خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 114
    1. Top | #91
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Harir نمایش پست ها
      واقعا من هم وسوسه حرفاشون شدم یکی از اطرافیانم زنگ زده بود گفت شما اگه رتبه سه رقمی منطقتون رو نیارید من کل پولو برمیگرونم
      بودن بسیاری از این پول ها که هنوز هم برنگشته!!! اصلا کنکور اسان است رو بیخیال! وقتی خودت میتونی بخونی این همه جزوه عالی چرا میخوای این همه خرج کنی!؟

مهم پولش نیستا شاید شما وضعتون خوبه! ولی من 100 صفحه اینترنتی راجع به این موسسه تحقیق کردم! و میگم به درد نمیخوره! من نمیگم همه میگن!

رشتت تجربیه دیگه؟؟؟ کاش انجمن محدودیت نداشت! چند تا نمونه کلیپ از اینا میدادم بهت ببینی ایا اون چیزی که تو رادیو تدریس میکنن با اون چیزی که تو دی وی دی میگن یکیه؟؟؟

نهههه زمین تا اسمون فرق دارن!!!!!

2. Top | #92
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      بودن بسیاری از این پول ها که هنوز هم برنگشته!!! اصلا کنکور اسان است رو بیخیال! وقتی خودت میتونی بخونی این همه جزوه عالی چرا میخوای این همه خرج کنی!؟

مهم پولش نیستا شاید شما وضعتون خوبه! ولی من 100 صفحه اینترنتی راجع به این موسسه تحقیق کردم! و میگم به درد نمیخوره! من نمیگم همه میگن!

رشتت تجربیه دیگه؟؟؟ کاش انجمن محدودیت نداشت! چند تا نمونه کلیپ از اینا میدادم بهت ببینی ایا اون چیزی که تو رادیو تدریس میکنن با اون چیزی که تو دی وی دی میگن یکیه؟؟؟

نهههه زمین تا اسمون فرق دارن!!!!!
      بله امسال میرم سال دوم!واقع گیج شدم وقتی دور واطراف رو نگاه میکنم و از کلاس های فضایی تا مشاور های آنچنانی و.. واقعا خودمو باختم!می تونید واسم mail کنید؟

*looking for..
      **in niz bogzarad

3. Top | #93
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      بله امسال میرم سال دوم!واقع گیج شدم وقتی دور واطراف رو نگاه میکنم و از کلاس های فضایی تا مشاور های آنچنانی و.. واقعا خودمو باختم!می تونید واسم mail کنید؟

ستفاده کنین! و یکم تحقیق! کافیه عبارت(کنکور اسان نیست) رو سرچ کنید ببینید چیا میبینین!! مختون میهنگه!

در کل من به عنوان کسی که از تجربه خیلی ها استفاده کردم میگم دی وی دی اموزشی رو بیخیال شین!

اصلا لپ کلام! میگم اگه اینا واسه هرکسی تضمین میکنن! یعنی هر کسی دی وی دی بخره میتونه سه رقمی شه؟ یعنی رتبه شدن به پوله؟

به مطقتون رجوع کنید!

شام خوردم میام! ده دقیقه طول میکشه
      ویرایش توسط Ensany : 31 خرداد 1393 در ساعت 00:16

4. Top | #94
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ​ببخشید این همه سوال کردم ممنون!فعلا

*looking for..
      **in niz bogzarad

5. Top | #95
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      ​ببخشید این همه سوال کردم ممنون!فعلا
      خواهش میکنم پاسخگویی به دوستان وظیفس!

6. Top | #96
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه همش اینجا هست!

ولی من نظر کردم اگه روزی کسی شدم هر چیزی تو کف داشتمو یاد بقیه بدم!

الان من موندم اقا مثلا واسه زبان فارسی کنکور چه بخونم

هر کسی یه حرفی میزنه! گیج شدم!

الان یه رتبه یک بود همشو پاسخ میگفت!

