خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با ورود همیشگی به انجمن و آنلاین ماندن در آن :

رأی دهندگان
    53. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • موافقم

19 35.85%
    • مخالفم

34 64.15%
    صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 29
    1. Top | #1
      مدیر کل

نمایش مشخصات

آنلاین ماندن کاربران

سلام

برای کاربرانی که در طول روز زیاد به انجمن سر میزنند , شاید سخت باشه که با هر بار ورود , یوزر و پسور خود را وارد کنند .

به همین خاطر , برای مدتی یک ماهه و به صورت آزمایشی کاری کردم که کاربرانی که دکمه خروج را نزنند تا مدت یک ماه آنلاین میباشند و با هر بار وارد شدن به انجمن به صورت ورود کرده هستند . دکمه ذخیره ورود هم به صورت پیش فرض تیک خورده است .

برای این تغییر جدید نیز یک نظرسنجی میذارم که با توجه به برآیند نظرها , تصمیم نهایی رو بگیریم .

نکات مهم :

1- دوستانی که مایل نیستند آنلاین باشند, حتما در پایان فعالیتهاشون در انجمن , دکمه خروج را بزنند .
      2- با این تغییر , کاربرهای آنلاین در انجمن یه جورایی تقلبی میشه و آنلاین های زیادی رو نشون میده که جدیش نگیرید :yahoo (94):

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هدف و انگیزت اراز جان؟

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

3. Top | #3
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      هدف و انگیزت اراز جان؟
      ورود سریع به انجمن و بدون نیاز به وارد کردن اطلاعات

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب قبلا هم همینطور بود که من فقط یک بار اونم مرداد سال 92 رمز و پسورد رو وارد کردم

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

5. Top | #5
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      خب قبلا هم همینطور بود که من فقط یک بار اونم مرداد سال 92 رمز و پسورد رو وارد کردم
      خب شما تیک ذخیره رو زده بودید - ولی الان کلا اینطوری شده تا خروج نکنید اون پایین آنلاینید .

جهت اطلاع : این آنلاین شدن بیشتر کاربرها هیچ تاثیری در الکسا و رتبه و ... نداره
      سفارش دهندگان تبلیغات نیز با آمار وبگذر انجمن سر و کار دارند نه این آمار جدید پایین صفحه

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خب تیک ذخیره چ مشکلی داشت؟؟؟

من مخالفممممممم

بینوایان-ویکتور هوگو

7. Top | #7
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      خب تیک ذخیره چ مشکلی داشت؟؟؟

من مخالفممممممم
      گفتم که آزمایشیه
      رای مخالفت رو بالا بده

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نمیشه برای کاربرایی که بیشتر از یک مقدار معینی پای کامپیوتر نیستند اما خروج هم نکرده اند، علامت خاصی اتخاذ شود؟
      مثلا بنویسه
      idle
      یا
      (afk (away from keybord

9. Top | #9

khejalati
      نمایش مشخصات
      اصن جالب نیس...
      نه کسی منتظراست...
      نه کسی چشم به راه...
      نه خیال گذر از کوچه ی ما دارد ماه...
      بین عاشق شدون و مرگ!
      مگر فرقی هست!؟
      وقتی از عشق نصیبی نبری...
      غیراز ...آه...

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مخالفم .... اصن جالب نیست ....

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      خیلی بده اینجوری... اشتباهی رای موافق دادم لطفا تغییرش بدین به مخالف ها
      فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:

《فدا کردن
      آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم همون تیک ذخیره خوبه...با زدن یوزر، پسوورد که احتمال فراموشیش هست میاد دیگه نیاز به این کار نیست.
      تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      درود
      کار جالبی هست منتها اگر قرار باشه همینطوری که تشریح کردین این کار انجام بشه نه جالب نیست.........هههههههههه
      ولی خب در صورتی که نظرسنجی قبلی مبنی بر نشان دادن لیست کاربران آنلاین و اینکه در چه ساعتی کدوم تاپیک یا کجا هستن رای موافق بیاره یا مدیریت سایت این رو برای همه فعال کنه، اون موقع من به این نظرسنجی رای موافق میدم.
      برای نظرسنجی قبلی هم رای موافق دادم یکی از دلیل هاش این بود که منتظر کاربری بودم که اسمش رو پایین ص آنلاین نشون میداد در حالیکه طرف رفته بود(یحتمل بدون اینکه خروج رو بزنه حالا شاید با موبایل بوده شاید مدلش همین تیپی بوده یا شاید مثلاً کاری پیش اومده و رفته یا مثلاً کامپیوترش هنگ کرده و خیلی یا های دیگه.........هههههه) بنده یه 15-20 دیقه ای منتظر موندم تا اینکه به پروفایلشون سر زدم و دیدم که زمان آخرین فعالیتش مثلاً کِی بوده.
      .................................................. .................................................. ...............................
      فقط در صورتی موافقم که اسامی کاربران آنلاین رو بگه کی در چه زمانی کجاست حداقل آخرین زمان فعالیت طرف رو نشون بده....در غیر اینصورت با این نظرسنجی مخالفم.
      با تشکر از مدیریت سایت، آراز
      (این نظرسنجی ها در ظاهر زیاد مهم نیس ولی در ارتباط بین مدیریت و کاربرا، خیلی مهمه کار خوبی کردید.)

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      اقای رهبر کار بسیار عالی هستش! باور کنید وارد کردن یوزر پس برای هر دفعه سخته! و وقت گیر!من موافقم

15. Top | #15
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مخـــــــالفم!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن