Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
اساسا خودتونو به یک انتشارات خاص وابسته نکنید اساسا هر انتشاراتی چند تا کتاب خوب داره و شما بهترین کتابا رو از بهتر ین انتشارات تهیه کنید
[SIGPIC][/SIGPIC]
گاج و الگو هر دو منبع عالی و فوق العاده ای هستن منتها برای اهلش.
گاج:ساختارش جوریه که برای هر سطحی مناسبه , یعنی چینش تست های اون جوری هست که کسی که درصد زیست پایینی داره رو کارش رو راه میندازه و میکشه بالا.
واما الگو:در اینکه قوی ترین منبع زیست هست شکی نیست , ایرادش همین سطح بالا بودنشه , دلیل اینکه , کسی که تغییر رشته داده به تجربی یا تازه میخواد خوندن زیست رو شروع کنه بخاطر همون تست های سطح بالاش , امکان اینکه از اون درس زده بشه خیلی زیاده .
خلاصه اینکه : با حرف دیگران اقدام به خرید کتاب نکنین , خیلیا هستن که اینجا به حساب همین حرفا , سال قبل رفتن کتاب خریدن و الان میتونن کتابفروشی بزنن , مشورت کنین , در اخر نسبت به سطحی که دارین اقدام به خرید کتاب کنین.
شمایی ک گفتین ویرایش جدیدش عالیه خیلی کنجکاو شدم ببینم چقد نسبت ب کتابی ک من دارم تغییرات داشته کتاب خودمم همرام بردم دیدم ک درسنامه ها همون درسنامه ها هستن فقط تستای جدیدی بهش اضافه شده ب جاش ی تصویر نامه جامع گرفتم و تست نشرالگو ;خدایی کسیو اینجوری راهنمایی نکنید دیگه شما ب من گفتین کتابم ب هیچ دردی نمیخوره دیگ در صورتی ک همون کتاب بود تفاوتشون در صفحات رنگیشون بود و ی مقدار تستای بیشتر ،بچه ها زیست اصلا تغییرات نداشته فقط شکل هاش ک میتونید تصویر نامه جامع بگیرین
و کتاب تست دیگ .ببخشید حرفام ب تاپیک ربطی نداشت
ویرایش توسط Shari71 : 24 شهریور 1394 در ساعت 02:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)