خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال در مورد دی وی دی های زیست ونوس

سلام
      بچه ها اصلا دوست ندارم بحث دیوی دی ها رو کشش بدیم
      فقط یکی دو تا سوال دارم:
      1- کسی تا حالا از سایت ونوس چیزی خریده؟؟؟
      http://www.venuspub.com
      2 - برای تابستون میخواستم زیست تشریحیش رو بگیرم.
      کسی می دوه کیفیتش چه طوریه؟؟ کیفت تدریس و نوع اموزشش؟؟
      3 - همین دیگه
      لطفا جواب بدید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yuyu نمایش پست ها
      سلام
      بچه ها اصلا دوست ندارم بحث دیوی دی ها رو کشش بدیم
      فقط یکی دو تا سوال دارم:
      1- کسی تا حالا از سایت ونوس چیزی خریده؟؟؟
      http://www.venuspub.com
      2 - برای تابستون میخواستم زیست تشریحیش رو بگیرم.
      کسی می دوه کیفیتش چه طوریه؟؟ کیفت تدریس و نوع اموزشش؟؟
      3 - همین دیگه
      لطفا جواب بدید
      اول اینجا رو ببینید

http://forum.konkur.in/thread11286.html#post177843

________
      اگر با اون مطالبی که اونجا گفتم بازم میخواید تهیه کنید بله اینا منابع خوبی هستن چه زیست فخری چه غیاثی
      البته همینجوری هم خرید نکن
      1چند تا نمونه ازشون ببین
      هم تو سایت خودشون هست هم تو آپارات

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حالا که بحث در مورد ونوسه میخواستم ببینم کسی از فیزیکش استفاده کرده؟؟؟ یا اینکه کسی پیش آقای یحیوی کلاس رفته؟؟؟ تدریسشون چجوریه؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      من دی وی دی زیست علی کرامتو دارم هم تو ازمونای قلم بهمون میدادن هم جمع بندیشو دارم واقعععععععععععععا عالیه قیمتشم مناسبه ترکیبی هم درس میده توپه توپه

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این غیاثی فارسی بلد نیس بحرفه لهجه داره در حد خفن

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یعنی می تونن برای تابستون جای معلم رو پر کنه آقای فخری؟؟/
      استاد غیاثی تکنیک داره که برای بعد لازمم هست نه الان
      میخوام توی تابستون زیست رو تموم کنم + تست هم خیلی دارم
      میگم که با دی وی دی + کتاب + تست می تونم دیگه زیست رو کامل یادش بگیرم و تو کنکورم نتیجه عالی کسب کنم؟؟؟
      بعد یه چیز دیگه اول باید پول بدیم .
      میارن؟؟؟:yahoo (4):

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      این غیاثی فارسی بلد نیس بحرفه لهجه داره در حد خفن
      لهجش آره خیلی .....
      ولی مهم اینه که بتونه خوب درس بده

نقل قول نوشته اصلی توسط samiraaaa نمایش پست ها
      من دی وی دی زیست علی کرامتو دارم هم تو ازمونای قلم بهمون میدادن هم جمع بندیشو دارم واقعععععععععععععا عالیه قیمتشم مناسبه ترکیبی هم درس میده توپه توپه
      یه معلم زیست دارم میگه :
      خودتون باید تلاش کنید. میاد سر کلاس یه جدول ها و خلاصه های توپی مینویسه تا میاییم ما هم بنویسیم پاکش میکنه .
      میگه من میخوام بهتون ایده بدم تا یاد بگیرید و یادتون بمونه . خودتون باید تلاش کنید.
      اینم که من میخوام dvd بخرم به خاطر اینه که به کسی دسترسی ندارم و خودم میخوام بخونم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed.A.P نمایش پست ها
      حالا که بحث در مورد ونوسه میخواستم ببینم کسی از فیزیکش استفاده کرده؟؟؟ یا اینکه کسی پیش آقای یحیوی کلاس رفته؟؟؟ تدریسشون چجوریه؟
      آقا من سینماتیکش رو خریدم شدیدا پشیمون شدم
      فقط پر کاری تست هست که اینو با کتاب هم میشه رسید
      پس نخرید!
      ولی تازگیا چند تا فیزیک زده که مدرسش یحیوی هست که اینا بهتر از اون هست ولی خودم ندیدم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من بجز زيست ( اونم به دليل لحجه استادش ) فيزيك و شيمى و رياضيش رو گرفتم خدايى عاااااليه مخصوصا فيزيك استاد رسولى، حيف كه بعد از عيد با اين مؤسسه آشنا شدم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      آقا من سینماتیکش رو خریدم شدیدا پشیمون شدمفقط پر کاری تست هست که اینو با کتاب هم میشه رسیدپس نخرید!ولی تازگیا چند تا فیزیک زده که مدرسش یحیوی هست که اینا بهتر از اون هست ولی خودم ندیدم
      دوست من !اصلا هم اینطور نیست ... من خودم شخصا فیزیکش رو دیدم کامل ... عالیه !من مال مسعودی رو هم دیدم ! اکثر چیزایی که مسعودی میگن ، واسه تست های خاصی هستن ... شخصا نتونستم ازشون استفاده کنم ...اما آقای فرشید رسولی ، با سابقه بیشتر نسبت به مسعودی و امثالهم و اینکه تست های کانون رو هم طرح میکنن ، فوق العاده درس میدن ...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehran_bt نمایش پست ها
      دوست من !اصلا هم اینطور نیست ... من خودم شخصا فیزیکش رو دیدم کامل ... عالیه !من مال مسعودی رو هم دیدم ! اکثر چیزایی که مسعودی میگن ، واسه تست های خاصی هستن ... شخصا نتونستم ازشون استفاده کنم ...اما آقای فرشید رسولی ، با سابقه بیشتر نسبت به مسعودی و امثالهم و اینکه تست های کانون رو هم طرح میکنن ، فوق العاده درس میدن ...
      عاقا من اینو میگم
      همش تست حل میکنه
      اینطور نیست؟!!!

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zendegiyeno نمایش پست ها
      من بجز زيست ( اونم به دليل لحجه استادش ) فيزيك و شيمى و رياضيش رو گرفتم خدايى عاااااليه مخصوصا فيزيك استاد رسولى، حيف كه بعد از عيد با اين مؤسسه آشنا شدم
      من انشالله بعد از کنکور میخوام یک تاپیک باز کنم و توش تجربیات خودم رو بگم و اینکه چه منابع آموزشی dvd خوبن ... خودم شخصا واسه پرستاری میخونم و برای اون برنامه ریزی کردم ...فیزیک ونوس فوق العادس !اما شیمی ! بنظرم هیچ چیزی توی کل ایران ، آموز شیمی استاد محمود تقی رادمان و کتابهای بهمن بازرگان نمیشه ... من خودم شیمی ضعیفی داشتم ... اما به کمک آموزش های استاد محمود تقی رادمان (مدرس شیمی ونوس) میتونم تستها رو واقعا سریع حل کنم ...زیست ! بنظرم اگه زیست میخواید و تشریحی و فهمیدنی میخواید یاد بگیرید ، مال استاد فخری رو بگیرید ... من خودم ژنتیک غیاثی رو گرفتم ... فوق العاده پشیمونم ! بعضی جاهاش مثل دودمانه رو کلا اشتباه یاد میده ... وقتی به غیاثی ایمیل کردم ، ایشون گفتن که سالار درشکی(مدرس ادبیات ونوس و مشاور موسسه) گفتن که اینطور بگم و برو یقه اونو بگیر اصلا به درد نمیخوره چیزایی که یاد میده (شخصا هیچی یاد نگرفتم و نتونستم تست بزنم)ریاضی ... ریاضیشم خوبه ... ادبیات هم بجز قرابت معنایی ، بقیه خوبن ! قرابت رو باید بفهمی که شعر منظورش چیه و بس ! تکنیک اینا نداره و همش الکیه ! منم حیف که زیاد پول نداشتم ... با دوستم ، شریکی باهم میخریدیم ... تقریبا همه فیزیک و شیمی و ادبیات رو داریم ... ولی همش رو نگاه نکردم ... چون به اندازه پرستاری ( 6 سوال فیزیک) استفاده کردم ...

عاقا من اینو میگم همش تست حل میکنهاینطور نیست؟!!!
      تو برخی مباحث ، اول آموزش میده و دوم تست حل میکنه ! مثل موج مکانیکی یا نوسان ...تو برخی مباحث هم کلا با تست یاد میده بهتون ... مثل فشار و ویژگی ماده ...بنظرم اگه میخوای فیزیک خوب بزنی ، اگه میخوای واسه امسال کنکور بدی ، الان برو معجزه فیزیک مهروماه رو بگیر ... وگرنه دیره ! اگه واسه سال دیگه میخوای ، هم معجزه رو بگیر ، هم مال استاد فرشید رسولی رو !

نکته : بعضی از دوستان عزیز ، فکر میکنن برای کنکور ، مثلا کل فیزیک رو باید بلد باشی ...
      والله و بالله اینطور نیست . اول هدفتون رو در نظر بگیرید ... بعد هم مباحثی که تست ازشون زیاد میاد رو بخونید ...
      مثلا فیزیک پیش 2 و نور و مدار الکتریکی !

نکته :
      برخی ها اقدام به فروش تست های احتمالی میکنن ... بنظرم نگیرید ... فقط تستهای ادوار گذشته کنکور رو بعد از آموزش بزنید .... چون اولا برخی ها ، سوالات کنکور خارج از کشور رو بعنوان احتمالی میفروشن .... دوما بعضی ها سوالاتشون خیلی سطح بالاتر از استاندارد کنکور میدن ...

