خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

راهنمایی در مورد انتخاب رشته کنکور 93 (لطفا راهنمایی کنید)

دوستان عزیز وقت بخیر من 18 سالمه و امسال کنکور سراسری دارم رشته ریاضی و فیزیک کلاس کنکور که میرفتم استادمون گفت برای ورود به دانشگاه مال اشتر باید کنکور سراسری که میدیم بعد توی انتخاب رشته بزنیم دانشگاه مالک اشتر و ..... الان سازمان سنجش شرایط این دانشگاه هارو اعلام کرده : سازمان سنجش آموزش کشور در قسمت دانشگاه مالک اشتر فقط رشته های "مهندسي هوا فضا ، مهندسي اپتيك و ليزر ، مهندسي دريا ـ كشتي سازي "هست! میشه راهنمایی کنید یعنی دانشگاه مالک اشتر برای کنکور سراسری فقط همین 3تا رشته برای گروه ریاضی میپذیره؟ رشته هایی مثل برق،مکانیک،عمران و.... نداره؟ و یجاش نوشته : (حداقل سن داوطلبان تا تاريخ 31/6/93، 22 سال وكساني كه خدمت وظيفه عمومي را انجام داده باشند 24 سال تمام مي‌باشد) ما که 18 سالمونه یعنی نمیتونیم وارد این دانشگاه بشیم؟ لطفا به سوالام پاسخ بدین خیلی واسم مهمه منتظرم سریع لازمشون دارم! با تشکر

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pure_love نمایش پست ها
      دوستان عزیز وقت بخیر من 18 سالمه و امسال کنکور سراسری دارم رشته ریاضی و فیزیک کلاس کنکور که میرفتم استادمون گفت برای ورود به دانشگاه مال اشتر باید کنکور سراسری که میدیم بعد توی انتخاب رشته بزنیم دانشگاه مالک اشتر و ..... الان سازمان سنجش شرایط این دانشگاه هارو اعلام کرده : سازمان سنجش آموزش کشور در قسمت دانشگاه مالک اشتر فقط رشته های "مهندسي هوا فضا ، مهندسي اپتيك و ليزر ، مهندسي دريا ـ كشتي سازي "هست! میشه راهنمایی کنید یعنی دانشگاه مالک اشتر برای کنکور سراسری فقط همین 3تا رشته برای گروه ریاضی میپذیره؟ رشته هایی مثل برق،مکانیک،عمران و.... نداره؟ و یجاش نوشته : (حداقل سن داوطلبان تا تاريخ 31/6/93، 22 سال وكساني كه خدمت وظيفه عمومي را انجام داده باشند 24 سال تمام مي‌باشد) ما که 18 سالمونه یعنی نمیتونیم وارد این دانشگاه بشیم؟ لطفا به سوالام پاسخ بدین خیلی واسم مهمه منتظرم سریع لازمشون دارم! با تشکر
      درود
      1.بله همین 3 رشته رو داره مگه اینکه رشته های جدیدی بعدا اضافه شن که احتمالش خیلی کمه
      2.در این بند سازمان سنجش مرتکب اشتباه سهوی شده و قطعا تا چند ساعت آینده اصلاح خواهد شد
      حداکثر سن 22 ساله نه حداقل و از این بابت مطمئن باشین و نگران نباشین**

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آهان مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردید!فقط اگه بدونید میشه بگین این رشته ها واسه منطقه 3 چه رتبه هایی میخواد؟
      ویرایش توسط pure_love : 01 تیر 1393 در ساعت 00:17

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pure_love نمایش پست ها
      آهان مرسی دوست عزیز خیلی لطف کردید!فقط اگه بدونید میشه بگین این رشته ها واسه منطقه 3 چه رتبه هایی میخواد؟
      دوستان عزیز کسی نبود که بدونه؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها من معماري دوست دارم بخونم ! چون مي دونم به سراسري نميرسم روي ازاد هدفم رو گذاشتم قبول شم ! کسي مي دونه ازاد نهران چه رتبه اي مي خواد براي معماري !

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)