من توی انتخاب رشته ها میبینم بعضیا با یه رتبه ی شبیه هم توی منطقه 2 یکی رفته ابادن ... یکی رفته تهران...
میشه بگین فرق این دوتا چیه؟ یعنی کدوم سطحش بالاتره؟
یه سوال دیگه اینکه اگه تو دانشگاه تهران بخونی بعدش مستقیم میری سرکار مثل دانشگاه ابادان؟
من توی انتخاب رشته ها میبینم بعضیا با یه رتبه ی شبیه هم توی منطقه 2 یکی رفته ابادن ... یکی رفته تهران...
میشه بگین فرق این دوتا چیه؟ یعنی کدوم سطحش بالاتره؟
یه سوال دیگه اینکه اگه تو دانشگاه تهران بخونی بعدش مستقیم میری سرکار مثل دانشگاه ابادان؟
اگه منظورتون بورسیه هستش که فک کنم دانشگاه صنعت نفت که تو تهران وابادان هست بورسیه میکنه وفک کنم به دانشجوهای معدل بالاش از همون اول حقوق میده
معدل دانشگاه! معدل دبیرستان به چه دردشون میخوره؟من کسیو میشناسم با معدل کتبی 10 برق صنعت نفت قبول شد .بله فک میکنم اگه بشه بورسیه شد وقوانین عوض نشه از نظرکار مشکلی نیست....
دانشگاه صنعت نفت مادر رشته نفت حساب میشه و آینده کاری فارغ التحصیل های این دانشگاه به مراتب بیشتر از دانشگاه های دیگه دارای این رشته هستش.بورسیه هم تو چند سال پیش اطمینان بود بهش ولی تو سال های اخیر کسایی بودن که بورسیه باشن ولی بهشون گفته شده باشه فعلا نمی تونن استخدام بشن.
از نظر سختی دروس دانشگاهی مهندسی نفت جزو رشته های متوسط رو به آسونه.
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد
آهنگ زندگی را آنچنان بنواز که هیچ کس نداند برتو چه گذشت......
دختر همكار مامانم با رتبه ٥٧ نفت خوند بورسيه هم بود كلي هم پز ميدادن بهترين خوابگاه با كلي تشريفات و حساااابي بريز و بپاش
الان كه درسش تموم شده ميگن كه فعلا نياز به استخدام جديد نداريم ولي اگههه خواستيم استخدام كنيم اولويت با شماس
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)