اینا تجربه من تو این کنکور بود !
      ویرایش توسط mehran_bt : 04 تیر 1393 در ساعت 00:22

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو برخی مباحث ، اول آموزش میده و دوم تست حل میکنه ! مثل موج مکانیکی یا نوسان ...تو برخی مباحث هم کلا با تست یاد میده بهتون ... مثل فشار و ویژگی ماده ...بنظرم اگه میخوای فیزیک خوب بزنی ، اگه میخوای واسه امسال کنکور بدی ، الان برو معجزه فیزیک مهروماه رو بگیر ... وگرنه دیره ! اگه واسه سال دیگه میخوای ، هم معجزه رو بگیر ، هم مال استاد فرشید رسولی رو !
      ))
      عزیز من میگم وقتی میاد همچین تست حل میکنه تا بفهمی خودت برو حل کن تا بفهمی خرج الکی ام نکن!!!
      واااللا

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ))
      عزیز من میگم وقتی میاد همچین تست حل میکنه تا بفهمی خودت برو حل کن تا بفهمی خرج الکی ام نکن!!!
      واااللا
      عزیز دل ... اولا که تستایی که حل میکنه ، استانداردن و اکثرا مال کنکورن ...
      دوما مطمئن باش خیلی از کتابای تو بازار ، تستاش کلا به درد نخورن ... اینو بهت قول میدم ...
      بعدشم اگه قرار بود هرکی بیاد و خودش تست حل کنه و بفهمه که مردم یه سال نمیرفتن پیش دانشگاهی بخونن ... میرفتن تو خونه میخوندن ! تازه ... اونایی هم که تو خونه میخوندن حتما منبع دی وی دی یه استادی رو داشتن ... دیدم که میگم برادر عزیز ...

))
      واااللا
      دوما مطمئن باش خیلی از کتابای تو بازار ، تستاش کلا به درد نخورن ... اینو بهت قول میدم ...
      بعدشم اگه قرار بود هرکی بیاد و خودش تست حل کنه و بفهمه که مردم یه سال نمیرفتن پیش دانشگاهی بخونن ... میرفتن تو خونه میخوندن ! تازه ... اونایی هم که تو خونه میخوندن حتما منبع دی وی دی یه استادی رو داشتن ... دیدم که میگم برادر عزیز ...

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اول و دومت که یکین!
      خب حالا جوابت:
      عزیز من:میکرو گاج رو نگاه کن سوالاش یا سراسری هست یا سنجش یا آزاد دیگه منبع از این استانداردتر؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

باور کن من پیش دانشگاهی نرفتم /کلاس بیرون نرفتم/دی وی دی هم جز همین سینماتیک رسولی دیگه نداشتم که همینم نیگا نکردم!!!!خودم واسه نهایی فیزیک پیش خودمو رسوندم حالا چجوی نمیشه؟!!!!نمرم هم16-17میشه تمرین بیشتر داشتم ،بیشترم میشد و معلمم نمیخواست!
      ادعایی ندارم که هر چی بذاری جلوم حل میکنمااا
      نه
      اصلا
      آخه خواستم واسه امتحان پایان ترم آماده باشم و به تشریحی خودمو برسونم نه تست!!!
      بسته به هدفم تلاشمم کردم
      حالا اگه هدفم تست بود تلاشمو بیشتر میکردم و تستم مشکلی نداشتم
      هر چند همین الانم چندان مشکلی ندارم!

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اول و دومت که یکین!
      خب حالا جوابت:
      عزیز من:میکرو گاج رو نگاه کن سوالاش یا سراسری هست یا سنجش یا آزاد دیگه منبع از این استانداردتر؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

باور کن من پیش دانشگاهی نرفتم /کلاس بیرون نرفتم/دی وی دی هم جز همین سینماتیک رسولی دیگه نداشتم که همینم نیگا نکردم!!!!خودم واسه نهایی فیزیک پیش خودمو رسوندم حالا چجوی نمیشه؟!!!!نمرم هم16-17میشه تمرین بیشتر داشتم ،بیشترم میشد و معلمم نمیخواست!
      ادعایی ندارم که هر چی بذاری جلوم حل میکنمااا
      نه
      اصلا
      آخه خواستم واسه امتحان پایان ترم آماده باشم و به تشریحی خودمو برسونم نه تست!!!
      بسته به هدفم تلاشمم کردم
      حالا اگه هدفم تست بود تلاشمو بیشتر میکردم و تستم مشکلی نداشتم
      هر چند همین الانم چندان مشکلی ندارم!
      پیش رو مدرسه نرفتی؟؟؟؟؟؟؟
      اگه کل عمرت یه کار مفید کرده باشی همینه!!! والا بخدااا
      بعد احتمالا کل عمرت رو همین سایت بودی!!!
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن