ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
ی سوال
کتاب های مبتکران شیمی روش های تستی هم گفته ؟
< یعنی هرجا روش تستی وجود داشته باشه ، اون روش رو گفته یا نه ؟ >
سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت
سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت
بچه ها شيمي مگه تغيرات كلي نداشته؟
بهمن بازرگاني مگه كانادا نيس؟
چاپ جديد مبتكران قراره چي بشه؟!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
من الان زامبی ام تو باور میکنی؟؟
اخه نمیدونی ملت بیکارن شایعه سازی میکنن...بازرگان تو ایران درامد خوبی داره بره کجا؟شاید برا تعطیلات رفته اونجا
نخیر شیمی تا جایی که من خبر دارم از بخشاش حذف شده تا اینکه اضافه بشه...بعد هم یه چند جاییش یکی دو کلمه اضافه شده...همین
چاپ جدیدپایه اگه میخوای بخری دیگه برا 94نیست برا95ه.....تو همین اخرین چاپو بگیر![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
اول اينكه شايعه نيست من مطمعنم رفته چون خودش به يكي از دوستام ك مشاوره گفته و از چند نفر ديگه هم شنيدم و امسالم ك ديدين اصلا همايش نداشت تو ايران
راستش من تو سايتي ك مال انتشارات كتاباي درسيه ديدم ك نوشته شيمي تغييرات كلي داشته بچه ها ميگن حتي جلد كتابم عوض كردن!
من منابعم برا كنكور ٩٢ئه كه هيچ فرقي با منابع ٩٣ نداشت
حالا ميخوام بدونم برا ٩٤ همونا قابل استفادس يا نه
اخه از هركي پرسيدم ميگه تغيير كلي داشته واس اين نميدونم همينا ك دارم قابل استفاده هست يا بايد جديد بگيرم؟!
تغییر کلی هست وخیلی هم عوض شده.
مثلا توی شیمی 2 اومده خانواده آمین ها وآمیدها رو اضاف کرده که اصلا یه سری هاشو توی پیش هم نبوده.
شیمی 3 هم همینطور خیلی تغییر کرده وشیمی پیش هم سال دیگه خیلی تغییر میکنه.
منم راجع به بازرگان از معلم فیزیکمون شنیدم که رفته کانادا.میگفت هرسال میاد پول کتاباشو جمع میکنه میبره اونجاحالشو میبره!!!!
درمورد شیمی گاج هم باید بگم شیمی 2 گاج واسه کنکور کافیه.شیمی 2 که آسونه اصلا نیاز نیست به اونهمه تست های سنگین مبتکران(گرچه خودم اعتراف میکنم که هشو زدم!!!)
ولی شیمی 3 و پیش اصلا گاج راه نداره و فقط مبتکران!
ویرایش توسط amirsalarsh : 31 خرداد 1393 در ساعت 13:35
احیانا این تغییرات برای کنکوریای 95نیست؟
دوست عزیز چرا از کاه کوه میسازی؟چی چی تغییر کلی هست و عوض شده؟
شما بپرس از داداش محمد ببین جوابتو چی میده...تغییرات کلی نیست وجزییه(یه سال بیشتر بدانیدو میکنن متن درسی سال بعدش میکننش همون بیشتر بدانید)فوقشم 1سواله ممکنه از دستش بدی...اینقد واسواس به خرج نده
الان چاپ 92برای بچه های 94هستش....و اگه تو کتاب 91 داری بازم کفایت میکنه+کنارشم یه نگاه به کتاب درسی بنداز مهسا جون![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
واسه تغییرات دوم:باید فایل تغییرات91-92 رو از اینجا ببینید====>وضعیت تغییرات چاپ کتب متوسطه در سال تحصیلی92-91 | پایگاه کتاب های درسی ، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
واسه سوم هم از اینجا====>وضعیت تغییرات چاپ کتاب های درسی در سال تحصیلی 93 -92 | پایگاه کتاب های درسی ، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)