2 فک کنم میشه 10 تقسیم بر 3. که کسری میشه سوال اولت هم که نیروی محرکه 3 رو نتونستم بفهمم چقد نوشتی
کـــــــــاش زنــــــدگی از آخـــــــــر به اول بـــــــود...
پیـــــــــــر به دنیـــــــا می آمدیــــــــــــم...
آنـــگاه در رخــــداد "عشــــــــق" جـــــــوان میشدیــــــــــــم...
سپس کــــودکــــی معصـــــــــــوم میــــــشدیــــــــــــم.. .
و در نیـــــــــــــمه شبــــــی با نــــــــوازش مــــــــــادر...
آرام میــــــمردیــــــــــــم ...
سلام
شما اگه رشتتون برق یا کامپیوتر بشه از این جور سوال ها بسیار خواهین دید.(مخصوصا رشته برق)
جواب-2 هستش.
یاتون باشه که اختلاف پتانسیل دو سر باتری بدون مقاومت همواره ثابته.
البته تو دانشگاه تحلیل های kcl , kvl جوری بررسی میشن که پایین ترین سطح مدار رو زمین فرض میکنن و پتانسیل های نقاط دیگر رو نسبت به زمین(صفر) بررسی میکنن.
البته این کار برای بررسی محاسبه ساده تر انجام میشه و لزومی نداره که پتانسیل ها درست محاسبه شن ولی اختلاف پتانسیل نسبت آنها نسبت به پایین ترین سطح درست محاسبه میشود.
دلیل این که جواب منفی 2 شد این بود که ما پایین را صفر فرض کردیم و از روی این که قطب مثبت صفر شده(فرض شده) فهمیدیم که پتانسیل نقطه a منفی 2 هست.
2_یک لامپ 12ولتی باتوان 20وات مدت2ساعت روشن میماند...بارالکتریکی شارش شده درآن چندآمپرساعت است؟؟؟؟
از فرمول p=v*i میفهمیم که جریان برابر 5/3 است.(p=20/v=12)
از فرمول q=i*tهم بار شارش شده بدست می آید10/3 آمپر ساعت)
با سلام و درود فراوان
من تمام پست های این تایپیک و پست آقای نادری رو خوندم.
آقای نادری گفتن که در همون صورت سوال گفته ضریب دمایی در دمای صفر درجه را پیدا کنید. پس با دما فرق میکنه. اما ما میدونیم که در خیلی از سوالات کنکور همچین مواردی برای گیج کردن داوطلب از همچین مورادی استفاده میشه. پس نمیتونیم این فرض رو بکنیم.
در خود صورت سوال هم جمله (ضریب دمایی ثابت فرض گردد) بکار برده شده همچین در صفحه 87 فیزیک 3 ریاضی جمله زیر آمده است : آلفا ثابتی مثبت موسوم به ضریب دمایی مقاوت ویژه است.
من این سوال رو طبق زیر حل کردم و به جواب استارتر نرسیدم با این وجود فکر میکنم سوال ایراد داشته باشه.
![]()
سلام دوستان.
این تاپیک برای سوال و جوابای فیزیک هستش. امیدوارم استقبال بشه.
اولین سوال هم از خودم:
در صفحه 142 فیزیک سال دوم تمرین شماره دوازده خط فاصله شش رو معلممون میگه اشتباهه. آشا واقعا اشتباهه؟
اگر اشتباه نیست جوابش چیه؟
ممنون
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
تویی که یه دریا امیدی برام
مثل حسرتی بی کرانم نکن/
بگیر از من این زندگی رو ولی
دیگه با خودت امتحانم نکن
ویرایش توسط waffen ss : 06 مرداد 1394 در ساعت 03:16
سوال گفته فشار ناشی از مایع؛ پس فشار هوا رو نباید در نظر بگیریم.
فشار در داخل مایع فقط به عمق بستگی داره. پس فشار در کف لیوان 1 دو برابر فشار در کف لیوان 2 است. ما کاری با شکل ظرف نداریم. گزینه 1درسته.
اما اگه نسبت نیروی وارد به کف لیوان ها رو میخاست، قابل محاسبه نیست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)