از اونجایی که این انجمن سهم بسیار زیادی در پیشرفت بنده داشته بر ان شدم تا مقاله ای اختصاصی با عنوان چگونه مرور کنیم با زبان خودمانی برای دوستان خوبم بنویسم تا باشد گامی باشد در جهت ارتقای رتبه علمی دوستان عزیزم!
همه ماها حتی یک بار هم شده سر جلسه امتحان از فراموشی مطالب امتحانی گله و شکایت کردیم و بد و بیرا گفتیم!
اما چی میشه که رتبه یک کنکور میاد و خیلی ساده به همه مطالب پاسخ میده و چیزی یادش نمیره؟ :-?
بچه ها ممکنه شماره تلفن خونه قبلیتون که از اونجا نقل مکان کردین رو فراموش کنین؟
ممکنه پسوورد سایت کنکور رو فراموش کنید؟
مسلما خیر! پس دلیلش چیه؟
زمانی که از رتبه یک کنکور جویا شدیم چگونه با این حد از تسلط سر جلسه نشسته ! پاسخ مارا اینگونه داد که من کنکور های 16 سال پیش را 16 بار پاسخ گفتم و با 16 بار مرور سر جلسه نشستم! و بازیابی برای بار 17 کار چنان سختی برای من نیست!
رستگار رحمانی را که یادتان هست؟ رتبه یک تجربی و زبان و 46 هنر در سال 88! دانشمندان سنجش دو ماه و نیم بعد از رستگار امتحان گرفتند!اما رستگار تونست درصد های بهتری رو کسب کنه! دلیلش چی بود؟ ایول مرور صحیح!
اما به عکس پایین دقت کنید!
همونطور که همتون مستحضر هستید بعد از 20 دقیقه 90 درصد مطالب یاد ماست! اما بعد 12 ساعت میره رو 40 50 بعد 24 ساعت 20 درصد و...
! حالا میخوایم طوری مرور کنیم که مطالب یادمون نره!
تا اینجا که تکراری بود! از اینجا به بعد... مطلب تازه یاد بگیریم
واسه درسای حفظی وقت مرور 24 ساعت بعده! واسه درسای حلیاتی بعد از اتمام درس!
این مدلی فرض کن امروز به ترتیب جامعه شناسی-منطق-تاریخ خوندی!
فردا جامعه رو مرور میکنی! بعد جغرافیا میخونی! میای منطق رو مرور میکنی! بعد عربی خونی! میای تاریخ رو مرور میکنی بعد مثلا دینی میخونی! اینطوری ذهن شما هم مطالب رو میگیره هم پس میده پس خسته نمیشه!
اما از اونجا که ما دهه هفتادی ها کلا حسشو نداریم! (این روش بازخورد عالی داره ولی یکم سخته)
یه روش دیگه هست به اسم روش tsptالگوریتمی! که این هم عالیه
روش چیه؟ اینه اقا شما شنبه تا چهارشنبه میخونی بعد پنج شنبه مرور میکنی! مرور انچه در یک هفته گذشت! بعد هفته بعدش هم همون هفته و هم هفته قبل رو مطالعه میکنی! حساب کن با این روش پیش بری اخر تابستون 20 تا 30 بار دوری کردی!
اینم بگم اگه درسی 3 ساعت واسه خوندن وقت بگیره در مرور چهارم ازتون 10 15 دقیقه وقت میگیره! پس از نبود وقت گله نکنید!
نشون به اون نشون که من جامعه شناسی سوم رو تو چهل دقیقه مرور میکنم! ولی دفعه اول دو درسش 90 دقیقه ازم وقت میگیرفتL
اما یه توصیه دوستانه! اقا فیلم میبینی دیالوگ تمام افراد اون تو از نقش اخر تا سیاه لشگر یادته! تا یه ساعت! اما یه ربع استراحت بین تایم مطالعه فکرت نا کجا اباد! دوست خوبم سعی کن در تایم مطالعه به یاد بیاری قالب اون چیزی رو که مطالعه کردی!
بهش میگن (بالارد)
اگه با این روش پیش بریم تا روز کنکور که 360 روز وقت هست تقریبا! حداقل 50 بار مرور کردیم! بازم میتونیم فراموش کنیم؟ نه مسلما تا اخر عمرمون نه!
بابا معلم ها رو دیدی مطلب فراموش کنن؟ نهههه نکنه یه مخ اضافی دارن؟ نه عزیز از بس مینویسن پا تخته!
ما درسو میخونیم میذاریم کنار بعد میگیم ای ای ای من تنبلم!!! اقا پسرایی که همیشه میگین دخترا زرنگ تر از مان!
بد نیست بهتون بگم دخترا حافظه کلامیشون قویه و حافظه ریاضیشون ضعیفه! پس چرا نمراتشون از ما بالاست؟ از مایی که حافظه کلامی افتضاح داریم و حافظه ریاضی قوی! افرین مرور زیاد!
پس مهم ترین چیزی که رتبه برتر رو از دیگران متمایز میکنه تکرار هستش! یاد نگرفتی دو بار بخون سه باز چهار بار ده بار
الی اخر!
دوستی داشتیم در رشته انسانی هیچ نمره بالا 15ی نداشت! مرور را یادش دادیم نتیجش شد چی؟ 6 تا بیست داشت تو کارنامه! (اوه مای گاد نس) ببین مرور چه مهمه!
پس وقته مروره!
اگه روش صحیح مرور رو به کار بگیریم نه تنها مطالب یادمون نمره! بلکه حافظمون توپ میشه!
عین عضله که چند بار ازش کار بکشی قوی میشه! حتما دیدین قدرت بچه روستایی هارو دیگه؟ چون از عضله کار میکشن عزیزم
انگشت شصت پای انسان های اولیه قد دماغ من و تو بود! اما الان چی؟ شده کوچیک! ببین میتونی تکونش بدی؟) نه!!!!
چون ازش کار نکشیدی دوست خوبم! پس از مخت کار بکش تا ورزیده شه واسه المپیک کنکور!
بچه ها مهم ترین بخش مطالعه مروره! من نمیگم همه میگن! این هم لینک دریافت مطالعه pqRSt
http://s5.picofile.com/file/8127096350/pqrst.docx.html بهترین روش مطالعه !
بازم سوالی بود در خدمتم(نظر اساتید ارجعه)
بچه ها اینا مطالب همون مشاورانه که nتومن پول میگیرن و به ادم متود مرور میدن ها!!! اینا خلاصه نزدیک به 1000خط روش مطالعه از خارجی گرفته تا وطنیه!
فک نکنین چون قلمبه سلمبه نگفتم ارزشش کمه!
در ضمن یک کلمه هم کپی نیست و اختصاصی اختصاصی! بسیاری از دوستانم با این روش تونستن بدون یک بیست! به 5 6 تا بیست تو کارنامه برسن! پس به قول یکی کاهلی نکن و به کار بگیر! شک نکن نتیجه تو دستته!
عین این پرنده ها باشین دوستای خوبم! با هم لبخند بسازین! با هم مهربون باشین
خدا عمر بده بازم مطلب اختصاصی میگذارم یا حق