اما چه فایده! یعضی از بچه ها کارنامه امتحان نهاییشون اومده دیگه تحویل نمیگیرن:yahoo (4):
      خوب آخه هر منبعی واسه همه خوب نیس خوندنش ،این قضیه بستگی به خودتونم داره،شما با چه منبعی راحتتر یاد میگیری و بازدهیت بالاتر میره شروع کن،:yahoo (3):
      اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد
      آهنگ زندگی را آنچنان بنواز که هیچ کس نداند برتو چه گذشت......

7. Top | #97

نمایش مشخصات
      سلام دوستان خوبم!

تو این پست عکس رتبه برتر های کنکور رو قرار میدم! با دقت نگاه کنید نه شاخ دارن نه دم پس اگه سال بعد عکس یکی از شمارو گذاشتیم اینجا تعجب نکنید!

فایل پیوست 9924همونطور که گفتم دختر خانوما حافظه زبانیشون قویه! پس اکثر رتبه برتر های انسانی خانومن!

فایل پیوست 9925اینم رتبه برتر های تجربی! اونی که لبخند میزنه منو یاد جام جهانی میندازه!
      فایل پیوست 9926اینم ریاضی ها! اون هفتمی که واسه دخترا ابرو حفظ کرده هم شهری منه! واسه دینی هم معلم خصوصی داشت اونم تو خونشون ما هم هی هی کتاب ورق بزنیم
      ولی بیخی ادم تو محدودیت ها ستاره میشه!

ایشالا تو پستای بعدی تجارب و کمی از زندگی شخصیشون براتون قرار میدم!

راستی اینم نگا کنین بد نیستا!
      رستگار رحمانی
      سربازیش بهمن تموم شد! با پنج ماه خوندن دو تا رتبه یک و یه دونه 46 اورد!

فایل پیوست 9927 نیگا! تو اسمان خراش زندگی نمیکنه کوچشون خاکی پاکیه! لباسشم کت شلوار ان میلیونی نیس! شلوار کردیه! پس به افتخار کردا!

به قول مهندس دلیجه! ستاره ها از همینجاها میان!

پول تضمین رتبه برتر شدن و بی پولی هم تضمین رتبه برتر نشدن نیس!
      خانم ربانی واقعا از هوش بالایی برخوردار بوده.....100 نفر اول ریاضی همشون نخبن و درست نیس ک بخایم بگیم ایشون با پول و کلاس رتبه شدن!
      !مطمعن باش ایشون واقعا ادم توانایی بوده...
      خیلیا هم هستن ک با هزینه ای بسیار بیشتر رتبه کنکورشون میشه پلاک ماشین

***رستگار رحمانی رو هم با خودتون مقایسه نکنید!فوق العاده باهوش بوده!سال اول رشته ریاضی جای برادرش کنکور میده و رتبه زیر 50 کشور میاره!!!ولی میفهمن و مجبور میشه بره سربازی...

پ ن : من نمیگم همه کسایی ک تو کنکور موفق میشن باهوشن ولی شک ندارم همه رتبه برترا واقعا نخبن....

پ ن 2: درباره قیافم ب ف ی س ب و ک شون سر بزنی متوجه میشی اکثرا خیلی خوشتیپ تر از این عکساشونن!

8. Top | #98
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
      پول تضمین رتبه برتر شدن و بی پولی هم تضمین رتبه برتر نشدن نیس!
      خانم ربانی واقعا از هوش بالایی برخوردار بوده.....100 نفر اول ریاضی همشون نخبن و درست نیس ک بخایم بگیم ایشون با پول و کلاس رتبه شدن!
      !مطمعن باش ایشون واقعا ادم توانایی بوده...
      خیلیا هم هستن ک با هزینه ای بسیار بیشتر رتبه کنکورشون میشه پلاک ماشین

***رستگار رحمانی رو هم با خودتون مقایسه نکنید!فوق العاده باهوش بوده!سال اول رشته ریاضی جای برادرش کنکور میده و رتبه زیر 50 کشور میاره!!!ولی میفهمن و مجبور میشه بره سربازی...

