
اصلا فرق بين تركيب ملكولي و جامد ملكولي چيه؟؟؟؟؟![]()
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست
داداش اینجوری حل میشه
PH avalie = M.v = 0.01*2=0.02
ph avalie = -log0.02= 1.7
حالا میخوایم دو برابر بشه یعنی بشه 3.4
حالا 10 به توان منهای PH فرمولش هستش
یعنی باید بزاری 10 به توان منهای 3.4 که میشه0.0004
پس koh باید مقدار 0.0004-0.02 مول یون h+ رو از طریق تولید OH- خنثی کند پس باید 0.0196 مول h+ خنثی شود پس داریم :
X(بر حسب گرم)= 0.0196*56
که میشه 1.0976 که تقریبا 1.11 جواب میشه که به نزدیک ترین گزینه میرسیم
pH اولیه 2 هست یعنی در هر لیتر 0.01 مول وجود داره پس در دو لیتر 0.02 مول هاش مثبت داریم.
pH که میخواد 4 هست یعنی در هر لیتر 10^-4 مول پروتون وجود داره پس در دو لیتر 2 * 10^-4 مول هاش مثبت داریم.
اختلاف مول های اولیه و ثانویه همون مقدار هاش مثبت هایی هست که توسط سود خنثی شده یعنی 2.61 * 10^-2 مول.
حالا این مول رو به گرم سود تبدیل میکنیم یعنی میگیم 2.61 * 10^-2 چند گرمه؟ جواب میاد 1.044 که گردش کنیم همون 1.00 میشه.
پس گزینه 3 جوابه.
برای راحتی بعضی محاسبات روتین رو خلاصه کردم اگه لازم شد بگو برات بنویسم کامل.
موفق باشید.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
البته الان کانون رو نگاه کردم فقط یه نفر گفته گزینه 3 که فقط ایشون درست گفته چون نظرش به نظر من نزدیک تره)))))))))))))))))))))
احتمالا سازمان سنجش هم مث شما حل کرده و دقت نکرده که اینجا:
M.v = 0.01*2=0.02
جوابی که بدست میاد بر حسب مول هست نه مول بر لیتر! پس وقتی این عدد رو در فرمول pH میذاریم اشتباه میشه چون در فرمول باید غلطت بذاریم نه مول! پی اچ مساوی منفی لگاریتم غلظت هاش مثبت نه منفی لگاریتم مول هاش مثبت!
لازم به توضیح هس که وقتی مولار رو در حجم ضرب کنید مول بدست میاد.
اها اینم اضافه کنم که زمانی میشه مث شما مول رو مستقیم در رابطه پ هاش قرار داد که حجم کل یک لیتر باشه. چون اونوقت مول با مولار برابر میشه. ولی اینجا حجم کل دو لیتره.
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست
آره خوب اصل همونه. ولی نظری راجع به راه حل من داری؟
البته هنوز رو درست بودن جواب تردید هست.
اگه منظورت از ترکیب آلی همون ترکیب کربن دار هست، بعضی ترکیبات هستن که آلی هستن ولی نمک هم هستن یعنی یونی هستن مث ترکیب آنیلین با HCL که نمک C6H5NH4CL میده.
ترکیب مولکولی ترکیبی هس که یونی نباشه ینی واحد های سازنده ش مولکولی باشن.
جامدی مولکولی هست که شبکه نداشته باشه ینی مث شبکه NaCl نباشه. ینی واحد هاش مولکول باشن نه یون.
ویرایش توسط saeid_NRT : 14 تیر 1393 در ساعت 23:37
وای همه چی با هم قاطی شده))))
ببین تو پارسه اینطوری نوشته: " در جامدهای یونی،انرژی پیوند، جاذبه الکترواستاتیکی یون های مثبت و منفی است."
یعنی تو جامد یونی بارهای مثبت و منفی وجود دارن خوب اگه بار مثبت و منفی نباشه میشه مولکولی دیگه.
راستش من اینجوری میدونم شاید اشتباه باشه.
حالا فرق جامد مولکولی با جامد کوالانسی چیه رو نمیدونم
ببخشید جسارتا حرف شما رو تا حدودی قبول دارم از اینجا به بعدش که:
Ph1 =2
Ph2 =4
بنابراین تفاوت مول هیدرونیوم در دو محلول مساوی همون مقدار مول اضافه شده ی پتاسیم هیدروکسید هس(یا هر نمک هیدروکسید که بود)
بنا براین اختلاف مول هیدرونیوم رو اول حساب میکنیم :
M1= 2*10^ -2
M2= 2 * 10^ -4
D(m) =200 * 10 -4 - 2* 10^ -4
D(m)= 198 * 10 ^ -4
D(m) همون اختلاف مول هس
حالا ضرب در 56 کنیم میشه 1/108
که میشه همون 1/1
Hey yeah, Don't let'em know we're coming
Hey yeah, Tiptoe higher...Take some time to simmer down, keep your head down low
!!!HEY YEAH! TIPTOE HIGHER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)