خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با ورود همیشگی به انجمن و آنلاین ماندن در آن :

رأی دهندگان
    53. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • موافقم

19 35.85%
    • مخالفم

34 64.15%
    صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاملا مخالففففففففففففففففففففف ففف
      اصلا لزومی نداره ....به نظر من بیهوده اس....مثلا الان معلوم نیس کی انلاینه کی افلاین
      هرکی بخاد خودش ذخیره میکنه دیگه
      به نظرم کنار اون تشکر یه رتبه نظر بزار هرکی هر نظری راجبه همون پسته داشت داخل رتبه نظر بگه
      این رتبه نظرم فقط همون کاربر که پست گذاشته میتونه ببینه......حالا نظر میتونه مخالف باشه یا موافق....درضمن طرف درصورتی میفهمه که اون رتبه نظر از کیه که اسمشو داحل متن رتبه نظرش نوشته باشه

نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یانه:yahoo (21):
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد
      ویرایش توسط mahdiehgr_M5R : 02 تیر 1393 در ساعت 23:07

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Araz نمایش پست ها
      ورود سریع به انجمن و بدون نیاز به وارد کردن اطلاعات
      من مخالفم ... وقتی میشه با تیک زدن یک گزینه از وارد کردن یوزر و پس برای هر بار ورود به انجمن جلوگیری کرد چرا باید این کار را کرد؟ احتمالا قصد و انگیره مدیریت چیز دیگه ایی به غیر از چیزی هست که اعلام کردن...

نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      اقای رهبر کار بسیار عالی هستش! باور کنید وارد کردن یوزر پس برای هر دفعه سخته! و وقت گیر!من موافقم
      تیک زدن گزینه " ذخیره " انقدر کار سختی هست که ترجیح میدید هر دفعه که وارد انجمن میشید یوزر و رمزتون را دوباره وارد کنید ؟!!

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      موافقم.........
      چون من ی مشکلی دارم که هرچی این تیک ذخیره رو میزنم اصلا عمل نمیکنه و دفعه بعدی که میام مجبورم دوباره بزنم........
      کسی میدونه مشکل از چیه؟؟

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1326 نمایش پست ها
      موافقم.........
      چون من ی مشکلی دارم که هرچی این تیک ذخیره رو میزنم اصلا عمل نمیکنه و دفعه بعدی که میام مجبورم دوباره بزنم........
      کسی میدونه مشکل از چیه؟؟
      برای من که این جوری نیست , غیر از موقعی که خودم گزینه خروج را بزنم , هر وقت تیک را زدم , دیگه نیاز به دوباره وارد کردن رمز و پس نبوده ...
      احتمالا کوکی های مرورگرتون را پاک میکنید یا یه مشکل دیگه ایی هست ..

5. Top | #20
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin Safavi نمایش پست ها
      نمیشه برای کاربرایی که بیشتر از یک مقدار معینی پای کامپیوتر نیستند اما خروج هم نکرده اند، علامت خاصی اتخاذ شود؟
      مثلا بنویسه
      idle
      یا
      (afk (away from keybord
      نمی دونم

نقل قول نوشته اصلی توسط a_67 نمایش پست ها
      درود
      کار جالبی هست منتها اگر قرار باشه همینطوری که تشریح کردین این کار انجام بشه نه جالب نیست.........هههههههههه
      ولی خب در صورتی که نظرسنجی قبلی مبنی بر نشان دادن لیست کاربران آنلاین و اینکه در چه ساعتی کدوم تاپیک یا کجا هستن رای موافق بیاره یا مدیریت سایت این رو برای همه فعال کنه، اون موقع من به این نظرسنجی رای موافق میدم.
      برای نظرسنجی قبلی هم رای موافق دادم یکی از دلیل هاش این بود که منتظر کاربری بودم که اسمش رو پایین ص آنلاین نشون میداد در حالیکه طرف رفته بود(یحتمل بدون اینکه خروج رو بزنه حالا شاید با موبایل بوده شاید مدلش همین تیپی بوده یا شاید مثلاً کاری پیش اومده و رفته یا مثلاً کامپیوترش هنگ کرده و خیلی یا های دیگه.........هههههه) بنده یه 15-20 دیقه ای منتظر موندم تا اینکه به پروفایلشون سر زدم و دیدم که زمان آخرین فعالیتش مثلاً کِی بوده.
      .................................................. .................................................. ...............................
      فقط در صورتی موافقم که اسامی کاربران آنلاین رو بگه کی در چه زمانی کجاست حداقل آخرین زمان فعالیت طرف رو نشون بده....در غیر اینصورت با این نظرسنجی مخالفم.
      با تشکر از مدیریت سایت، آراز
      (این نظرسنجی ها در ظاهر زیاد مهم نیس ولی در ارتباط بین مدیریت و کاربرا، خیلی مهمه کار خوبی کردید.)
      ممنون از توضیحاتتون
      اگر نشانگر ماوستون رو بر روی بخش کاربران فعال در 24 گذشته ببرید , اخرین ساعت فعالیت کاربر مورد نظر رو میبینید

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiehgr نمایش پست ها
      کاملا مخالففففففففففففففففففففف ففف
      اصلا لزومی نداره ....به نظر من بیهوده اس....مثلا الان معلوم نیس کی انلاینه کی افلاین
      هرکی بخاد خودش ذخیره میکنه دیگه
      به نظرم کنار اون تشکر یه رتبه نظر بزار هرکی هر نظری راجبه همون پسته داشت داخل رتبه نظر بگه
      این رتبه نظرم فقط همون کاربر که پست گذاشته میتونه ببینه......حالا نظر میتونه مخالف باشه یا موافق....درضمن طرف درصورتی میفهمه که اون رتبه نظر از کیه که اسمشو داحل متن رتبه نظرش نوشته باشه

نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یانه:yahoo (21):
      :yahoo (21): جایی ندیدم تابحال

نقل قول نوشته اصلی توسط M a h d i نمایش پست ها

من مخالفم ... وقتی میشه با تیک زدن یک گزینه از وارد کردن یوزر و پس برای هر بار ورود به انجمن جلوگیری کرد چرا باید این کار را کرد؟ احتمالا قصد و انگیره مدیریت چیز دیگه ایی به غیر از چیزی هست که اعلام کردن...

تیک زدن گزینه " ذخیره " انقدر کار سختی هست که ترجیح میدید هر دفعه که وارد انجمن میشید یوزر و رمزتون را دوباره وارد کنید ؟!!
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1326 نمایش پست ها
      موافقم.........
      کسی میدونه مشکل از چیه؟؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط M a h d i نمایش پست ها

برای من که این جوری نیست , غیر از موقعی که خودم گزینه خروج را بزنم , هر وقت تیک را زدم , دیگه نیاز به دوباره وارد کردن رمز و پس نبوده ...
      احتمالا کوکی های مرورگرتون را پاک میکنید یا یه مشکل دیگه ایی هست ..

نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      خب تیک ذخیره چ مشکلی داشت؟؟؟

من مخالفممممممم

نقل قول نوشته اصلی توسط johnny نمایش پست ها
      به نظرم همون تیک ذخیره خوبه...با زدن یوزر، پسوورد که احتمال فراموشیش هست میاد دیگه نیاز به این کار نیست.

تیک ذخیره رو برای دوستان آوردم باز , ولی دقت کنید پیش فرضش تیک خورده است

این کاری که من کردم ارتباطی به تیک ذخیره کردن یا نکردن نداشت دوستان

زمان خروج کوکی قبلا 20 دقیقه بود - الان شده یک ماه - این تغییر اساسی میباشد

تا خروج نزنید آنلاینید

البته اگه تعداد مخالفین بالا باشه , اخر همین هفته به حالت قبل برمیگیردیم

دقت کنید که اصولا بعد 20 دقیقه باید شما رو به صورت اتوماتیک از انجمن بیرون بنذازه و باید یوزر و پس رو کلیک کنید تا بیاد ولی با این روش دیگر نیازی به این کار نیست

6. Top | #21
      ngn
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      منم مخالفم . خب همون دکمه ی ذخیره هست دیگه ...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا مشکل این کار چیه که اینهمه مخالف داره؟؟ فرقش فقط اینه که شما رو بیشتر انلاین نشون میده دیگه.به حریم خصوصی کاری نداره که :yahoo (4):

8. Top | #23

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Araz نمایش پست ها
      نمی دونم

ممنون از توضیحاتتون
      اگر نشانگر ماوستون رو بر روی بخش کاربران فعال در 24 گذشته ببرید , اخرین ساعت فعالیت کاربر مورد نظر رو میبینید

:yahoo (21): جایی ندیدم تابحال

تیک ذخیره رو برای دوستان آوردم باز , ولی دقت کنید پیش فرضش تیک خورده است

این کاری که من کردم ارتباطی به تیک ذخیره کردن یا نکردن نداشت دوستان

زمان خروج کوکی قبلا 20 دقیقه بود - الان شده یک ماه - این تغییر اساسی میباشد

تا خروج نزنید آنلاینید

البته اگه تعداد مخالفین بالا باشه , اخر همین هفته به حالت قبل برمیگیردیم

دقت کنید که اصولا بعد 20 دقیقه باید شما رو به صورت اتوماتیک از انجمن بیرون بنذازه و باید یوزر و پس رو کلیک کنید تا بیاد ولی با این روش دیگر نیازی به این کار نیست
      در هر صورت بعد 20 دقه میندازه بیرون با اگه فعالیتی نکنی؟!
      اگه درهرصورت باشه ک واقعا بده!تایمشو بیشتر کنید...ولی اگه درصورت عدم فعالیته همین 20 دقه خوبه!

اینجوری خیلی مسخره میشه!من ک فایده ای نمیبینم!خب هرکی دوس داره و سختشه تیکو بذاره....مثلا الان نوشته170 تا کاربر آنلاینن!خوب این کوجاش خوبه؟!

البته اوناییم ک گفتن خب موقع خروج لاگ اوت کنین،باید عرض کنم:هدف راحتی کاربراست!اگه قرار باشه هی لاگ این شیم،هی لاگ اوت ک فقط سختترش کردیم!

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آقا خیلی طرح بدیه الان مثلا من متنظر یه نفرم نمیفهمم آنلاینه یا نه؟!:yahoo (21):
      تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...

10. Top | #25

نمایش مشخصات
      آراز جان آخر هفته نه! همین حالا برش دار!
      اونایی ک باگوشی میان اصلا نمیتونن بفهمن کس آن هست!

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حداقل یه ایده ای میدادین به درد کاربرا بخوره این چیه مثلا یه اطلاعات وارد کردن چقد زمان میبره مگه!!!!
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همین ک هـــر بـــلای رو ک می خواین ســـــر انجمــن بیارین، میذارین ب رای، و ی جورایی دموکراسی رو اجـــرا می کنین.

از شما نهایت تشکر را دارم.

ب امید موفقیت دوستان و خودم

یـــــــا حـــــــق

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مخالفم
      با گوشي ميام ميخوام ب يكي پيام بدم معلوم نيست انلاينه يا نه!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

14. Top | #29
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      تصویب نشد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن