جامد كوالانسي===> شبكه بلورش از اتم هاي مجزا با پيوند كوالانسيه
جامد ملكولي====> شبكه بلورش از ملكول هاي مجزا تشكيل شده
پس الماس جامد كوالانسيه حالا مسله اين است كه كه گرافيت چيست؟
فرق تركيب ملكولي با جامد ملكولي چيست؟
جامد كوالانسي===> شبكه بلورش از اتم هاي مجزا با پيوند كوالانسيه
جامد ملكولي====> شبكه بلورش از ملكول هاي مجزا تشكيل شده
پس الماس جامد كوالانسيه حالا مسله اين است كه كه گرافيت چيست؟
فرق تركيب ملكولي با جامد ملكولي چيست؟
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست
کاملا درسته![]()
Hey yeah, Don't let'em know we're coming
Hey yeah, Tiptoe higher...Take some time to simmer down, keep your head down low
!!!HEY YEAH! TIPTOE HIGHER
جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست
سلام به نظر منم زیاد گیر نده به این موضوع ولی تا حدی که من میدونم:
جامد کوالانسی: بین اتم ها پیوند کوالانسی هست مثل الماس
جامد مولکولی: همونطور که گفتین تو شبکه بلورش مولکول ها به هم وصلن
در مورد گرافیت هم من اینطوری میدونم که بین کربن ها ی یک لایه نیروی کوالانسی هست و بین خود لایه ها نیروی بین مولکولی ضعیف. که تو کتاب گفته اینو. پس من فک می کنم گرافیت جامد مولکولی هست. ترکیب مولکولی هم یعنی دو تا مولکول به هم وصل شن. مثل ترکیب ید و یه مولکول دیگه مثلا.
در جامد یونی هم باید یون + و - باشند مثل نمک خوردنی که Na مثبت و کلر منفی هستش
درسته از اینا تو کنکور نمیاد ولی فهمیدش به فهمیدن مطالب دیگه کمک میکنه!
گرافیت اگه یه لایه در نظربگیریم میشه جامد کوالانسی ولی اگه چندین لایه در نظر بگیریم میشه جامد مولکولی.
تفاوت اینارو دقیق نمیدونم ولی میدونم 4تا جامد داریم(یونی-کووالانسی-فلزی-مولکولی)و دو تاترکیب(یونی و مولکولی )!!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
ترکیبات کووالانسی دو دسته هستند یا کواالانسی مولکولی هستند، یا هم جامدهای کووالانسی که به جامدهای کووالانسی مولکولهای غول پیکر هم می گویند
در ضمن جون ترکیبات کووالانسی مولکولی از اتمهای مشخص و پیوندهای مشخصی (تعداد پیوندها مشخص) تشکیل یافته در صورتی که تعداد پیوندها و تعداد اتمها در ساختارهایی مانند گرافیت ، الماس ، سیلیس و ... مشخص و معین نیست بلکه هر تعداد خیلی بیشتری از اتمها می توانند بهم متصل شوند ولی در مجموعه یک مولکول غول آسا تشکیل دهد ( البته در گرافیت هر صفحه یک مولکول غول آسا است)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)