پ ن : من نمیگم همه کسایی ک تو کنکور موفق میشن باهوشن ولی شک ندارم همه رتبه برترا واقعا نخبن....

پ ن 2: درباره قیافم ب ف ی س ب و ک شون سر بزنی متوجه میشی اکثرا خیلی خوشتیپ تر از این عکساشونن!
      الان شما مارو *** جلوه کردی دیگه؟!!!!

عرضم خدمتتون بنده و شما چیزی از رستگار و روژان کم نداریم!!!!

من فقط خواستم بگم کمبود امکانات دلیل نیس واسه رتبه نشدن!

همین!

دوما مگه ما گفتیم بد تیپن؟

نخبه نخبه از شکم مادر زاده نمیشه برادر! من تو و همه میتونیم نخبه شیم

دوما رستگار هم خودش کنکور داده! شده 30 تو منطقه! بعد دیر رسیده ثبت نام کنه نرسیده! اینم بگم یه نخبه هیچوقت این کارو نمیکنه چون توهین میکنه به شعور خودش!
      - - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط parastuu نمایش پست ها
      خوب آخه هر منبعی واسه همه خوب نیس خوندنش ،این قضیه بستگی به خودتونم داره،شما با چه منبعی راحتتر یاد میگیری و بازدهیت بالاتر میره شروع کن،:yahoo (3):
      قبول دارم ولی انتخاب اینقد زیاده! اینقد کتاب تو بازار ریخه!! ادم نمیدونه کدومو انتخاب کنه!!
      ویرایش توسط Ensany : 31 خرداد 1393 در ساعت 08:11

9. Top | #99
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بسم الله الرحمن الرحیم

خدایا به امید تو اولین روز واسه خوندن کنکور رو شروع می*کنم.
      بروبچه های کنکوری ٩۴ از امروز واسه خوندن کنکور باید شروع کنیم، دیگه تنبلی بسه ، باید مطمئن باشیم به چیزی که می*خوایم می*رسیم

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

10. Top | #100
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مگه میشه رشترو از رو قیافه تشخیص داد؟ راستی واسه تشخیص بچه های انسانی به ادبیاتشون توجه کنید نه به قیافشون!

چندی پیش یه شاگرد تجربی که پزشکی بود یه فایل مشاوره ای پخش کرد تو نت! تته پته میکرد گفتم میدادی یه شاگرد انسانی که تند و روون بحرفه دیگه!(مدیونی اگه فک کنی از انسانی ها تعریف میکنم)

در کل اره دیگه!

یه خونه اجاره ای میگیریم تو تهران:yahoo (4): ! تو تهران میبینمت!
      انشاالله همه مون تو دانشگاه تهران همو می*بینیم

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

11. Top | #101
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      مجید از قافله عقبی من یه هفتس شروع کردم 20 30 ساعت هم خوندم امروزم صبح دو ساعت خوندم

باید برم کارنامه بگیرم!!! واییی!! موفق باشی محکم بخون

12. Top | #102
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقای انسانی از بحث منحرف شدین !!
      بین پسرا رتبه 5 ریاضی خوبه ، رتبه 1 تجربی هم بدک نیس یه خورده ابرو قجریه !!!!

بین دخترا هم هیچکدوم خوب نیستن ، رتبه 1 انسانی که شبیه پسراس ...
      آدمای بزرگم اشتباه می کنن رستگار هم رفته جای داداشش که خیلی هم شبیشه آزمون داده که اشتباه کرد !

13. Top | #103

نمایش مشخصات
      الان شما مارو *** جلوه کردی دیگه؟!!!!

عرضم خدمتتون بنده و شما چیزی از رستگار و روژان کم نداریم!!!!

من فقط خواستم بگم کمبود امکانات دلیل نیس واسه رتبه نشدن!

همین!

دوما مگه ما گفتیم بد تیپن؟

نخبه نخبه از شکم مادر زاده نمیشه برادر! من تو و همه میتونیم نخبه شیم

دوما رستگار هم خودش کنکور داده! شده 30 تو منطقه! بعد دیر رسیده ثبت نام کنه نرسیده! اینم بگم یه نخبه هیچوقت این کارو نمیکنه چون توهین میکنه به شعور خودش!

1* ماجرای رستگار رحمانی همونیه ک من میگم!انسان جایزالخطاست!

2*ب نظرت چن نفر ار همین الان تا کنکور روزی بالای 13 میخونن؟؟؟حداقل 7000تا10000 نفر!حالا چنتاشون میشن رتبه 1؟؟؟فقط یکیشون!چنتاشون میشه زیر صد؟؟99 تاشون!
      تازه رتبه برترا اونایی نیستن ک شبانه روز میخونن!بعضیاشون خیلی عادی و اندازه بقیه میخونن

قطعا هممون دوستایی داشتیم ک سال کنکور خیلی خوندن ولی نتیجه جالبی نگرفتن!حالا چرا اینجوری شد؟؟؟
      این برمیگرده ب تفاوت افراد عادی و افراد نخبه....

نتیجه گیری: رتبه برتر شدن و بویژه یک شدن ب ی چیزایی فراتر از خوندن نیازه!ب هوش....تجزیه تحلیل بالا .....استفاده صحیح از فرصت ها.....مدیریت خودت و شرایط و....واسه همینه ک اینا آدمای بزرگی میشن
      واسه همینه ک ب اینا میگن نخبه!

14. Top | #104
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
      1* ماجرای رستگار رحمانی همونیه ک من میگم!انسان جایزالخطاست!

2*ب نظرت چن نفر ار همین الان تا کنکور روزی بالای 13 میخونن؟؟؟حداقل 7000تا10000 نفر!حالا چنتاشون میشن رتبه 1؟؟؟فقط یکیشون!چنتاشون میشه زیر صد؟؟99 تاشون!
      تازه رتبه برترا اونایی نیستن ک شبانه روز میخونن!بعضیاشون خیلی عادی و اندازه بقیه میخونن

قطعا هممون دوستایی داشتیم ک سال کنکور خیلی خوندن ولی نتیجه جالبی نگرفتن!حالا چرا اینجوری شد؟؟؟
      این برمیگرده ب تفاوت افراد عادی و افراد نخبه....

نتیجه گیری: رتبه برتر شدن و بویژه یک شدن ب ی چیزایی فراتر از خوندن نیازه!ب هوش....تجزیه تحلیل بالا .....استفاده صحیح از فرصت ها.....مدیریت خودت و شرایط و....واسه همینه ک اینا آدمای بزرگی میشن
      واسه همینه ک ب اینا میگن نخبه!
      عزیزم شما چرا اینقد فاز منفی میدی؟

چرا نقش خود فرد رو اینقده نا چیز میشمری؟
      :yahoo (94):

چرا شعر میگی؟

یعنی رتبه برتر تو شیکم مادرش رتبه برتر بوده؟

رستگار تو شکم ننش نخبه شده؟

جوکار رو که میشناسی؟ معدلش 13 بود! دو بار عربی رو 100 زد! این کارو رتبه یک هیچ رشته ای نتونسته انجام بده!! نخبه بود با معدل 13؟؟؟؟

چرا اینقد بی منطقی جوون؟

یارو دکترا روانشناسی داره میگه فرد میتونه از صفر برسه به 100! اونوقت تو میگی لازمش نخبه بودنه؟؟؟؟))))))))))))))))))=))))))))))))

تلاش خود فرد چی؟ چند تا مثال بزنم واست از معدل های تک رقمی که رسیدن به دانشگاه تهران؟ تو چقد خود باخته ای!!!

اگه نظرت اینه بکش کنار تا نخبه هایی مثل من بیان تو کار چون بقول خودت کسی که نخبه نیس جایی نداره تو دانشگاه!!!

راستی سکاکی رو میشناسی؟ حتما نمیشناسی! برو یه سرچ کوچولو کن!

مدیران محترم هرکس دید لطفا تاپیک بسته بحث منحرف شده شدید:yahoo (19):
      ویرایش توسط Ensany : 31 خرداد 1393 در ساعت 16:23

15. Top | #105

نمایش مشخصات
      عزیزم شما چرا اینقد فاز منفی میدی؟

چرا نقش خود فرد رو اینقده نا چیز میشمری؟
      :yahoo (94):

چرا شعر میگی؟

یعنی رتبه برتر تو شیکم مادرش رتبه برتر بوده؟

رستگار تو شکم ننش نخبه شده؟

جوکار رو که میشناسی؟ معدلش 13 بود! دو بار عربی رو 100 زد! این کارو رتبه یک هیچ رشته ای نتونسته انجام بده!! نخبه بود با معدل 13؟؟؟؟

چرا اینقد بی منطقی جوون؟

یارو دکترا روانشناسی داره میگه فرد میتونه از صفر برسه به 100! اونوقت تو میگی لازمش نخبه بودنه؟؟؟؟))))))))))))))))))=))))))))))))

تلاش خود فرد چی؟ چند تا مثال بزنم واست از معدل های تک رقمی که رسیدن به دانشگاه تهران؟ تو چقد خود باخته ای!!!

اگه نظرت اینه بکش کنار تا نخبه هایی مثل من بیان تو کار چون بقول خودت کسی که نخبه نیس جایی نداره تو دانشگاه!!!

راستی سکاکی رو میشناسی؟ حتما نمیشناسی! برو یه سرچ کوچولو کن!

مدیران محترم هرکس دید لطفا تاپیک بسته بحث منحرف شده شدید:yahoo (19):
      **اتفاقن مربوط ب تاپیکه!بهم فوحش ک نمیدیم بخان ببندنش!داریم منطقی بحث میکنیم!**

تو اصلا متوجه حرفام نمیشی!

بحث من اینه ک رتبه های برتر افراد توانایین!از هر نظر
      شک داری برو ب تستای هوشی ک از دانشجوهای شریف گرفتن ی نگاه بنداز.
      همه شون از درجه هوش بالایی برخوردار بودن!

تو رشته شما با خرخونی میشه رتبه شد.(البته رتبه یک رشته شما هم آدم توانمندیه)و ساعت مطالعه رتبه رو تعیین میکنه اما تو رشته ریاضی و تاحدودی تجربی اینجوری نیس.
      درصد بالای 90 تو درسای این رشته نیاز ب خلاقیت و تجزیه و تحلیل بالا داره.
      ک همه این توانایی رو ندارن.
      رشتت انسانیه از هندسه سر در نمیاری،هزارتا تستم کارکنی واسش باز برا 100 زدنش نیاز ب خلاقیت داری....
      واسه همینه همه یک کشور نمیشن.....
      مثلا دوسته من کل شیمی مبتکران رو میخونه و ساعت مطالعه بالاییم داره میره سر جلسه کنکور میزنه72 ی نفرم همین کارو میکنه میزنه 100!ب نظرت فرقشون چی بود؟!
      میشه ج بدی عامل تاثیر گذار اینجا چی بود؟!

ی نفر همش جز رتبه های تکرقمی گزینه 2 بود میره سر جلسه کنکور میشه 5000!درحالی ک قبلش انتظار رتبه تک رقمی داشت.
      میگن چرا اینجوری شدی،میگه سوالای زیستو دیدم کُپ کردم!
      ولی رتبه یک تو این شرایط کاملا خودشو کنترل میکنه!و شرایطو مدیریت میکنه!
      این میشه توانایی این افراد....

حرف شما و تلاش واسه موفق شدن درسته.ینی کسی ک زیاد تلاش میکنه موفق میشه و مثلا رتبه زیر1000 میشه اما اونی ک یک میشه ی سری توانایی های دیگه هم داره ک بالا گفتم!!!
      روی حرف من درباره رتبه یک هاست....

این حرفارو همه مشاورا و روانشناسا تایید میکنن....

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن