خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 50 از 50
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shari71 نمایش پست ها
      ببخشید ویرایش جدیدش تستاش بروزتر شده یا اینکه ن کلا تغییر کرده حتی درسنامه هاش
      کدوم کتاب؟ خیلی سبز؟
      خیلی سبز آره
      کلن تست درسنامه عوض شده
      عالی شده
      Medicine isn't Money anymore in Iran
      یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی

I am the BOSS, Sasha Banks
      I am the BEAST, Brock Lesnar
      I love the 12th Imam
      I wanna set free MINE

2. Top | #47
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اهان ممنون;فک کنم باید دوباره یه خرید اساسی کنم کتابام همه قدیمی شدن .

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      اساسا خودتونو به یک انتشارات خاص وابسته نکنید اساسا هر انتشاراتی چند تا کتاب خوب داره و شما بهترین کتابا رو از بهتر ین انتشارات تهیه کنید
      [SIGPIC][/SIGPIC]

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shari71 نمایش پست ها
      خیلی سبز دارم ولی مال سال 90 هستش الان میخوام واسه اینکه زیستم قوی شه و مطالبش بروز باشه نشر الگو بگیرم ولی میبینم بعضیا گاج رو بیشتر قبول دارن تا الگو
      گاج و الگو هر دو منبع عالی و فوق العاده ای هستن منتها برای اهلش.
      گاج:ساختارش جوریه که برای هر سطحی مناسبه , یعنی چینش تست های اون جوری هست که کسی که درصد زیست پایینی داره رو کارش رو راه میندازه و میکشه بالا.
      واما الگو:در اینکه قوی ترین منبع زیست هست شکی نیست , ایرادش همین سطح بالا بودنشه , دلیل اینکه , کسی که تغییر رشته داده به تجربی یا تازه میخواد خوندن زیست رو شروع کنه بخاطر همون تست های سطح بالاش , امکان اینکه از اون درس زده بشه خیلی زیاده .
      خلاصه اینکه : با حرف دیگران اقدام به خرید کتاب نکنین , خیلیا هستن که اینجا به حساب همین حرفا , سال قبل رفتن کتاب خریدن و الان میتونن کتابفروشی بزنن , مشورت کنین , در اخر نسبت به سطحی که دارین اقدام به خرید کتاب کنین.

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شمایی ک گفتین ویرایش جدیدش عالیه خیلی کنجکاو شدم ببینم چقد نسبت ب کتابی ک من دارم تغییرات داشته کتاب خودمم همرام بردم دیدم ک درسنامه ها همون درسنامه ها هستن فقط تستای جدیدی بهش اضافه شده ب جاش ی تصویر نامه جامع گرفتم و تست نشرالگو ;خدایی کسیو اینجوری راهنمایی نکنید دیگه شما ب من گفتین کتابم ب هیچ دردی نمیخوره دیگ در صورتی ک همون کتاب بود تفاوتشون در صفحات رنگیشون بود و ی مقدار تستای بیشتر ،بچه ها زیست اصلا تغییرات نداشته فقط شکل هاش ک میتونید تصویر نامه جامع بگیرین
      و کتاب تست دیگ .ببخشید حرفام ب تاپیک ربطی نداشت
      ویرایش توسط Shari71 : 24 شهریور 1394 در ساعت 02:17

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن